Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.Έκανα πρόσφατα ένα build με ryzen 2200g,asrock b350m και evga b3550 watt και gskill ram 2666 mhz.Το συνδέσα όλα μια χαρά αλλά όταν το ανοίγω μου βγάζει no signal η οθόνη και το πσ μετά από 10 δεύτερα κάνει επανεκίνηση μόνο του.Και συνεχίζει αυτή η λούπα.Δοκίμασα να αλλάξω θέση στις ραμ αλλά τίποτα. Σκέφτομαι ότι ή θα θέλει bios update η μητρική ή θα έχω botcarei τα καλώδια power/reset του κουτιού προς την μητρική αν και τα έχω τσεκάρει.Νομίζω ότι θέλει bios update.Καμία βοήθεια.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Λογικα bios. Αν θυμαμαι καλα ειχες ρωτησει και σου ειχα ριξει προταση με gigabyte x370 rev 1.x που φερει μαμα τελευταιο bios. Anyway δεν ζητησες απο το μαγαζι οταν εκανες παραγγελια;

Δημοσ.

Έστειλα email ρωτώντας για το combo mobo cpu και μου είπαν ότι θα έρθει σχεδόν σίγουρα με το τελευταίο bios update. Διαφορετικά μου είπαν να το στείλω πίσω να κάνουν αυτοί bios update. Πρέπει να βεβαιωθούμε αρχικά αν είναι όντως το bios update. 

Δημοσ.

Καταρχην εισαι σε λαθος ενοτητα.

Δυο στικ ραμ εχεις; 

Καλωδιο στον επεξεργαστη εβαλες;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, radiohead είπε

Καταρχην εισαι σε λαθος ενοτητα.

Δυο στικ ραμ εχεις; 

Καλωδιο στον επεξεργαστη εβαλες;

Ωραία μαν!Θα κάνω νέο θέμα στην σωστή ενότητα αν σε ενοχλεί τόσο πολύ.

Ας κλειδωθεί το παρόν θέμα.

Δημοσ.

Οχι ρε συ τι να με ενοχλει απλα ζητα να στο μεταφερουν μην ανοιγεις ξανα μανα.

Δημοσ.

Δοκιμασε μονο με ενα. Αν παλι οχι και ολα τα καλωδια ειναι συνδεδεμενα κομπλε, πισω στο μαγαζι. Αν παλι εχεις gpu προχειρη κουμπωσε την και δες μηπως ανοιξει με αυτη. 

Κατι αλλο.Με τι καλωδιο συνδεεις την οθονη;

Δημοσ.

Έχουμε πάρει και μία 1050 και στην αρχή βάζαμε hdmi να δείχνει από εκεί.Την βγάλαμε και συνδέσαμε το hdmi στην mobo.Τίποτα και στις δύο περιπτώσεις.Δοκίμασα με ένα στικ ραμ,με δύο,και με κανένα.Στην περίπτωση χωρίς ραμ δεν μου άλλαξε κάτι και δεν έκανε κάποιο διαφορετικό ήχο.Συνέχισε να μην δίνει σήμα και να κάνει επανεκίνηση μετά από καμιά δεκαριά δεύτερα.

Δημοσ.

Κανε clear cmos μετα κουμπωσε ενα στικ ραμ. Αν παλι τπτ τζαμπα κουραζεσαι.

Στο κουτι της μητρικης εχει απεξω σε καποιο πλαισιο 'ryzen desktop 2000 ready' ;

Δημοσ.

Στα specifications εχει graphics intergrated Amd radeon r-series graphics in a-series APU αλλά δεν λέει ryzen APU πουθενά το κουτί. Λέει μόνο ryzen.Το jumper είναι στην θέση normal το οποίο τώρα παρατήρησα.Για clear cmos το βάζω στο clear?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στάκα!

Aυτό εννοώ το έχει πουθενά στο κουτί;

21.JPG.7201829168158ecc197d37e7b685740f.JPG

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, radiohead είπε

Στάκα!

Aυτό εννοώ το έχει πουθενά στο κουτί;

21.JPG.7201829168158ecc197d37e7b685740f.JPG

yy μόλις το είδα.το έχει

Δημοσ.

Πρέπει αναγκαστηκά να βγάλω μπαταρία?Το cmos jumper έχει τρεις θέσεις.1-2 normal.2-3 clear .Από την αρχή ήταν στο 1-2.ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ ΠΣ με το jumper σε άλλη θέση πέρα από αυτή και χωρίς κανένα καλώδιο στην πρίζα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...