Προς το περιεχόμενο

Pe8ameno P4C800E Deluxe apo ugrasia...Huge Pics!

BrwmogazoS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

LOL...

Prin merikes meres to pc mou kollhse kai den ksanapostarise...

Thn teleytaia fora pou eixa random reboots htan ygrasia sto pisw meros tou Asus P4C800E Deluxe logo twn xamhlwn temp apo to Mach2.To board eixe stagones sto pisw meros tou kai me ena skoupisma phre pali mpros xwris prob...

Afth thn fora omws arnh8hke na ksekinhsei meta apo clear cmos etc kata synepeia eprepe na tsekcarw pali gia ygrasia.Vgazontas to head pali sto pisw meros tou board eide stagones alla kai ena prasino "manitari" logo ths oxeidwshs etc...Skoupizontas to h kollhsh eixe fygei apo katw...

Kainourio board loipon...alla afth thn fora psekasa to pisw meros tou me PCB laquer gia na to adiavroxopoihsw alla kai ekopsa to katw meros apo ena mousepad pou exei neoprene kai to kollhsa sto backplate tou mach 2 mounting kit...Oi fotos einai arketa interesting...next time 8a to kanw enydreio ;) (Jaco pou eisai?)

IMG_0156.JPG

IMG_0158.JPG

IMG_0167.JPG

Δημοσ.

lol...Giannako etsy einai...never give up :P...

allwste den xa8hke kai o kosmos...to na lyneis kai na deneis to pc apo thn arxh sxedon exei ginei pleon synh8eia meta apo tosa xronia enasxolhshs me overclocking etc :D...

Apo thn tseph mou den evala tipota"mono ta eishthria gia manchester" wste na parw replacement...Nai thn dexthna san RMA kias thn eixa parei....apo allo magazi :P...

Δημοσ.

Φίλε μου ένα έχω να πω.ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ

Είμαι σίγουρος οτι το forum του insomnia.gr περιμένει πως και πως το επόμενο "θύμα" της υγρασίας σου! :lol:

Δημοσ.
Φίλε μου ένα έχω να πω.ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ

Είμαι σίγουρος οτι το forum του insomnia.gr περιμένει πως και πως το επόμενο "θύμα" της υγρασίας σου! :lol:

Αυτο τωρα να το παρω σαν καταρα η σαν αστειο? :P :D

Δημοσ.
Εγώ πάλι πιστεύω πως μπορεί να σου κάνει απόσβεση............. Ξέρεις πόσο πάνε τα μανιτάρια στην αγορά ?

Τιποτα ρεν παει χαμενο!

Ξερεις τι ωραια εδεσε στην πιτσα το μανιταρακι αυτο?

Ηταν λιγο περιεργο λογο του πρασινου χρωματος του αλλα νοστιμια!

Με ανακατεψε ομως λιγο αργοτερα και αντι για αστερακια εβλεπα βλε ο8ονες απο 98 :evil: :oops:

Δημοσ.

Αν αυτά τα μανιταράκια που λες είναι όπως τα φαντάζομαι, μάλλον σου βρήκα τρόπο να βγάλεις το master σου τσάμπα...

Δημοσ.

Γεια σου Gaz με τα ενυδρεία σου...!!!

Τελικά βλέπω ο ψυγειοκαταψύκτης απέδωσε καρπούς και τώρα θα μπορείς να κρατάς και τα λαχανικά σου κατεψυγμένα...

Πάντως ο υπολογιστής σου έχει αποκτήσει πραγματικά ζωή... Μην παρεμβαίνεις, άσ'την να εξελιχθεί και σε λίγο καιρό θα έχεις καλλιέργεια από μύκητες και μανιτάρια... έτσι τα ψάρια στο ενυδρείο θα έχουν και τροφή και βλάστηση...

Αλλά άσ'τα αυτά και πες μας αν πιάνει το κόλπο με την σαμπάνια στο mach και αν πέφτουν οι αγγλίδες... άσε τώρα που το σκέφτομαι πάλι, αρχίζω ν'αμφιβάλλω από το τι δημιουργήθηκε η "υγρασία" στην mobo... Πάλι βρε άτακτο αγόρι την έβαλες να κάτσει πάνω στο κουτί...? Τελικά σου στοίχησε την mobo... έτσι είναι... τα περίεργα γούστα πληρώνονται ακριβά... :D

Δημοσ.

(ekana accept sto msn) ;) alla den se vlepw mesa

Gaz... μπαίνω το πρωϊ... την ώρα που ενώ δουλεύω (?!?), εσύ κοιμάσαι αγκαλιά με της προηγούμενης βραδιάς θύμα υπό το φως του blacklight του case και τους ατμούς από την υγρασία του machII... ή απλά είσαι στην σχολή... :P

Το έχεις κάνει πύραυλο το εργαλείο... σωστός γκομενορίχτης με διδακτορικό...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...