Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Με τον παραδοσιακό που γράφει στο link πρέπει. Μην το πειράξεις το jumper.
zoiskarl Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Επικοινώνησα με το κατάστημα και μάλλον μου είπαν θέλει bios update,οπότε και από Τρίτη θα τους την στείλω.Την μπαταρία δεν την έβγαλα μιας και δεν θέλω να πειράξω κάτι σε περίπτωση που μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα η μητρική.
RellikEht Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 17 λεπτά πριν, zoiskarl είπε Επικοινώνησα με το κατάστημα και μάλλον μου είπαν θέλει bios update,οπότε και από Τρίτη θα τους την στείλω.Την μπαταρία δεν την έβγαλα μιας και δεν θέλω να πειράξω κάτι σε περίπτωση που μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα η μητρική. Δες πιο bios έχεις .
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δεν νομίζω. Αυτή είναι η δίκη μου αγορασμένη το καλοκαίρι. Δεν έχει πουθενά το ‘’ryzen desktop 2000 ready’’. Όπερ σημαίνει η δίκη σου έχει τελευταίο και κάτι δεν κανείς σωστά. Το να βγάλεις τη μπαταρία και να την ξαναβάλεις δεν θέτει σε κίνδυνο ούτε το σύστημα ούτε την εγγύηση. Δοκίμασε το αν θες να ξεμπερδεύεις και πόσταρε μια φωτογραφία να δούμε μήπως δεν έχεις συνδέσει κάτι σωστά.
zoiskarl Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 τα καλώδια τα έλεγξα αρκετές φορές.και από το τροφοδοτικό και στην μητρική.στην περίπτωση του cpu τα έβγαλα και τα ξαναέβαλα.έβγαλα ανεμιστήρες και ότι άλλο δεν χρειάζεται και δεν αλλάζει κάτι.το είδε και άλλο άτομο για τα καλώδια.την μπαταρία αν ήταν δικό μου το πσ θα την έβγαζα αλλά μιας και δεν είναι δεν θέλω να τ κάνω.ραμ άλλαξα θέσεις,έβγαλα έβαλα κάρτα γραφικών.δοκίμασα και χωρίς ραμ και με άλλο καλώδιο hdmi αλλά τίποτα.Το endless reboot είναι το θέμα αρχικά.που γιαυτό μάλλον είναι τα bios.το κατάστημα στην δεύτερη επικοινωνία που είχα μαζί τους μου είπαν ότι για τα reboot μάλλον φταίει το bios.δυστηχώς δεν έχω άλλες ραμ να δοκιμάσω.μου ζήτησαν να στείλω ραμ,μητρική και επεξεργαστή οποτε αν βρεθεί κάποιο πρόβλημα θα γίνει και αμμεσα η αλλαγή.εψαξα λίγο και σε φόρουμ της ασροκ και λέει ότι υπάρχει ενα στίκερ πάνω στην μητρική που λέει μια έκδοση των bios και αυτό που βρήκα ήταν ένα που έλεγε p3.0 νομίζω.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Ξαναλέω να βγάλεις μπαταρία και να ξαναβάλεις δεν επηρεάζει πουθενά. Δεν έχει pins απο κάτω να στραβώσεις
BlueBlood7 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Η αλλαγή του jumper είναι καλύτερη επιλογή από την αφαίρεση της μπαταρίας. Βάζεις το jumper στις θέσεις 2-3. Πατάς το κουμπί να ανοίξεις το pc. Φυσικά βέβαια δεν θα ανοίξει. Ξανά βάζεις το jumper στις θέσεις 1-2. Αν δεν φταίει το BIOS έχει πρόβλημα η μητρική λογικά. Εκτός και αν δεν έχει κάτσει σωστά η ψύκτρα.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Καλύτερη γιατί; ο τύπος δεν είναι τυχαίος και δε το γράφει στο blog του.
BlueBlood7 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Γιατί πολλές φορές το βγάλσιμο της μπαταρίας δεν επαναφέρει ρυθμίσεις σε αντίθεση με το jumper. Αυτό έχουν δει τα μάτια μου. Όσες φορές (άπειρες) έχω χρησιμοποιήσει το jumper ποτέ δεν έχει φάει σκάλωμα.
zoiskarl Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) παίδες όπου έχω διαβάσει λέει να μην ανοίξω το πσ με το jumper στο clear.δηλαδή να μην είναι είναι συνδεδεμένο με τα καλώδια του ρεύματος.αν λέτε να το βγάλω εκτός μπριζας και να το βάλω στο clear και ν πατήσω το πσ να ανοίξει που χωρίς ρεύμα δεν θα ανοίξει νομίζω είναι το μόνο που δεν έχω κάνει.μπαταρία αν φτάσω στο αμήν αύριο μπορει και να βγάλω τελικά.αλλα θα λύσει αυτό το endless reboot? Επεξ/σία 7 Απριλίου 2018 από zoiskarl
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Εξυπακούεται θα βγάλεις από ρεύμα. Θα βγάλεις μπαταρία θα πατήσεις αρκετές φορές το start button και μετά από ένα πεντάλεπτο θα κουμπώσεις μπαταρία, θα βάλεις μια μνήμη και εφόσον δεν είναι θέμα λανθασμένης σύνδεσης η προβληματικής μητρικής θα δεις φως. Αυτό που σου είπε ο blueblood για την ψύκτρας το τσεκαρες; 9 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε Γιατί πολλές φορές το βγάλσιμο της μπαταρίας δεν επαναφέρει ρυθμίσεις σε αντίθεση με το jumper. Αυτό έχουν δει τα μάτια μου. Όσες φορές (άπειρες) έχω χρησιμοποιήσει το jumper ποτέ δεν έχει φάει σκάλωμα. Αντίστοιχα το παραπάνω που γράφω έχουν δει τα δικά μου μάτια οποτε δοκιμάζει και τα δυο αν δεν λυθεί με το jumper.
zoiskarl Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 η ψήκτρα έχει καθίσει καλά.εκτος και αν την βιδωσαμε παραπάνω που δεν νομίζω γιατί έχουμε αφήσει να φαίνεται λίγο η βίδα πάνω από τ ελλατηριο της.θα πάω μεσημέρι -απόγευμα να δοκιμάσω με το jumper και να πατήσω το κουμπί να ανοίξει καθώς και τον οδηγό από asrock forum που ανέβασε ο radiohead.κάτι άλλο να δοκιμάσω πριν στείλω μητρική,επεξεργαστή και ραμ στο κατάστημα?
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Βγάλε μια φωτογραφία καθαρή όταν πας και ανεβασε
zoiskarl Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Βγάλαμε μπαταρία τον αφήσαμε 10 λεπτά και το ίδιο πράγμα γίνεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα