zoiskarl Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 ελέγξαμε αρκετά όλες τις συνδέσεις,όλα τα καλώδια τα πάντα ,κάναμε αυτό με την μπαταρία τίποτα.δοκιμασαμε και εκτός κουτιού και τίποτα.εβαλα μητρική,ραμ,επεξεργαστή στα κουτιά τους.εγινε έλεγχος στα πινάκια του επεξεργαστή όλα είναι κομπλέ.δεν νομίζω να παρέλειψα κάτι για έλεγχο.δεν κατάλαβα τη φωτογραφία θες.οι βίδες της ψυξης του επεξεργαστή είχαν περιθώριο 2-3 χιλιοστά να βιδωθουν ακόμα που σε αντίστοιχο πσ build με 1400 amd ήταν τόσο.μαλλον η μητρική φταίει.συνέχιζε να κάνει reboot.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Στειλ´τα και αν έχεις ενημέρωση πόσταρε τι σου είπαν.
zoiskarl Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Το κατάστημα μας ειδοποίησε ότι υπήρχε πρόβλημα με την μητρική και θα μας στείλουν άλλη από βδομάδα αφού κάνουν έλενχο λειτουργίας και bios update αν χρειαστεί.
zoiskarl Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μετά από επικοινωνία με το e-gate μας είπαν ότι έφταιγε ο επεξεργαστής και ότι αυτός ευθυνόταν που χάλασε η μητρική.Μας είπαν ότι παράγγειλαν νέο και ότι Παρασκευή θα τον έχουν στα χέρια τους και θα κάνουν τους απαραίτητους ελέγχους πριν τον στείλουν σε εμάς από βδομάδα.Έχω ψιλοκουραστεί με το όλο θέμα γιατί ενώ μας ζήτησαν να τους στείλουμε μητρική,ραμ,επεξεργαστή για να τα ελέγξουν,τον επεξεργαστή τον έλεγξαν αφού παρέλαβαν νέα μητρική.Μακάρι να λήξει σε καλό όλο αυτό και να μην έχουμε τρεξίματα.
zoiskarl Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 update:Λοιπόν τελικά μας τα έστειλαν χτες.Παραλάβαμε μητρική.ραμ και επεξεργαστή.Τα φτιάξαμε και όλα λειτουργούν μια χαρά.Θα περαστούν σήμερα windows 10.Θέλω να ευχαριστήσω όσους βοήθησαν καθώς και να πω και ένα μπράβο στο e-gate για την γρήγορη σχετικά επίλυση της κατάστασης.
zoiskarl Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Σου άλλαξαν και μητρική και επεξεργαστή? Επειδή δεν το συναρμολόγησα εγώ τελικά γιατί έλλειπα,το συναρμολόγησε ένας φίλος.Λογικά μου τα άλλαξαν και τα δύο αφού μου είπαν ότι ο επεξεργαστής "έκαψε" την μητρική.Υποθέτω ότι τα άλλαξαν μιας και αφού δοκίμασαν άλλον επεξεργαστή στην πρώτη μητρική και είδαν ότι αυτή έφταιγε την άλλαξαν.Όπως και τον επεξεργαστή αφού η νέα μητρική ήταν λειτουργική αλλά δεν δούλευε με τον αρχικό cpu
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα