marmagia Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 αααα καταλαβα. Ναι μπορείς να μαρκάρεις (highlight/ underline κλπ) με το μολύβι και βολεύε αρκετά. Και με το χέρι όμως είναι εξίσου βολικό
sam46 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Εγώ το πήρα πριν πέντε μέρες περίπου. Να πω ότι δεν ξανά είχα προϊόντα apple στο παρελθόν. Εψαχνα για ταμπλέτ όταν το μάτι μου έπεσε στο 9,7 του 2017. Μια χαρά είναι και εκείνο,αλλά ψάχνοντας βρήκα και του 2018. Οι διάφορες που κατάλαβα εγώ είναι στον επεξεργαστή,διπύρηνο στο 1,8 το ένα τετραπύρηνο στα 2,3 το άλλο και Α9 επεξεργαστή το ένα Α10 επεξεργαστή το άλλο και ότι του 2018 υποστηρίζει το πενάκι το οποίο έχει 100€. Καποια συγκριτικά που είδα στο ΝΕΤ τα δυο ταμπλετ είναι ίδια σχεδόν. Έτοιμος ήμουν να πάρω του 2017 αλλά προτίμησα του 2018 λόγο ότι είναι πιο καινούργιο μοντέλο,τίποτα άλλο. Ετσι και αλλιώς για καμία ταινία το θέλω και κανα online παιχνιδάκι και σερφάρισμα στο διαδίκτυο που και του 2017 μια χαρά θα τα έκανε αυτά.
PSYHAS Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Επειδη σκεφτομαι να παραγγειλω κι εγω,εχουμε τιποτα να προσεξουμε πριν την αγορα? Καπου διαβασα για καμμενα πιξελ,αν και αυτο μπορει να συμβει παντου. Γενικα μου φαινεται αρκετα καλο vfm,εκει στα 350€ που το βρισκω.
marmagia Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Ειναι κατά περίπτωση σε καμία περίπτωση κάτι γενικευμένο το ζήτημα με τα πίξελ
Arkin Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Πόσο εύκολη είναι η μεταφορά mkv avi αρχείων από Windows 10 σε ipad? Και θα τα αναγνωρίσουν εύκολα τα video players που έχει το store? Επίσης για κόψιμο διαφημίσεων σε safari και εφαρμογές έχουμε κάτι? Χωρίς jailbreak και ios 12.2.
atheatos Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 19 λεπτά πριν, Arkin είπε Πόσο εύκολη είναι η μεταφορά mkv avi αρχείων από Windows 10 σε ipad? Και θα τα αναγνωρίσουν εύκολα τα video players που έχει το store? Επίσης για κόψιμο διαφημίσεων σε safari και εφαρμογές έχουμε κάτι? Χωρίς jailbreak και ios 12.2. Η ερωτηση σου αφορα το iOS και όχι το ipad συγκεκριμενα. Γιατί ρωτάς? Σκοπευεις να τρολάρεις?
Arkin Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, atheatos είπε Η ερωτηση σου αφορα το iOS και όχι το ipad συγκεκριμενα. Γιατί ρωτάς? Σκοπευεις να τρολάρεις? Προφανώς όχι το παρήγγειλα σήμερα στα 282 και ρωτάω ώστε να μάθω κάποια πράγματα γιατί έχω χρόνια να δουλέψω ios. Επεξ/σία 23 Απριλίου 2019 από Arkin
atheatos Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, Arkin είπε Προφανώς όχι το παρήγγειλα σήμερα στα 282 και ρωτάω ώστε να μάθω κάποια πράγματα. Προφανως το αγορασες ξεροντας κάποια πραγματα....
Arkin Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, atheatos είπε Προφανως το αγορασες ξεροντας κάποια πραγματα.... Ξέρω αλλά από ότι έχω διαβάσει στην πράξη βλέπουμε σε λίγες μέρες που θα έρθει. Δεν θέλω να κάνω jailbreak και ψάχνω εύκολους τρόπους για να κάνω κάποια πράγματα. Όποιος μπορεί να βοηθήσει στα 3 απλά πράγματα που ρώτησα θα ήταν πολύ καλό. Όταν έρθει θα δούμε ακριβώς τι δυσκολίες θα συναντήσω. Επεξ/σία 23 Απριλίου 2019 από Arkin
CheOnWeb Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 1 hour ago, Arkin said: Πόσο εύκολη είναι η μεταφορά mkv avi αρχείων από Windows 10 σε ipad? Και θα τα αναγνωρίσουν εύκολα τα video players που έχει το store? Επίσης για κόψιμο διαφημίσεων σε safari και εφαρμογές έχουμε κάτι? Χωρίς jailbreak και ios 12.2. https://playerxtreme.com/quick-ways-transfer-media-playerxtreme/ https://adguard.com/en/adguard-ios/overview.html 2
Arkin Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Βρήκα αυτό το βίντεο μέσω vlc θα τα βάλω όλα εκεί μέσα λογικά θα είμαι κομπλέ. Και για διαφημίσεις θα χρησιμοποιήσω Opera έχει κόφτη διαφημίσεων ενσωματωμένο. Ο vlc ελπίζω να παίζει dts dd codecs και να μην χρειάζονται convert. Επεξ/σία 23 Απριλίου 2019 από Arkin
firepc Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 βαζεις το vlc στο iPad, γραφεις το itunes στο PC και τα παιρνας ολα ευκολα και γρηγορα και με υποτιτλους srt 2
Arkin Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, firepc είπε βαζεις το vlc στο iPad, γραφεις το itunes στο PC και τα παιρνας ολα ευκολα και γρηγορα και με υποτιτλους srt Ναι αυτό θα κάνω έχω πολλά χρόνια να ασχοληθώ με ios και ψάχνω κάποια βασικά. Στην τιμή που έχει όμως δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο οπότε ήταν μονόδρομος για την αγορά του. 1
firepc Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 δεν βλεπω ταινιες και σειρες αλλα πιστευω το vlc θα σε βολεψει στα διαφορα formats Πιο πολυ για παιχνιδια το εχω εγω. Τα games ειναι κομμενα και ραμμενα για το iPad και πολυ φθηνα Για jb που ακουω μερικους, πραγματικα δεν υπαρχει κανενας λογος. Μονο ζημια γινεται 1
Arkin Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 5 ώρες πριν, firepc είπε δεν βλεπω ταινιες και σειρες αλλα πιστευω το vlc θα σε βολεψει στα διαφορα formats Πιο πολυ για παιχνιδια το εχω εγω. Τα games ειναι κομμενα και ραμμενα για το iPad και πολυ φθηνα Για jb που ακουω μερικους, πραγματικα δεν υπαρχει κανενας λογος. Μονο ζημια γινεται Το tablet θα είναι κυρίως για browsing gaming θα περάσω cosmote go Netflix και εφαρμογές ebanking οπότε θέλω και ασφάλεια. Αν έχεις να προτείνεις μερικά παιχνίδια να αγοράσω. Στο Android έχω καμιά 60αρια αγορασμένα αλλά ξέρω το ipad παίζει μόνο του σε αυτή την κατηγορία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα