Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στον υπολογιστή μου μου έχω 2 fans μπρος πισω 19dB και μια Deepcool Alta 7(25dB). έχω i5 με απενεργοποιημένο το turbo-boost και γενικά στο Bios έχω αρκετές ρυθμίσεις στο "silence mode". Παρόλα αυτά δεν θεωρώ το σύστημα μου αθόρυβο.

Τι μου προτείνετε από fans/cpu_coolers για να ησυχάσουν τα αυτιά μου?
Αν ανοίξω το πλαϊνό καπάκι θα είναι καλύτερα?

Επεξ/σία από JohnCena123
Δημοσ.

Οι δυνατοτητες που εχεις ειναι οι εξης:

α) ειτε αφαιρεις ολους τους ανεμιστηρες και στηνεις το συστημα εξαρχης με φιλοσοφια fanless. Αυτο σημαινει οτι ακομα και το τροφοδοτικο που εχεις τωρα θα πρεπει να φυγει οπως και πρωτο απο ολα το κουτι σου και ουσιαστικα θα χρειαστει να στησεις ενα νεο συστημα απο την αρχη προσανατολισμενο στον θορυβο. Ακριβο φυσικα σπορ.

β) αλλαζεις ψυκτρες και φανακια με αλλα ποιοτικοτερα οπως πχ της noctua, πληρωνεις περισσοτερα αν και δεν εξαλειφεις πληρως τον ηχο, απλα κερδιζεις καποια db

γ) αλλαζεις ψυκτρες, φανακια, κουτι και προσθετεις και εναν fan controller

Την περιπτωση του να αφησεις το καπακι ανοικτο την ξεχνας καθως και περισσοτερο θορυβο θα εχεις αλλα και θα χαλασεις πιθανοτατα την φυσιολογικη ροη του αερα απο εμπρος στα πισω.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έβγαλα όλα τα fans και άφησα μόνο cpu cooler και τροφοδοτικό. Διαφορά 0.

Λογικά η ψυκτρα, παρόλο που είναι μόλις 25dB, είναι μάπα.

Παίζει μια επώνυμη ψυκτρα 30dB να είναι πιο αθόρυβη από μια φθηνή 25dB? Ποιες μάρκες βγάζουν αθόρυβος ψύκτρες?

Επεξ/σία από JohnCena123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιστεύω το τροφοδοτικό κάνει την φασαρία 

ποιο έχεις ;;

γραψε το hardware 

Επεξ/σία από george kesoglu
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, JohnCena123 είπε

Έβγαλα όλα τα fans και άφησα μόνο cpu cooler και τροφοδοτικό. Διαφορά 0.

Λογικά η ψυκτρα, παρόλο που είναι μόλις 25dB, είναι μάπα.

Παίζει μια επώνυμη ψυκτρα 30dB να είναι πιο αθόρυβη από μια φθηνή 25dB? Ποιες μάρκες βγάζουν αθόρυβος ψύκτρες?

Εισαι σιγουρος οτι ο μεγαλυτερος θορυβος ειναι απο την ψυκτρα; Το τροφοδοτικο μπορεις να το τσεκαρεις; Ποσο καιρο το εχεις ( το τροφοδοτικο ) και ποιο ειναι; Ποιον επεξεργαστη εχεις; Δουλευεις στανταρ ή θελεις overclock;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

OC όχι. Τροφοδοτικό ένα παλιό Everest αλλά δεν κάνει θόρυβο. Το τσεκαρα.

Όποτε είναι καθαρά θέμα cooler.

Noctua ή Bequite 40e περίπου?

Επεξ/σία από JohnCena123
Δημοσ.

Ότι και να βάλεις, αν το κουτί που έχεις είναι σκέτος τσίγκος τότε θα πολλαπλασιάζει ακόμα και τον ήχο από τον δίσκο.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aφου απεκλεισες οτι φταινε αλλες πηγες θορυβου να σου πω οτι ειμαι ικανοποιημενος απο την pure rock ψυκτρα της be quiet απο θεμα θορυβου

Επεξ/σία από AliasAndrew

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...