Προς το περιεχόμενο

PUBG Mobile (με PC Emulator)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως το σκεφτηκα να το βαλω σε emulator επειδη δεν εχω τη δυνατοτητα να στησω PC με gtx 1060 για να παιζω το κανονικό, γιατι δεν εχω και χρόνο άλλωστε να εκμεταλλευτω ενα τετοιο PC για games πλεον, ακομη και να το εφτιαχνα.

Πολυ καλύτερα που ζευγαρωνει παιχτες μόνο με emulator παντως για να είναι και δίκαιο.

Ακόμη δεν το μονταρα βεβαια το bluestacks για να εχω αποψη.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το εβαλα στο PC πατωντας το F1 κανει τα controls Μονο του.. [Battle Royale games fixed controls]

θελει εξασκηση 2-3 πραγματα μενουν να μαθω πως γινονται κ οντως ειναι καλη εμπειρια και απο το pc.

Και αμα δε ξες κατι πατας παλι το F1 βαζει το mouse σε free mode και μετα ξανα πατας F1 κομπλέ.

Δημοσ.

Νέος Discord server: https://discord.gg/YEHttrE

On 4/20/2018 at 12:05 ΠΜ, sakis92 said:

Το εβαλα στο PC πατωντας το F1 κανει τα controls Μονο του.. [Battle Royale games fixed controls]

θελει εξασκηση 2-3 πραγματα μενουν να μαθω πως γινονται κ οντως ειναι καλη εμπειρια και απο το pc.

Και αμα δε ξες κατι πατας παλι το F1 βαζει το mouse σε free mode και μετα ξανα πατας F1 κομπλέ.

Το F1 δεν "κάνει τα controls μονο του"..

α) Γυρίζει λειτουργία μεταξύ free mouse pointer (σαν παλιό RPG/advy δηλαδή με τον δείκτη του mouse εμφανή) και β) κλειδωμένο mouse pointer, όπως λειτουργεί σε όλα τα FPS παιχνίδια.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, seithan είπε

Νέος Discord server: https://discord.gg/YEHttrE

Το F1 δεν "κάνει τα controls μονο του"..

α) Γυρίζει λειτουργία μεταξύ free mouse pointer (σαν παλιό RPG/advy δηλαδή με τον δείκτη του mouse εμφανή) και β) κλειδωμένο mouse pointer, όπως λειτουργεί σε όλα τα FPS παιχνίδια.

Παντως εχει ετοιμο control mode για Battle Royale games. Βρηκα ενα setup premade

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πιαζω εδω και κανα μηνα. Μου χει τυχει πολλες φορες οταν παιζω με συμπαικτες τουρκους να με σκοτωνουν με grenade! Σας τυχαινει; Ελεος και τους ακουω που με βριζουν κιολας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω πάλι επειδη τη ψιλιαζομαι παιζω solo οταν με βαζει με 3 τουρκους και οταν ψοφανε 

στελνω  "Impressive" spam χαχαχα... 

Αλλα στα περισσοτερα game ειναι ησυχοι.  

Επεξ/σία από sakis92
  • 1 μήνα μετά...
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 27/8/2018 στις 12:12 ΠΜ, aristidis540 είπε

γιατι μου βγάζει ασιατες και περισσότερο μουσουλμάνους? ευρωπαϊκό σερβερ βάζω.

Μια από τα ίδια και εμένα αν και έβαλα ότι μιλάω στις γλώσσες Αγγλικά και γαλλικά μου βγαίνουν Μαρόκο και μουσουλμάνοι συνέχεια

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πρόβλημα στο pc μου (ui system has stopped)

Καλησπέρα στην ομάδα.

εχω ένα πρόβλημα με το pc μου.

Κατεβαζω το pubg mobile και δεν μου επιτρέπει την έναρξη του και μου βγάζει ένα παράθυρο launcher ex has stopped και παράλληλα για το ui system.

Αν ξέρει κάποιος παρακαλώ να βοηθήσει.

Ευχαριστω 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

καλησπέρα.

Χρησιμοποιώ το tencent gaming buddy πολύ καλό emulator με το bluestacks είχα μόνο προβλήματα

TzakLag οποίος παίζει ακόμα και θέλει να με κάνει add

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ξεκίνησα να παίζω τη mobile έκδοση από το κινητό (playstore) εδώ και μια εβδομάδα. Έχω την υποψία και εγώ ότι κάποιοι παίζουν με υπολογιστή και ποντίκι, δεν γίνεται εγώ να τους σκοτώνω με 5 τουλάχιστον κλικ και τις περισσότερες φορές που πέθανα να ήταν με μια βολή. Μου αρέσει το παιχνίδι, έχω κολλήσει λίγο αλλά αυτή η υποψία με ξενερώνει.

Δεν ξέρω αν θα το κατεβάσω στον υπολογιστή να παίζω. Συνήθως και εγώ ένω είμαι Ευρώπη, Τούρκους και μουσουλμάνους γενικά μου βγάζει, ακούω τις συνομιλιες. Επίσης ενώ είχα την ιδέα στην αρχή ότι δεν μπορώ να τραυματισω κάποιον από την ομάδα μου, μου έτυχαν και εμένα κάποιοι (συνήθως με άβαταρ γυναίκας) που με τραυμάτισαν με πυρά τους. Και από αυτό ξενέρωνω.  

Πάντως διαβαζοντας σχόλια σε φόρουμ όπως εδώ, μάλλον άργησα να το μάθω το παιχνίδι ( δεν παίζω γενικά) , πριν δύο χρόνια το τιμήσατε αρκετοί. Τώρα μάλλον νέκρα.

Κάποιο παρόμοιο παιχνίδι σαν αυτό, μόνο για κινητό (να παίζουν ταυτόχρονα όλοι από κινητό πχ) και με με δυνατότητά να παίζεις online και με άλλους, και επίσης να είναι καινούριο και να βρίσκεις Ευρωπαίους/Έλληνες, τι προτείνετε;;

Δημοσ.
10 ώρες πριν, redhotstef είπε

Ξεκίνησα να παίζω τη mobile έκδοση από το κινητό (playstore) εδώ και μια εβδομάδα. Έχω την υποψία και εγώ ότι κάποιοι παίζουν με υπολογιστή και ποντίκι, δεν γίνεται εγώ να τους σκοτώνω με 5 τουλάχιστον κλικ και τις περισσότερες φορές που πέθανα να ήταν με μια βολή. Μου αρέσει το παιχνίδι, έχω κολλήσει λίγο αλλά αυτή η υποψία με ξενερώνει.

Δεν ξέρω αν θα το κατεβάσω στον υπολογιστή να παίζω. Συνήθως και εγώ ένω είμαι Ευρώπη, Τούρκους και μουσουλμάνους γενικά μου βγάζει, ακούω τις συνομιλιες. Επίσης ενώ είχα την ιδέα στην αρχή ότι δεν μπορώ να τραυματισω κάποιον από την ομάδα μου, μου έτυχαν και εμένα κάποιοι (συνήθως με άβαταρ γυναίκας) που με τραυμάτισαν με πυρά τους. Και από αυτό ξενέρωνω.  

Πάντως διαβαζοντας σχόλια σε φόρουμ όπως εδώ, μάλλον άργησα να το μάθω το παιχνίδι ( δεν παίζω γενικά) , πριν δύο χρόνια το τιμήσατε αρκετοί. Τώρα μάλλον νέκρα.

Κάποιο παρόμοιο παιχνίδι σαν αυτό, μόνο για κινητό (να παίζουν ταυτόχρονα όλοι από κινητό πχ) και με με δυνατότητά να παίζεις online και με άλλους, και επίσης να είναι καινούριο και να βρίσκεις Ευρωπαίους/Έλληνες, τι προτείνετε;;

Το παιχνίδι τους ξεχωρίζει αυτούς που παίζουν με ποντίκι και πληκτρολόγιο να ξέρεις ότι πλέων με την αφή και το γυροσκόπιο είσαι πιο γρήγορος απ' ότι με ποντίκι πληκτρολόγιο εγώ ακόμη παίζω αλλά όχι τόσο συχνά πλέων δες βίντεο να μάθεις καλύτερες τακτικές η διατάξεις κουμπιών ώστε να γίνεις γρήγορος

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...