Προς το περιεχόμενο

Ryzen 5 1400 94,29€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια τίμια τιμή από το mgmanager.gr δεύτερη τιμή σκρουτζ 124,93

παραλαβη 1-3 μέρες αλλά δεν νομίζω να είναι πρόβλημα για κάποιον που ενδιαφερετε 

https://www.mgmanager.gr/cpu/60468-amd-cpu-ryzen-5-1400-up-to-34ghz10mb-sam4-4-core-with-wraith-spire-cooling-yd1400bbaebox.html

Επεξ/σία από Striker4
  • Thanks 1
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πάλι μούφα θα είναι.. Άν όχι βαράτε!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολυ καλη τιμη αν και θα πεσουν γενικα οι τιμες των παλιων ryzen λογω των καινουριων. Ειμαι με τον i7-3770 καμποσο καιρο, αξιζει για αναβαθμιση η πρεπει να παω σε 1600 και πανω για να δω διαφορα (κυριως για games εχω το pc);

Επεξ/σία από desperados
Δημοσ.
Μόλις τώρα, desperados είπε

Πολυ καλη τιμη αν και θα πεσουν γενικα οι τιμες των παλιων ryzen λογω των καινουριων. Ειμαι με τον i7-3770 καμποσο καιρο, αξιζει για αναβαθμιση η πρεπει να παω σε 1600 και πανω για να δω διαφορα (κυριως για games εχω το pc).

Ουτε με τον 1600 θα δεις διαφορα.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dantε είπε

Ουτε με τον 1600 θα δεις διαφορα.

Οντως; Δεν το περιμενα απο επεξεργαστη 6ετιας... Ευχαριστω παντως. Οποτε αναβαλλεται η αναβαθμιση για κανα 2 χρονια.

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, desperados είπε

Οντως; Δεν το περιμενα απο επεξεργαστη 6ετιας... Ευχαριστω παντως. Οποτε αναβαλλεται η αναβαθμιση για κανα 2 χρονια.

Έτσι.

Δημοσ.

Άλλαξα γνώμη και έριξα παραγγελία. Τις 3 φορές ο Σκρουτζ απέρριψε την αρνητική γιατί λέει δεν είχε φανεί σε αυτούς η τιμή. Ok. Την τέταρτη απορρίφθηκε η αξιολόγηση μου γιατί λέει ήταν φανερό λάθος τιμολόγησης.ΟΚ. 

Αναμένω με αγωνία τι θα σκαρφιστεί ο Σκρουτζ τώρα για να μην περασει την αξιολόγηση μου. 

• Like 9
Δημοσ.

Σιγά μην ρίξουν άκυρα !   Τέτοια τιμή ούτε φαίνεται αλλά ούτε είναι λάθος .

Έχουν βγάλει νέα μοντέλα οπότε λογικά ξεστοκάρουν. 

Δημοσ.

Πάντως ο 1600 στο Multithreading είναι σίγουρα ανώτερο συμφωνα με το Passmark...το θέμα είναι ότι καινούργιος επεξεργαστής σημαίνει καινούργια μητρική + μνήμες

Δημοσ.

Τωρα αν ο καθενας κανει απο 10 κομματια παραγγελια με αντικαταβολη και να κανει αρνηση παραλαβης, θα φταιει?

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Genatos είπε

Τωρα αν ο καθενας κανει απο 10 κομματια παραγγελια με αντικαταβολη και να κανει αρνηση παραλαβης, θα φταιει?

Δεν θα γινει.

1)γιατι επεξεργαστης απο μονος του δεν λεει τιποτα

2)γιατι η τιμη δεν ειναι τοσο τρελη-υπαρχουν και επιλογες και αναμενουμε περισσοτερες.

Μαλλον ειναι η τελευταια ευκαιρια του καταστηματος:P

Επεξ/σία από spy94
Δημοσ.

Παρακολουθώ το θέμα με ενδιαφέρον, 3 άκυρα έχω φάει απο το εν λόγω κατάστημα, για να δούμε !!!! 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...