Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα στην ομαδα 

αγορασα σημερα μια msi gtx 1080 και μπηκα λολ και εχω τα ειδια fps με μια gtx 1050ti δεν δουλευει παραπανω απο το 40% στο λολ και στο gta v εφτασε 100% και ειχα 61 fps ειναι λογικο?

ευχαρηστω για τον χρονο σας

Δημοσ.

Για τα fps στο λολ ειχα παρόμοιο περιστατικό με παλίά καρτα (9800) βάραγε 180-220 pfs μόλις εβαλα 1050 ti πέσανε παίζει να έχει κάποια ρυθμηση εξοικονόμησης ενέργειας να μην δουλλευει πχ φουλ εφόσον δέν χρειάζετε..

θα έλεγα οτι εχεις bottleneck  αλλά λές οτι πάει 100% στο gta τι συστημα έχεις?

επήσης ειδες μήπος έχεις κλειδωμένα τα fps και στα 2 παιχνίδια?στο λολ σίγουρα εχει ρυθμηση για το άλλο δέν ξέρω

Δημοσ.

Cpu: amd ryzen 1700x
M/b: asrock taichi x370
Ram: G.skill trident z 8x2 3200Mhz rgb
SSD: Samsung 250GB 960 PCI-E SSD M.2
Psu: Be Quiet Power Supply 700W ATX Gold
Case: Phanteks Enthoo Eclipse P400 White
Sound card: craetive sound blaster zx
Gpu: Nvidia msi gtx 1080 8GB

Δημοσ.

Για το GTAV δεν ξέρω, αλλά το λολ έχει πρόβλημα με τα fps κανα χρόνο τώρα, ανεξάρτητα το πόσο καλή είναι η κάρτα σου και είναι ψιλογνωστό και απο riot

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν ειναι σταθερο στο 60 πολυ πιθανον να εχεις ενεργοποιημενο το vsync η την ρυθμιση να κλειδωνει στα 60 fps

Στο lol παντως ειχα δοκιμασει με ενσωματομενα γραφικα απο intel cpu και εφτανα 100+ οποτε δεν νομιζω να υπαρχει καποιο θεμα απο riot χΔ

Επεξ/σία από gg i carry
Δημοσ.

το θεμα ειναι πως το gpu usage δεν ξεπερνα το 40% στο λολ ενω στο gta v φτανει 99% και εχω 70-100fps  ΣΤΟ ΛΟΛ 40% gpu usage και 110-135 fps οσω ειχα με την 1050ti ξερει καποιος τι συμβαινει?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ksideras είπε

το θεμα ειναι πως το gpu usage δεν ξεπερνα το 40% στο λολ ενω στο gta v φτανει 99% και εχω 70-100fps  ΣΤΟ ΛΟΛ 40% gpu usage και 110-135 fps οσω ειχα με την 1050ti ξερει καποιος τι συμβαινει?

Τερματίζουν τα threads του επεξεργαστή.

• Like 1
Δημοσ.
12 hours ago, ksideras said:

Στο lol εχεις CPU bottleneck κατα πασα πιθανοτητα, αν και τα 135 μου φαινονται λιγα. Με τον R5 1600 καπου στα 200-250 εβγαζα. Στο GTA V τα εχεις βαλει ολα τερμα? Αν ναι, τοσα fps βγαζεις.

Δημοσ.

τον πηγα πηγα 3.8 ετσι απλα τον ανεβασα χωρις ρευματα και ανεβηκαν αμεσως 140-180 καπου εκει παιζουν θελει και αλλο ανεβζμα αλλα δεν ξερω τα ρευματα αν ξερει καπιος να  μου πει αλλα γιατι εχω bottleneck δεν το περιμενα με τετοιο cpu

Δημοσ.
4 hours ago, ksideras said:

τον πηγα πηγα 3.8 ετσι απλα τον ανεβασα χωρις ρευματα και ανεβηκαν αμεσως 140-180 καπου εκει παιζουν θελει και αλλο ανεβζμα αλλα δεν ξερω τα ρευματα αν ξερει καπιος να  μου πει αλλα γιατι εχω bottleneck δεν το περιμενα με τετοιο cpu

Γιατι το lol τρεχει σε 1 πυρηνα, οποτε θες single thread performance. Παντως τα παραπανω frames τι να τα κανεις?

• Like 2
Δημοσ.

πριν κατι μηνες επαιζα και εγω λολ με 1050 τι με 160 και μετα απο update του λολ, παιζω τα ιδια με 1080 και η gpu δεν ξεπερναει το 40% usage 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...