CheOnWeb Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 2 hours ago, kingjulien11_ said: α δεν το ήξερα! δηλαδή πληρώνεις το ποσό χωρίς το ΦΠΑ κατευθείαν στο ταμείο; Ναι, αρκεί να έχεις μαζί μια εκτύπωση των στοιχείων Μητρώου επιχείρησης απ' το TAXIS που να λέει "Καθεστώς ΦΠΑ: Κανονικό", καθώς και τα στοιχεία Μητρώου Φυσικού προσώπου. Υποτίθεται ότι κάποια στιγμή θα υπάρχει data base που θα βλέπουν το καθεστώς ΦΠΑ χωρίς να κουβαλάς χαρτιά. 1
sYn Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Τα 32GΒ είναι αρκετά; Χωρίς φωτογραφίες, καμιά 10-15 εφαρμογές και σίγουρα αρκετά αρχεία pdf. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2018 από sYn
flyer Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, sYn είπε Τα 32GΒ είναι αρκετά; Χωρίς φωτογραφίες, καμιά 10-15 εφαρμογές και σίγουρα αρκετά αρχεία pdf. Αν οι 10-15 εφαρμογές είναι χωρίς παιχνίδια, ναι. Αν θες να εγκαταστήσεις και παιχνίδια σου προτείνω το 64άρι αλλιώς κάποια στιγμή θα χρειαστεί να διαχειριστείς την χωρητικότητα του ipad.
sYn Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Εννοείς το 128GB. Χωρίς παιχνίδια, αλλά είναι εφαρμογές για ψηφιακές μικροφωνικές κονσόλες και dmx φώτα.
flyer Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι το 128, σωστά. Τι μέγεθος έχουν περίπου οι εν λόγω εφαρμογές (και τα τυχόν δεδομένα που ίσως αποθηκεύσεις σε αυτές)? Αν μιλάμε για εφαρμογές 100-200 mb, χωρίς αποθήκευση έξτρα δεδομένων, τότε το 32άρι είναι οκ. Από εκεί και πέρα θα πρέπει μόνο να σκεφτείς αν κάποια μελλοντική χρήση του ipad απαιτήσει παραπάνω χώρο... Επεξ/σία 5 Μαΐου 2018 από flyer
nikοs Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Έχω το ipad 2017 αξίζει να πάω στο μοντέλο του 2018 ;;; Έχει σοβαρές διαφορές!
flyer Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Είναι κάτι που θα ήθελες να κάνεις με το ipad σου και δε μπορείς; πχ χρειάζεσαι ή θα ήθελες να μπορούσες να χρησιμοποιείς το apple pencil;
nikοs Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, flyer είπε Είναι κάτι που θα ήθελες να κάνεις με το ipad σου και δε μπορείς; πχ χρειάζεσαι ή θα ήθελες να μπορούσες να χρησιμοποιείς το apple pencil; Όχι δεν το κρίνω απαραίτητο...λιγο μεγαλύτερη αυτονομία θα ήθελα να είχε και ισως καλύτερες κάμερες...
flyer Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Σύμφωνα με την Apple έχουν την ίδια αυτονομία. Αλλά και οι κάμερες και στα δύο μοντέλα είναι ίδιες. Οι μοναδικές διαφορές τους είναι οι επεξεργαστές (Α9 vs A10) και η δυνατότητα χρήσης pencil στο 2018. Άρα εφόσον δεν σε ενδιαφέρει η χρήση του pencil νόημα θα έχει η αγορά του 2018 εάν πουλήσεις σε καλή τιμή το 2017 εξασφαλίζοντας με αυτό το τρόπο μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στο ipad σου. Με λίγα λόγια δεν υπάρχει λόγος (για εσένα) να αγοράσεις το 2018 εφόσον έχεις ήδη το 2017...
dimitris206 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Απλά τσέκαρε το αν/όταν το πάρεις για καμμένα pixel με τη μία, έχω αλλάξει 2 και ελπίζω το 3ο να είναι το τυχερό....
nikοs Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 22 ώρες πριν, flyer είπε Σύμφωνα με την Apple έχουν την ίδια αυτονομία. Αλλά και οι κάμερες και στα δύο μοντέλα είναι ίδιες. Οι μοναδικές διαφορές τους είναι οι επεξεργαστές (Α9 vs A10) και η δυνατότητα χρήσης pencil στο 2018. Άρα εφόσον δεν σε ενδιαφέρει η χρήση του pencil νόημα θα έχει η αγορά του 2018 εάν πουλήσεις σε καλή τιμή το 2017 εξασφαλίζοντας με αυτό το τρόπο μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στο ipad σου. Με λίγα λόγια δεν υπάρχει λόγος (για εσένα) να αγοράσεις το 2018 εφόσον έχεις ήδη το 2017... Άρα μένω όπως είμαι!!!
Neo4 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Είμαι στο ψάξιμο για tablet ή για ένα 2 in 1 γιατί θέλω να το χρησιμοποιώ και για να γράφω σε office . Δεν είχα ποτέ ipad αλλά θέλω να το δοκιμάσω μιας κ έχει καλές κριτικές. Το δουλεύει κανείς με office; Η απουσία mouse αντισταθμιζεται από το pencil; Κανένα καλό φθηνό πληκτρολόγιο θα βρω ή πάμε αναγκαστικά σε αυτό της Apple;
kingjulien11_ Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 15 ώρες πριν, Neo4 είπε Είμαι στο ψάξιμο για tablet ή για ένα 2 in 1 γιατί θέλω να το χρησιμοποιώ και για να γράφω σε office . Δεν είχα ποτέ ipad αλλά θέλω να το δοκιμάσω μιας κ έχει καλές κριτικές. Το δουλεύει κανείς με office; Η απουσία mouse αντισταθμιζεται από το pencil; Κανένα καλό φθηνό πληκτρολόγιο θα βρω ή πάμε αναγκαστικά σε αυτό της Apple; Πληκτρολόγιο η Apple έχει μόνο για τα Pro. Για τα iPad (απλά) προτείνει τα πληκτρολόγια της Logitech.
marmagia Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Όσο για το mouse τι εννοείς να αντισταθμίζεται; Η χρήση ενός iPad είναι άκρως ευκολότερη από ενος υπολογιστή με ποντίκι. Δε νομίζω ότι θα ήθελε ποντίκι στο ipad του το 95% των χρηστών. Το pencil χρησιμοποιείται για πολύ συγκεκριμένα πράγματα όπως το να κρατάς χειρόγραφες σημειώσεις η να σήμειωνεις/ υπογραμμίσεις κλπ πάνω σε pdf πχ Επεξ/σία 12 Μαΐου 2018 από marmagia
Neo4 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Εννοώ στη σύνταξη εγγράφων σε περιβάλλον ms office ή αντίστοιχη σουίτα, όπου το ποντίκι βολεύει πολύ (πχ για να μαρκάρεις τμήμα κειμένου ) Επεξ/σία 12 Μαΐου 2018 από Neo4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα