nickvas19 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Συγνωμη ρε παιδες...ακομα δεν καταλαβα.... αυτο το kodi τι στο καλο ειναι; streamer λεει...δλδ;
micos000 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Το kodi είναι ένα media center όπως των windows απλά παίρνει addons που το εκτοξεύουν σε άλλη διάσταση και μέσα από αυτά τα addons μπορείς να βλέπεις stream ταινίες και σειρές καθώς και να ακούς online ραδιόφωνα, να βλέπεις εικόνες, να ενημερώνεσαι για τον καιρό και για ειδήσεις και να βλέπεις αθλητικά και κανάλια από όλον τον κόσμο. Κάποια addons σου δίνουν πρόσβαση σε παράνομο περιεχόμενο και κάποια είναι νόμιμα. Παίζει σε κινητά android και apple, σε υπολογιστές με windows, linux, macos και η μεγάλη του επιτυχία είναι ότι παίζει και σε android boxes και raspberry όπου το χρησιμοποιούμε σαν media player συνδεμένο στην τηλεόραση. Όλα αυτά ακούγονται μαγικά αλλά στην πραγματικότητα πρέπει να ασχοληθεί αρκετά κάποιος για να πετύχει το καλύτερο αποτέλεσμα και αυτό δεν είναι σίγουρο ότι θα δουλεύει για πάντα επειδή όπως είπα και πριν, κάποια addons σου δίνουν πρόσβαση σε παράνομο περιεχόμενο και τα κυνηγάνε πολύ.
nickvas19 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) ωραια δλδ πες βαζω kodi πχ pop corn.... θα βλεπω οτι εχω κατεβασει ή θα μπορω να κατεβαζω και απο εκει; εγω το raspberry εχω.. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2018 από nickvas19
micos000 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Το popcorntime είναι άλλο και το kodi άλλο, αλλά το kodi κάνει ότι το pct ενώ το pct δεν κάνει ότι το kodi. Δηλαδή το kodi αναπαράγει και αρχεία που έχεις ήδη μεταξύ άλλων και στριμάρει από servers.
nickvas19 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 οχι λεει οτι υπαρχει πχ addon για ποπκρον....οποτε εκει τι παιζει;ξερεις;
micos000 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Αν δεν κάνω λάθος, το addon αυτό ήταν από τότε που πρωτοβγήκε το pct και δούλευε από το site του yify. Τώρα νομίζω ότι δεν δουλεύει. Δεν μπορούμε όμως να συνεχίσουμε εδώ γιατί πλέον μπαίνουμε σε σκοτεινά μονοπάτια και δεν επιτρέπονται συζητήσεις στο forum για παράνομο περιεχόμενο. Μπορείς να συνεχίσεις σε ένα thread που ασχολείται μόνο με το kodi και τα tv box εδώ. Αναφέρεται ως xbmc, μη σε παραξενεύει όμως γιατί έτσι λεγόταν το kodi παλαιότερα.
nickvas19 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 οκ σε ευχαριστω. Ξερεις να μου απαντησεις σε κατι τελευταιο....αυτο το kodi με το ρασπερι θα παιζει σε 40αρα με 720π ή θα κολλαει το συμπαν;
nickvas19 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3b Επεξ/σία 6 Απριλίου 2018 από nickvas19
micos000 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δοκίμασε να περάσεις σε κάποια κάρτα το openelec. Για τα addons στο ;άλλο thread που σου είπα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα