Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καθώς σκέφτομαι να αγοράσω το ipad 2018 από Γερμανία μέσω γνωστού μου που θα το πάρει και θα μου το φέρει μετά τις γιορτές θα ήθελα να ρωτήσω την άποψη σας για τη συσκευή... Αν πιστεύετε ότι είναι vfm, αν θεωρείτε ότι υπάρχουν καλύτερες λύσεις τάμπλετ στα ίδια λεφτά. 

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πολύ καλό tablet με κυριότερο νέο χαρακτηριστικό την υποστήριξη Apple Pencil όχι όμως και value for money από τη στιγμή που είναι το ίδιο σχεδόν με αυτό που κυκλοφόρησε το 2013 και τότε μπορούσες να το αγοράσεις σε προσφορά γύρω στα 400 ευρώ. Σε αυτή την τιμή σίγουρα δεν υπάρχουν άλλοι ανταγωνιστές εκτός και αν προτιμάς το android 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, modesto είπε

όχι όμως και value for money από τη στιγμή που είναι το ίδιο σχεδόν με αυτό που κυκλοφόρησε το 2013 και τότε μπορούσες να το αγοράσεις σε προσφορά γύρω στα 400 ευρώ.

ποιο είναι το ίδιο; επειδή εχει την ιδια εμφανιση; και η τιμή του 2018 ειναι στα 350€ για το 32gb/wifi μοντέλο 

Δημοσ.

Είναι vfm αν σ'ενδιαφέρει το pencil. Η επόμενη λύση για pencil είναι το ipad pro 10.5 το οποίο κοστίζει τα διπλάσια. Συνεπώς, στα μισά χρήματα, ναι είναι απόλυτα vfm. Αν πάλι δεν σ'ενδιαφέρει το pencil, μια χαρά είναι και το απλό ipad 2017 αρκεί να το βρεις σε προνομιακή τιμή. Αυτό καθώς το 2018 έχει πιο γρήγορο επεξεργαστή και είναι πιο καινούριο. Σε αυτά τα χρήματα δεν θα βρεις κάτι καλύτερο σε andoid / windows κλπ. Επειδή ενδιαφέρει κι εμένα το έχω ψάξει αρκετά το θέμα και - κατά την γνώμη μου - αξίζει και με το παραπάνω. Υπάρχουν πολλά videos στο youtube πάντως, με συγκριτικά κλπ. Δες τα να έχεις μία εικόνα. 

Συμπερασματικά: Αν δεν έχεις ipad,  χρειάζεσαι ένα και κυρίως σε αφορά το pencil είναι απόλυτα vfm και μονόδρομος αν δεν θες να ξοδέψεις τα διπλάσια χρήματα για ένα ipad pro. 

Δημοσ.

Και εγώ σκεφτόμουν να μπω στην αγορά ενός iPad και το περιμένω να έρθει να το πάρω γιατί πιστεύω είναι μια πολύ καλή ευκαιρία vfm.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Πάντως η τιμή του στην Ελλάδα ξεφεύγει αρκετά από τα 350 ευρώ. 

Μ' ένα πρόχειρο υπολογισμό με βάση την ισοτιμία (+ τελωνείο) βγαίνει χοντρικά 350Ε. Ε να μην βγάλουν και κάτι τα skroutz-ο-μάγαζα? 

Προφανώς όμως χρειάζεται λίγη αναμονή ακόμα ώστε να διαμορφωθεί και η ελληνιή τιμή, καθώς ο παραπάνω υπολογισμός αφορά μία συσκευή μόνο (όχι μαζικά) και με λιανική τιμή αγοράς από US (330$). Οπότε... αναμονή  :) 

Δημοσ.

399 έχει Ελλάδα . Αυτό που δεν έχω ρωτήσει είναι αν μπορώ να το αγοράσω με τιμολόγιο για να μην πληρώσω τον ΦΠΑ. Αν γίνεται θα είναι τέλεια θα μου βγει 322Ε. 

Δημοσ.

έκανα την αλλαγή πριν 10 μέρες περίπου που παρέλαβα το δικό μου. Δεν έχει διαφορές στην απόκριση απο το air 2 που είχα πιο πριν αλλά το pencil είναι χρήσιμο για όσους το χρησιμοποιούν σε ακαδημαικό κυρίως περιβάλλον. Δείτε αυτόν τον πωλητή που φαίνεται καλή περίπτωση (εγώ δεν πήρα απο εκεί, αλλά απο κάποιον άλλον στην Αγγλία ωστόσο με γοητεύει η ιδέα του 128 στα 415 με μεταφορικά):

https://www.ebay.com/itm/Neu-Apple-iPad-9-7128GB-Wifi-Version-Grey-Silver-Gold-2018-Version/183162063395?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=690438999376&_trksid=p2060353.m2749.l2649

• Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 15/4/2018 στις 4:29 ΜΜ, kostasrodos29 είπε

399 έχει Ελλάδα . Αυτό που δεν έχω ρωτήσει είναι αν μπορώ να το αγοράσω με τιμολόγιο για να μην πληρώσω τον ΦΠΑ. Αν γίνεται θα είναι τέλεια θα μου βγει 322Ε. 

Ναι, μπορείς να το κόψεις τιμολόγιο. Πληρώνεις τα 399 κανονικά και μετά μετράνε την διαφορά στην επιστροφή ΦΠΑ προς την επιχείρησή σου.

Δημοσ.
43 minutes ago, kingjulien11_ said:

Ναι, μπορείς να το κόψεις τιμολόγιο. Πληρώνεις τα 399 κανονικά και μετά μετράνε την διαφορά στην επιστροφή ΦΠΑ προς την επιχείρησή σου.

Όχι πια. Τώρα κόβεις τιμολόγιο με μηδενικό ΦΠΑ.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Όχι πια. Τώρα κόβεις τιμολόγιο με μηδενικό ΦΠΑ.

α δεν το ήξερα! δηλαδή πληρώνεις το ποσό χωρίς το ΦΠΑ κατευθείαν στο ταμείο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...