Pikifrina Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ειμαι του υψους και του βαθους επειδη θελω να παρω το κινητο απο Κυπρο..Αν χαλασει θα το στελνω πισω Ελλαδα; Επισης δεν εχω καποιον φιλο ή φιλη που να αγοραζει online πραγματα μονο εναν Πακιστανο που εργαζεται στην εργασια αδελφου ενος φιλου και καποιες φορες τους φερνει πραγματα μεσω παραγγελειας απ το εξωτερικο.. Επισης ειμαι του υψους και του βαθους επειδη οσους φιλους και φιλες ρωτησα απο Κυπρο μου ειπαν παρε αυτο μια χαρα θα σαι : http://www.stephanis.com.cy/nqcontent.cfm?a_id=6180&tt=graphic&lang=l1&p_id=339137 Τοσο ασχετοι ειναι απο smartphones..Οι περισσοτεροι ομως εχουν iphone και samsung τα οποια τους τα παιρνουν οι γονεις με συμβολαια κινητης τηλεφωνιας...Απλα αυτοι/αυτες ειναι συνεχεια με το κινητο στο χερι, ειδικα οι κοπελες δεν ασχολουνται με λαπτοπ και pc να τις βαλεις να δακτυλογραφησουν ενα κειμενο στο λαπτοπ θα κανουν 10 ωρες :P.. Eχουν τα κινητα για facebook, viber, skype κτλ... Μιλαμε σας χρωσταω χαρη εδωμεσα που μου δωσατε τις συμβουλες σας και ασχοληθηκατε μαζι μου και μπραβο μου που σκεφτηκα να ρωτησω σε καποιο ελληνικο φορουμ...Γιατι αυτο θα επαιρνα Tελος στην Κυπρο το Note 4 μπορεις να τ αγορασεις μονο απο eshop cy και κοστιζει 200 ευρω..Το χω βρει και σ εναν πωλητη αλλα αυτος το εχει 280 ευρω... Το eshop cy καποια πραγματα τα χει πιο ακριβα απ οσα τα χει το ελληνικο ισως επειδη βαζει μεσα και τα εξοδα αποστολης απο Ελλαδα σε Κυπρο...Οσους φιλους ειπα για το note 4 μου ειπαν σιγα μην δωσεις 200 ευρω για το αμαρκε κινεζικο κινητο..Ειτε παρε κατι με 50-80 ευρω ειτε αγορασε τα κλασικα samsung, iphone και τετοια...Επισης μου ειπαν πως ειχαν το iphone 5 για 1-2 χρονια και ενω η μνημη του ηταν 1gb και ο επεξεργαστης διπυρινος δεν τους παρουσιασε κανενα προβλημα... Το public της Κυπρου ειναι οτι να ναι, δηλαδη τα μισα προιοντα που εχει στην σελιδα του δεν υπαρχουν στα καταστηματα του στα Mall Cyprus και γενικα ειναι καλο καταστημα αν θες να αγορασεις καλα κινητα... Το αλλο το καταστημα που ειναι στην γειτονια μου αν προσεξετε τα υποσχομενα κινητα που ναι σε καλη τιμη δηθεν εχουν εξαντληθει...και δεν προκειται να φερουν αλλα... Επεξ/σία 23 Απριλίου 2018 από Pikifrina
Μακιαβέλλι Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, Pikifrina είπε οσους φιλους και φιλες ρωτησα απο Κυπρο μου ειπαν παρε αυτο μια χαρα θα σαι : http://www.stephanis.com.cy/nqcontent.cfm?a_id=6180&tt=graphic&lang=l1&p_id=339137 Μεγαλα τρολλς οι φιλοι σου. Και επειδη φαινεται οτι σ αρεσει η τεχνολογια και ασχολεισαι, αν παρεις κατι τετοιο θα σου σπασει τα νευρα 100% ακομα και αν απλα μπαινεις γιουτιουμπ και διαβαζεις αρθρα. Τσιμπα το note 4 ή εστω το 4A-5A απο Xiaomi επισης, μονο αμαρκε δεν ειναι καθως μιλαμε για την πιο αξιοπιστη εταιρια στις low-mid range συσκευες.
