Levs Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Απο το Μαρτιο και μετα το ping μου ειναι χαλια. Απο 100 και. Το download βρισκοταν στο 15.50 και το upload στο 0.8. Πηρα τηλ και ενεργοποιησαν το fast path και δεν βλέπω καμια διαφορα στο ping μονο μετα τις 1-2 το βραδυ που θα πέσει στα 14. Πλεον το down ειναι στο 12 μεχρι και 2..και το απ απο 0.8 με 0.4 .Οι δοκιμες γίνονται χωρις καποια συσκευη τριγύρω να 'τραβάει'. Μου ειπαν μετα απο αυτο οτι η γραμμη ειναι νια χαρα δεν βλεπουμε κατι.. Μετα απο αυτο λενε να μπω στις εντολες να πατησω καποια εντολη που σχετιζεται με το σερβερ του παιχνιδιού και να τους το στειλω για να ελεγξουν το ping και τα σχετικα. Εγω τους ειπα δεν ξερω να το κανω και μου ειπαν ετσι πρεπει να γινει..ξερει κανει τι ειναι;;; ποια εντολη ειναι; ή ειναι "παραμύθι"για να πεις α δε το κανω και να τρως στη μαπα την ταχύτητα αυτή..? Επεξ/σία 6 Απριλίου 2018 από Levs
isay Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ θα σου θέσω μια άλλη οπτική. Εφόσον λες οτι το ping πέφτει σταθερά αργά το βράδυ, μήπως φταίει ο server του παιχνιδιου; Διάβασε το παρακάτω θέμα (ΟΛΟ) και πέρασε του dns της cloudflare (εχει οδηγιες στο site τους) στον υπολογιστη σου ή στο router σου. Αν δεν ξέρεις απο αυτά, βρες κάποιον δικό σου να το κάνει, έστω και απομακρυσμένα με teamviewer (γινεται). Μετά κάνε επανεκκινηση σε router και υπολογιστη https://www.insomnia.gr/forums/topic/673011-η-cloudflare-παρουσιάζει-dns-υπηρεσία-στη-διεύθυνση-1111-για-πιο-γρήγορο-internet/ Δε λένε παραμύθια οπως πιστευεις. Για να δουν τι γινεται πρεπει να κάνουν δοκιμές. Είναι σαν να πας στο γιατρό και να σου λεει οτι πρεπει να κάνεις εξετάσεις αιματος και εσυ να αναρωτιέσαι αν σου λεει παραμύθια για να σου γράψει φάρμακα. Πέρασε τους dns της cloudflare Επεξ/σία 6 Απριλίου 2018 από isay
Levs Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Θα το κοιτάξω, φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον. Δεν ξέρω να 'παίζω' με τις ρυθμίσεις του ρουτερ αλλά θα ακολουθήσω τον οδηγό! Σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά ή 'μαθευτεί από πολλούς αυτη η τεχνική' όπως αναφέρεται σε κάποια σχόλια, βάζω τα defaults DNS?
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Απομακρυσμένος ο server του παιχνιδιού .....σε κάποια άλλη χώρα....... Οι DNS επηρεάζουν την περιήγηση στο Web αφού μεταφράζουν domain names σε αριθμητικές διευθύνσεις IP. Οι server παιχνιδιού παίζουν με IP.......αρα πλασέμπο το βλέπω!!
Levs Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δεν θα κάνει τίποτα λες ε; Τον Ιανουαριο έπαιζα μια χαρά game και ταυτόχρονα έβλεπα stream στα 720p..τωρα ουτε σκετο stream στα 480 χωρις να κολλαει δε μπορω να δω αλλα και μεταφερονται οι παικτες.. μιλαω συγκ για pubg και fortnite..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα