Προς το περιεχόμενο

Ryzen 5 1400 94,29€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, manosfp είπε

Πριν λίγο έλαβα τηλεφώνημα ότι θα παραλάβω από βδομάδα. 

Με τόσο κράξιμο που έχουν φάει με αυτά που κάνουν λογικό να δώσουν τώρα 2-3 κομμάτια. Πόσοι να πρόλαβαν να παραγγείλουν;

Το ότι η τιμή είναι μούφα φαίνεται από το γεγονός ότι πήρε σε μερικές ώρες 35 ευρώ πάνω, όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε...

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 3
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Όσοι λέτε "μαύρο στην mgmanager" και έχετε φάει ήδη ούτε ένα, ούτε 2 αλλά 3 άκυρα, τσεκάρετε λίγο το μαύρο σας γιατί έχει γκριζάρει.

Είμαι σίγουρος ότι και την επόμενη φορά που κάποια άτομα θα πουν περι μαύρου στο κατάστημα, τα ίδια άτομα θα φάνε και 4ο άκυρο.

Δημοσ.

Εγώ δεν παρηγγειλα, να κράξω/προειδοποιήσω μπήκα. Και ο Μάνος εξήγησε πολύ καλά τον λόγο που παρήγγειλε.

Τωρα για ποιον άλλον λες, δεν ξερω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@ChimairaX

Δεν θα συμφωνήσω μαζί σου. Παραγγέλνω ξανά. Αν μου κάτσει παίρνω κάτι 30% κάτω. Αν όχι μπορώ να ρίξω αρνητική στο Σκρουτζ για να το σκεφτούν την επόμενη φορά. 

Επεξ/σία από manosfp
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, manosfp είπε

@ChimairaX

Δεν θα συμφωνήσω μαζί σου. Παραγγέλνω ξανά. Αν μου κάτσει παίρνω κάτι 30% κάτω. Αν όχι μπορώ να ρίξω αρνητική στο Σκρουτζ για να το σκεφτούν την επόμενη φορά. 

Δεν στοχεύω κάποιον αλλά σε τέτοιου είδους θέματα τέτοια σχόλια παίζουν και ήθελα να το τονίσω. Τώρα που το βλέπω βέβαια το δικό σου σχόλιο με ενέπνευσε και μπήκα στον κόπο να γράψω, αλλά δεν είδα την 1η φορά ότι άλλαξες γνώμη τελικά.

ΥΓ: Να αφήνεις και θετικές αξιολογήσεις στα καταστήματα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, manosfp είπε

Πριν λίγο έλαβα τηλεφώνημα ότι θα παραλάβω από βδομάδα. 

Μια από τα ίδια και εγώ.πάμε τώρα για μητρική .

Δημοσ.

Μην λέτε ότι να ναι . Μια χαρά ενημέρωση έκανε το μαγαζί και δεν ξέρω πότε έπεσαν άκυρα αλλά εδώ είναι όλα Ok.

Με πήραν και εμένα , οπότε όπως φαίνεται το μαγαζί θα εξυπηρετήσει όσους έχουν κάνει παραγγελία σε αυτήν την τιμή ( γιατί είπαμε η τιμή είναι πέρα για πέρα κανονική ) με βάση τα μοντέλα  κτλ-κτλ 

Μην ξεχνάμε ότι η cpu σε αναγκάζει να πας σετάκι mobo ram  , αν τα βάλεις κάτω μιλάμε για το ελάχιστο κοντά στα 200€ δεν το λες και ψίχουλα  .

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, maxdore217 είπε

Μην λέτε ότι να ναι . Μια χαρά ενημέρωση έκανε το μαγαζί και δεν ξέρω πότε έπεσαν άκυρα αλλά εδώ είναι όλα Ok.

Με πήραν και εμένα , οπότε όπως φαίνεται το μαγαζί θα εξυπηρετήσει όσους έχουν κάνει παραγγελία σε αυτήν την τιμή ( γιατί είπαμε η τιμή είναι πέρα για πέρα κανονική ) με βάση τα μοντέλα  κτλ-κτλ 

Μην ξεχνάμε ότι η cpu σε αναγκάζει να πας σετάκι mobo ram  , αν τα βάλεις κάτω μιλάμε για το ελάχιστο κοντά στα 200€ δεν το λες και ψίχουλα  .

Σε ποιους αναφέρεσαι στο ότι λένε "ότι να'ναι"?

Προφανώς και το κατάστημα πρέπει να εξυπηρετήσει "όσους παρήγγειλαν σε αυτή τη τιμή", δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο το αυτονόητο πρέπει να το καταλογίσουμε στα υπέρ.Επιπλέον, αν η τιμή είναι κανονική, αφενός έπρεπε να υπάρχει ακόμη, αφετέρου δε θα έπρεπε να συζητάμε για "προσφορά".

Η cpu δε σε αναγκάζει να αγοράσεις σετάκι, κάποιοι έχουν ήδη το κατάλληλο socket. Το κόστος του πακέτου που θα προκύψει για τους υπόλοιπους, δεν έχει καμία σχέση με την παρούσα προσφορά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, maxdore217 είπε

Τους τελευταίους δύο μήνες ανέβηκαν 4 "προσφορές" απο το συγκεκριμένο κατάστημα.

Αυτή είναι η τέταρτη στην σειρά στις άλλες 3 έπεσε πανηγυρικό άκυρο. Ποσοστό επιτυχίας 75%, δεν το λές και λίγο. ;) 

Και εδώ άκυρο θα έπεφτε και θα πιάναμε το 100% αλλά έχε χάρη που παραγγείλατε λίγοι και τα προηγούμενα μπινελίκια  εδώ μάλλον έπιασαν τόπο.

Γιαυτό λοιπόν, άλλαξαν γρήγορα την τιμή για να μην παραγγείλουν και άλλοι και εσάς τους λίγους θα σας καλύψουν.

Ελπίζω να σε κάλυψα και εγώ τώρα. :) 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Σε ποιους αναφέρεσαι στο ότι λένε "ότι να'ναι"?

Προφανώς και το κατάστημα πρέπει να εξυπηρετήσει "όσους παρήγγειλαν σε αυτή τη τιμή", δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο το αυτονόητο πρέπει να το καταλογίσουμε στα υπέρ.Επιπλέον, αν η τιμή είναι κανονική, αφενός έπρεπε να υπάρχει ακόμη, αφετέρου δε θα έπρεπε να συζητάμε για "προσφορά".

Η cpu δε σε αναγκάζει να αγοράσεις σετάκι, κάποιοι έχουν ήδη το κατάλληλο socket. Το κόστος του πακέτου που θα προκύψει για τους υπόλοιπους, δεν έχει καμία σχέση με την παρούσα προσφορά.

Αναφέρομαι σε όλους αυτούς που ενώ έχουν διαβάσει ότι το μαγαζί θα δώσει τα κρατημένα συνεχίζουν να λένε ακόμα λόγια εντυπώσεων. 

Δεν καταλογίζουμε τίποτα στα υπέρ αλλά δεν καταλογίζουμε τίποτα και στα κατά , επειδή ουσιαστικά χωρίς καμία ενημέρωση άρχισε μια κουβέντα με μαύρο στο μαγαζί και δεν θα πάρετε τίποτα.  Δεν ξέρω τι έκανε πριν εδώ ήταν ok. ( και με γρήγορη ενημέρωση )

Στο Bold δεν έχω καταλάβει τι θέλεις να πεις , θεωρείς ότι οφείλουν να σου εξηγήσουν γιατί δεν είναι ακόμα στην ίδια τιμή ?  (γιατί ? )

Τελος να μην το πλατιάζουμε η προσφορά παίζει ωραιότατα  15ώρες ούτε λίγες ήταν και ούτε μπορείς να ζητάς να έχουν πάντα την ίδια τιμή .

Επεξ/σία από maxdore217
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Τους τελευταίους δύο μήνες ανέβηκαν 4 "προσφορές" απο το συγκεκριμένο κατάστημα.

Αυτή είναι η τέταρτη στην σειρά στις άλλες 3 έπεσε πανηγυρικό άκυρο. Ποσοστό επιτυχίας 75%, δεν το λές και λίγο. ;) 

Και εδώ άκυρο θα έπεφτε και θα πιάναμε το 100% αλλά έχε χάρη που παραγγείλατε λίγοι και τα προηγούμενα μπινελίκα μάλλον έπιασαν τόπο.

Γιαυτό λοιπόν, άλλαξαν γρήγορα την τιμή για να μην παραγγείλουν και άλλοι και εσάς τους λίγους θα σας καλύψουν.

Ελπίζω να σε κάλυψα. :) 

Δεν ξέρω τι τιμές ήταν η προηγούμενες μπορείς κάτι που έκανε 200 να το έβαλαν 20 και να θέλατε να πάρετε στα μαγαζιά μερικοί! ( κάποιους του χαλάει αυτό ) αλλά η αλήθεια είναι ότι αν σε αυτούς τύχει το ανάλογο τα δίνουν οι γίνονται το ίδιο και χειρότεροι κακοί.

Λοιπόν εδώ το κέρδος ήταν 20€ ούτε τσάμπα πράμα ήταν ούτε μπορούσε να πάρει κάποιος 20 τεμ να έχει ( οπότε υπάρχουν και οι αρνητικές σε skroutz και οι καταγγελίες )  ξέρουμε τι θα κάνουμε και τι όχι . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, maxdore217 είπε

Δεν ξέρω τι τιμές ήταν η προηγούμενες μπορείς κάτι που έκανε 200 να το έβαλαν 20 και να θέλατε να πάρετε στα μαγαζιά μερικοί! ( κάποιους του χαλάει αυτό ) αλλά η αλήθεια είναι ότι αν σε αυτούς τύχει το ανάλογο τα δίνουν οι γίνονται το ίδιο και χειρότεροι κακοί.

Λοιπόν εδώ το κέρδος ήταν 20€ ούτε τσάμπα πράμα ήταν ούτε μπορούσε να πάρει κάποιος 20 τεμ να έχει ( οπότε υπάρχουν και οι αρνητικές σε skroutz και οι καταγγελίες )  ξέρουμε τι θα κάνουμε και τι όχι . 

Υπάρχει ιστορικό να δείς τις προσφορές εκείνες. Υπάρχει και νήμα με τέτοιου είδους προσφορές όπου εκεί αναφέρονται μαζεμένες.

3 στα 3 σε κάνει να καταλαβαίνεις με τι σοβαρό κατάστημα έχεις να κάνεις, τώρα αν εσύ δεν καταλαβαίνεις τι εννοούμε δεν επιμένω ούτε θέλω να ανοίξω αντιπαράθεση. 

Επίσης τα 35 ευρώ διαφορά που πήρε πλέον απάνω δεν είναι λίγα και σε αυτή την περίπτωση δεν ξέρω πως υπολογίζεις το καθαρό κέρδος που αναφέρεις. Απο που βγαίνει το 20ευρω; 

Οι καταγγελίες δεν περνάνε εύκολα στο skroutz, δοκίμασαν κάποιοι πάνω απο μία φορά, βλέπε Μάνος,  και απέτυχαν καθώς ώς γνωστόν στο Ελλάντα δεν δαγκώνεις εύκολα το χέρι που σε ταίζει. 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...