Προς το περιεχόμενο

Spyro: Reignited Trilogy [PS4][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως αυτή η γενιά θα μείνει στην ιστορία ως η εποχή των remaster και των remake. Σαπίλα.

• Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, The_Prodigy said:

Πάντως αυτή η γενιά θα μείνει στην ιστορία ως η εποχή των remaster και των remake. Σαπίλα.

Δεν εχεις δει την επόμενη γι'αυτό το λες. 

Δημοσ.

^ Κάτι ξέρεις εσύ.

Τι μας κρύβουν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, The_Prodigy είπε

αφου δεν εχουν original IP να βγαλουν. ακομη και τα sequels παιρνουν πολυ χρονο για να βγουν.

Δημοσ.

Εμένα δε με πειράζουν τα remaster, για την ακρίβεια θέλω όσα περισσότερα γίνεται.

Δε νομίζω πως θα βγει καινούργιος τίτλος που θα με ενθουσιάσει έστω και στο μισό από ότι κατάφερναν τόσοι τίτλοι σε εποχές PS1.

Ακόμα και τα αριστουργήματα του σήμερα βασίζονται κυρίως στην κινηματογραφική εμπειρία για να σε κερδίσουν, αν τα απομονώσεις από αυτήν, βλέπεις ότι το gameplay τους είναι πολύ μάπα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγω ειμαι υπερ των remakes/remastered. Ειδικα τα πρωτα οταν γινονται σωστα(SOTC, Crash) αξιζουν για μενα 100%.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα.

Γράφω μόνο για ενημέρωση. Έχει αναφερθεί από κάποιους ότι υπάρχουν copies τα οποία περιλαμβάνουν και τα τρία παιχνίδια στο bluray και λένε ότι θα το καταλάβετε αν γράφει στο κουτί ή bluray copyright 2018/2019.

Επίσης μπορεί να περιλαμβάνει και χαρτάκι CTR promotion. Ακόμα και στα double pack που περιλαμβάνει το CTR και Spyro.

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να το κοιτάξει.

Στο spyro που κάνανε reissue δεν χρειάζεται update ή κάτι τέτοιο οπότε θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι complete edition.

Το πρόβλημα είναι ότι η Activision δεν άλλαξε τα εξώφυλλα οπότε γράφουν ακόμα για download required κτλ και ούτε έχει ανακοινώσει κάτι επίσημο.. οπότε είναι κρυφό. Μπορείτε να το ψάξετε και εσείς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...