Προς το περιεχόμενο

Τοπικο βαψιμο στυλ chipsaway,paintbull,κλπ προτασεις

azuli

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ηρθε ο καιρος να το μαζεψω λιγο,εχετε καμια οικονομικη προταση?

Εκανα μια γυρα στα site τους αλλα τιμες ειχε ενας μονο,σε φαση 70ε το κομματι,το τοπικο.

Εκει παιζουν?

Εχω 4-5 σημεια με μικροχτυπηματακια κλπ,μηπως συμφερει τελικα ολικη βαφη?Αυτη ποσο παει τους χαλεπους αυτους καιρους,ξερουμε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομιζω για 4-5  σημεια δεν αξιζει ολικη βαφη. Ολικη βαφη με ξηλωμα οτι εχει το αμαξι θα στοιχισει πανω απο 2000 νομιζω.Εξωτερικα μονο θα πιασεις το 1000αρικο οπωσδηποτε.

Εχει σημασια και τα χρωματα που χρησιμοποιει καθε μαστορας.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα βάψει σε λίγες μερες ένας φίλος το αυτοκίνητο του εξωτερικά. Βρήκαμε έναν στον Πειραιά με καλές κριτικές στην πιάτσα, ξηλώνει προφυλακτήρες, φανάρια, διακοσμητικα, κτλ κτλ πριν βάψει (δεν το κάνουν όλοι) και βάφει με Dupont (7 χρόνια εγγύηση) κι όχι Body που χρησιμοποιούν αυτοί που συνήθως βάφουν φθηνά. Τιμή 850€ και θα κρατησει το αυτοκίνητο 2 εβδομάδες.

Όταν τελειώσει θα κάνω update.

Επεξ/σία από Alxnks
  • Like 3

40 λεπτά πριν, Alxnks είπε

Θα βάψει σε λίγες μερες ένας φίλος το αυτοκίνητο του εξωτερικά. Βρήκαμε έναν στον Πειραιά με καλές κριτικές στην πιάτσα, ξηλώνει προφυλακτήρες, φανάρια, διακοσμητικα, κτλ κτλ πριν βάψει (δεν το κάνουν όλοι) και βάφει με Dupont (7 χρόνια εγγύηση) κι όχι Body που χρησιμοποιούν αυτοί που συνήθως βάφουν φθηνά. Τιμή 850€ και θα κρατησει το αυτοκίνητο 2 εβδομάδες.

Όταν τελειώσει θα κάνω update.

Αν ειναι κι η δουλεια καλη ειναι πολυ καλη τιμη.

για τα τοπικα μαζεματα στυλ chipsaway,paintbull τι λετε?

Παιζει κανενα πιο οικονομικο?

Γιατι αν θελουν 70 ε την γρατζουνια μου φαινεται καπως πολυ!

12 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Αν ειναι κι η δουλεια καλη ειναι πολυ καλη τιμη.

Ειναι όντως πολύ καλή τιμή, ειδικά για τα χρωματα-βερνικια που χρησιμοποιεί αλλά και που ξηλωνει πράγματα και δεν τα καλύπτει απλά για να βάψει γύρω. Ο Βουλαλάς πάντως λέει ότι είναι πολύ καλός στη δουλειά του ο συγκεκριμένος φανοποιος. Για να δούμε.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 4/6/2018 at 12:58 PM, azuli said:

για τα τοπικα μαζεματα στυλ chipsaway,paintbull τι λετε?

Παιζει κανενα πιο οικονομικο?

Γιατι αν θελουν 70 ε την γρατζουνια μου φαινεται καπως πολυ!

Εβαψα ένα ακούμπημα στο paintbull στον πίσω προφυλαχτήρα (ουσιαστικά έβαψε το 1/3 του προφυλαχτήρα) και μου έκανε δώρο γυάλισμα φαναριών. 50€ χωρίς απόδειξη έτοιμο μέσα σε 5 ώρες την ίδια μέρα χωρίς ραντεβού. Πολύ καλή δουλειά στο βάψιμο, δε φαίνεται τίποτα, αλλά το γυάλισμα αρκετά κακό θα έλεγα. Το ένα φανάρι που είχε και το περισσότερο πρόβλημα ουσιαστικά δε γυάλισε.

Επεξ/σία από GeorgeMan
  • Thanks 1

1 ώρα πριν, GeorgeMan είπε

Εβαψα ένα ακούμπημα στο paintbull στον πίσω προφυλαχτήρα (ουσιαστικά έβαψε το 1/3 του προφυλαχτήρα) και μου έκανε δώρο γυάλισμα φαναριών. 50€ χωρίς απόδειξη έτοιμο μέσα σε 5 ώρες την ίδια μέρα χωρίς ραντεβού. Πολύ καλή δουλειά στο βάψιμο, δε φαίνεται τίποτα, αλλά το γυάλισμα αρκετά κακό θα έλεγα. Το ένα φανάρι που είχε και το περισσότερο πρόβλημα ουσιαστικά δε γυάλισε.

Λογικό μου ακούγεται αυτό με τα φανάρια, αφού τα κάνουν άρπα κόλλα, ειδικά όταν είναι "δώρο".

Εγώ να σκεφτείς, αφού τα βγάλω από το αμάξι εννοειται, θέλω πάνω από μία ώρα το κάθε φανάρι...κατά σειρά κάνω με ντουκοχαρτο νερού 1500-2000-2500-3000 από ένα τέταρτο το κάθε τρίψιμο (με διαφορετική φορά το καθένα...οριζοντια-καθετα-οριζοντια-καθετα, όχι κυκλικά!). Μετά στέγνωμα, επανάληψη τυχόν ατελειών και μετά γυάλισμα με την αλοιφή είτε με αλοιφαδορο είτε (αν βαριέμαι να στήνω τον αλοιφαδορο) με ειδικό ανταπτορα που έχω πάρει για δράπανο. Και τέλος τα ξαναβάζω στο αμάξι.

Δεν είμαι επαγγελματίας και φυσικά την παραπάνω χρονοβόρα και κουραστική διαδικασία την κάνω  αυστηρά και μόνο στο δικό μου αυτοκινητο και των γονιων-αδερφου.

Πες μου ποιος επαγγελματίας θα κάτσει να κάνει την παραπάνω, σωστή, διαδικασία και με αφαίρεση και ξαναεγκατασταση των φαναριών και σε ποια τιμή.

• Like 1

• Moderators

Καλά κανείς δε θα στο κάνει με αφαίρεση, από τη στιγμή που πρέπει να βγει πρώτα ο προφυλαχτήρας (στο δικό μου τουλάχιστον)! Ξέρω έναν που θα ασχοληθεί όσο χρειάζεται για να στα κάνει όπως πρέπει, με 20€. Αλλά μου πέφτει μακριά...

Anyway από το βάψιμο έμεινα ευχαριστημένος, μη βγαίνουμε ήδη εκτός θέματος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...