SeNNinhA Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Αφου παιζουν τα Xiaomi εκει τοτε το Note 4 ειναι μια πολυ καλη αγορα. Εαν μιλαμε για το μοντελο με 4/64gb RAM τοτε δεν ειναι κακη η τιμη του. +10€ απο οτι πωλειται στην Ελλαδα. Σχεδον ιδιο και το Xiaomi Mi A1. Εαν παιζει εκει το φετινό Xiaomi Redmi Note 5 (το βρισκεις και ως Redmi 5 Plus, ειναι το ιδιο) τοτε παρε αυτο.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Εαν παιζει εκει το φετινό Xiaomi Redmi Note 5 (το βρισκεις και ως Redmi 5 Plus, ειναι το ιδιο) τοτε παρε αυτο. Το φετινό xiaomi redmi note 5 είναι το xiaomi redmi note 5 Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από Μακιαβέλλι
isay Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 14 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Αφου παιζουν τα Xiaomi εκει τοτε το Note 4 ειναι μια πολυ καλη αγορα. Εαν μιλαμε για το μοντελο με 4/64gb RAM τοτε δεν ειναι κακη η τιμη του. +10€ απο οτι πωλειται στην Ελλαδα. Σχεδον ιδιο και το Xiaomi Mi A1. Εαν παιζει εκει το φετινό Xiaomi Redmi Note 5 (το βρισκεις και ως Redmi 5 Plus, ειναι το ιδιο) τοτε παρε αυτο. Ισχύει αυτό που γραφει ο Μακιαβελλι παρακάτω. Το αν είναι σχεδόν αδερφάκια ειναι αλλο θέμα. 2 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε Το φετινό xiaomi redmi note 5 είναι το xiaomi redmi note 5
SeNNinhA Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε Το φετινό xiaomi redmi note 5 είναι το xiaomi redmi note 5 Οτι ειναι φετινο (νεο) μοντελο προφανως εννοω! Redmi 5 plus & Redmi Note 5 ειναι το ιδιο μοντελο (Τα Note 4 & mi A1 ειναι σχεδον ιδια σαν αποδοση αλλα με διαφορες σε καμερα μπαταρια και λειτουργικο.) Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από SeNNinhA 1
SeNNinhA Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε Δεν είναι το ίδιο! Οκ, πες μου τις διαφορες τους...
isay Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Οκ, πες μου τις διαφορες τους... https://www.kimovil.com/el/sygkrish/xiaomi-redmi-5-plus4gb-64gb-global,xiaomi-redmi-note-5-4gb-64gb Είναι πολύ όμοια, αλλα εχουν μικροδιαφορες και βελτιώσεις
Μακιαβέλλι Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Έχουν τελείως διαφορετική κύρια κάμερα (omnivision-samsung) και selfie, το note 5 έχει 2πλη κάμερα πισω, άλλη cpu και gpu (του ρίχνει καμιά 40-50άρα χιλιάδες στα benchmarks το note), διαφορετική οθόνη. Και όλο και κάτι θα μου διαφεύγει. Γενικά το redmi 5 plus πιο πολύ μοιάζει εσωτερικά στο note 4 παρά στο note 5.
SeNNinhA Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 OK. Sorry & thanks Μιας και το Note 5 δεν ειναι ακομη διαθεσιμο και δεν ξερουμε και τιμη επανερχομαστε στο redmi 5 plus ως προταση αγορας. 1
ask Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Ειμαι αναμεσα σε iphone SE VS Samsung A5 VS sony xperia XA1. Ποιες οι γνωμες σας;
SeNNinhA Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, ask είπε Ειμαι αναμεσα σε iphone SE VS Samsung A5 VS sony xperia XA1. Ποιες οι γνωμες σας; Iphone SE. Μονο που ειναι σε αλλη κατηγορια τιμής (δεν το συζητω καν για το 16gb βεβαια ως επιλογη). Οποτε σε αυτη την κατηγορια τιμής εχεις πολυ καλυτερες επιλογες και σε android. Ακομη και στα 200 ευρω εχεις καλυτερες επιλογες βεβαια.
ask Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Βασικα η εταιρεια μου δινει 150 ευρω αρα ειτε θα δωσω 100 για το SE 32GB η 30-50 ευρω τα αλλα.. Για ποιο λογο ομως λες το SE?
SeNNinhA Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Γιατι ειναι σαφεστατα καλυτερο τηλεφωνο απο τα αλλα. Αυτο για οσους βολευονται φυσικα με το iOS. Και θα παιρνει και αναβαθμισεις για πολλα χρονια ακομη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα