Fulgore Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Το μονο παραλογο ειναι που δεν εβαλαν 2 δισκακια για το εν λογω παιχνιδι. Εκτος αν δεν πιστευουν ουτε οι ιδιοι στις πωλησεις του εν λογω τιτλου και προσπαθουν να κοψουν μεχρι και απο αυτο.
Moderators Malthador Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 1 hour ago, fytotech said: 1) Το Day 0 patch για το GoW, έδινε τη δυνατότητα για performance mode ή 2160p checkerboard στο PS4 Pro. Δεν είναι σημαντικό; 2) Επίσης, μη συγκρίνεις τη μέση ταχύτητα σε όλη την Αμερική, που είναι μια αχανής έκταση. Η ταχύτητες που έχουν στις μεγάλες πόλεις, είναι κοντά στο 100 Mbps και πάνω. 3) Σε κάθε περίπτωση επαναλαμβάνω πως δε διαφωνώ μαζί σου. Απλά δεν είναι λόγος για να μην πάρω το παιχνίδι. 1) Πάρα πολύ σημαντικό. Ωστόσο και χωρίς αυτό το patch το παιχνίδι θα ήταν playable σε αντίθεση με το Spyro. 2) Δεν σημαίνει κάτι αυτό. Δεν παίζουν μόνο στις μεγάλες πόλεις με κονσόλες. 3) Αν έχεις παρατηρήσει αυτά που έχω πει παλιότερα, είμαι με τα μπούνια υπέρ του digital και ανυπομονώ να δω τις streaming υπηρεσίες που είναι στα σκαριά. Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός πως είναι ηλίθιο να αγοράζεις ένα physical game και να σου λένε ότι πρέπει να κατεβάσεις το game από τον server. Τι συζητάμε τώρα, έχει πάει περίπατο η έννοια της κονσόλας. 2
hexenlord Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 16 ώρες πριν, xaerialtwistx είπε Πολλά παιχνίδια κατεβαινουν καθε χρονο από τις ψηφιακές πλατφόρμες (Steam, PSN, Xbox Games Store κτλ). Αυτό το site δείχνει τι κατεβαίνει και πλέον δε μπορει να αγοραστεί ψηφιακό. Κοιταξε πόσο τραγική είναι η κατάσταση. Ποτέ δε ξέρεις τι θα γίνει με ένα ψηφιακό παιχνίδι ενώ η φυσική μορφή εξασφαλίζει τουλάχιστον πως το παιχνίδι θα μείνει για πάντα 'ζωντανό'. Τα 2 και 3 θα είναι σε μορφή patch και όχι κωδικού, όποιος το αγοράσει μεταχειρισμενο θα μπορει να κατεβάσει και τα υπόλοιπα 2 παιχνίδια. Απλά το ερώτημα είναι το εξής: Γιατί να αγοράσεις την φυσική του μορφή αφού τα 2 από τα 3 παιχνίδια θα τα πάρεις ψηφιακά; Πήγαινε σε ψηφιακό καλύτερα. φιλτατε, επειδη με ενδιαφερει το παιχνιδι εχεις λινκ που να επιβεβαιώνει οτι τα αλλα δυο παιχνιδια ειναι σε μορφή patch και δεν σου ζηταει κωδικό ?
xaerialtwistx Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, hexenlord είπε φιλτατε, επειδη με ενδιαφερει το παιχνιδι εχεις λινκ που να επιβεβαιώνει οτι τα αλλα δυο παιχνιδια ειναι σε μορφή patch και δεν σου ζηταει κωδικό ? IGN, PlaystationLifestyle, Eurogamer, GamesRadar, GameInformer διάβασε τα άρθρα ή τα σχόλια, επιβεβαιώνεται πολλές φορές. 16 ώρες πριν, Malthador είπε Δεν αλλάζει κάτι επί της ουσίας, σε 5-10-20 χρόνια που θα κλείσουν οι servers επειδή δεν θα συμφέρει την εταιρεία να ξοδεύει bandwidth σε game που θα ενδιαφέρει ελάχιστους, στο ντουλάπι σου θα έχεις physical μόνο τον πρώτο τίτλο. Όλα αυτά είναι πειράματα για την digital - only και streaming - only εποχή, για να μπαίνουμε στο mood σιγά σιγά. Το ίδιο λέμε 😜 11 ώρες πριν, Malthador είπε Τι σχέση έχει ένα digital store, το Steam (που αν υπάρχει pc gaming σήμερα, μόνο αυτό έχουμε να ευχαριστήσουμε) με ένα physical game που στο δισκάκι του έχει μισό το προϊόν (ενώ η τιμή του είναι ολόκληρη); Δεν ανέφερα εγώ το steam αλλά digital είναι και το spyro οπότε έχει μια κάποια σχέση. Το steam για εμένα είναι ακόμα χειρότερη περίπτωση αφού είναι τραγικό να μη μπορείς να σώσεις το αρχείο εγκατάστασης για μελλοντική χρήση, σε υπολογιστές τα format πέφτουν βροχή. Θεωρω το gog κατά πολύ πιο αξιολογο. 9 ώρες πριν, fytotech είπε Σχεδόν όλα τα παιχνίδια έχουν Day 0 patches. Άλλα σημαντικά κι άλλα λιγότερο σημαντικά, όμως σε κάθε περίπτωση patches που πρέπει να κατεβάσεις για να έχεις αυτό που ήθελε ο developer να έχεις ως εμπειρία παιχνιδιού. Θες λόγω της πίεσης που έχουν να παραδώσει το παιχνίδι, θες για άλλους λόγους, συμβαίνει πλέον σε όλα τα παιχνίδια. Κι όχι. Δεν έχει κάποια τεράστια διαφορά το 1 με το 50 GB. Κι αν δεν έχει για εμένα που έχω μια απλή VDSL 50άρα, φαντάσου για τον υπόλοιπο πλανήτη που έχει πιο γρήγορες ταχύτητες ως επί το πλείστον. Κρίνουμε με βάση ένα πολύ μικρό δείγμα. Δεν κάνουμε άσχημα. Αλλά δε μιλάμε για τους γιατρούς χωρίς σύνορα. Μιλάμε για μια εταιρεία, που την ενδιαφέρει το 95% της βάσης της. Το κόστος για να ασχοληθεί με το 5% κρίνει πως δεν τη συμφέρει. Τόση ώρα υπερασπίζομαι κάτι με το οποίο δε συμφωνώ. Απλά προσπαθώ να βρω το λόγο που έγραψε κάποιος πιο πάνω για το 70% των ακυρώσεων σε προπωλήση κι ακόμα δεν τον έχω βρει. Προσωπικά, θα περιμένω να το βρω σε καλή τιμή σε Winter Sales γιατί έχω άλλα παιχνίδια που έχω να τελειώσω αλλά σίγουρα είναι ένα παιχνίδι που θέλω να το έχω στη συλλογή μου. Συμβαίνει σε όλα τα παιχνίδια επειδή ο κόσμος πάει και τα αγοράζει μισοτελειωμένα. Σε καμια περιπτωση τα patch δε δικαιολογούνται. Οταν αγοραζεις ενα παιχνιδι σε φυσικη μορφη, θα επρεπε να υπαρχει το 100% της εμπειριας που θα προσφερει αυτο το παιχνιδι μεσα στο δισκακι, τιποτα λιγοτερο. Το δισκάκι το παίρνεις α) επειδή μισείς τα download β) επειδη μισεις το να πληρωνεις για κάτι που η Sony θα παρει πολυ μεγαλύτερο κέρδος από ότι της αξίζει γ) επειδή το παιχνίδι θες να το μεταφέρεις από κονσόλα σε κονσόλα χωρίς να σε νοιάζει ο λογαριασμος που είναι περασμένος δ) επειδή θες να το παίξεις οποιαδήποτε στιγμή σε όσα χρόνια αποφασίσεις εσύ. ε) επειδή ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που πουλάνε ή ανταλλάσουν ένα παιχνιδι όταν το τελειώσουν. στ) επειδή θες τα παιχνίδια να είναι 100% στην κατοχή σου και όχι κατά 33.3%. Patches και λοιπες μπουρδες που απαιτουν προσβαση στο διαδικτυο τα καταστρέφουν όλα τα παραπάνω. Επίσης κανένας δεν είπε για 70% ακυρώσεις, εσύ κάπως το κατάλαβες αυτό ενώ αυτό που διάβασες είναι πως "Έχουν πέσει οι ακυρώσεις σε προπαραγγελίες βροχή. Αυτό ήταν ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια για εμένα και τώρα απλά δεν πρόκειται να το πάρω εκτός και αν πέσει τίποτα 70% εκπτωση στο PSN." Θα το πάρω αν το πετύχω στο PSN με 70% έκπτωση. Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2018 από xaerialtwistx 1 1
Moderators Malthador Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, xaerialtwistx said: Δεν ανέφερα εγώ το steam αλλά digital είναι και το spyro οπότε έχει μια κάποια σχέση. Το steam για εμένα είναι ακόμα χειρότερη περίπτωση αφού είναι τραγικό να μη μπορείς να σώσεις το αρχείο εγκατάστασης για μελλοντική χρήση, σε υπολογιστές τα format πέφτουν βροχή. Θεωρω το gog κατά πολύ πιο αξιολογο. Εγώ προσωπικά δυσκολεύομαι πολύ να "χρεώσω" ως αρνητικό το DRM του Steam. Η συμβολή του Steam στην επιβίωση του PC gaming υπήρξε καθοριστική. Χωρίς το Steam δεν θα υπήρχε PC gaming και τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα για το gaming γενικότερα. Από εκεί και πέρα, αφενός αυτό που λες δεν ισχύει (κάνω 5-6 formats το χρόνο, δεν κάθομαι να ξανακατεβάζω τα Steam games μου, τα έχω περασμένα σε αλλο partition και backupαρισμένα σε εξωτερικούς σκληρούς), αφετέρου ακόμα και να ισχύει ότι το PC gaming είναι ένα DRM'ed σκουπίδι που κρέμεται από τα @@ της Valve δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνει το ίδιο με τα physical games στις κονσόλες. Κάτι άλλο που με τρώει, το Spyro φημολογείται ότι θα βγει και για Nintendo Switch. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε σε τι μορφή θα βγει physical, θα μας λένε κι εκεί να κατεβάσουμε κάμποσες δεκάδες GB σε microSD; Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2018 από Malthador
xaerialtwistx Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δε νομίζω πως μπορούμε να γνωρίζουμε πως θα ήταν το gaming στους υπολογιστες χωρίς το Steam, μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε. Το θέμα είναι πως έβαλε το λιθαράκι για να διαλυθεί το gaming στις κονσόλες. Εξαλλου οι περισσότεροι αγοραζουν υπολογιστη για social networking οπότε η πρόσβαση στο διαδικτυο ειναι δεδομενη, δε θα έπρεπε να θεωρείται δεδομένη και στις κονσόλες που ανέκαθεν ήταν εργαλεία καθαρά για gaming. ΥΓ) Και σε ξεχωριστό partition να τα βάλεις, σώζεις τα παιχνίδια αλλά όχι τις καταχωρήσεις των παιχνιδιών. Υπάρχει επιλογή για backup και restore αλλά δε δουλεύει με όλους τους τίτλους από ότι γνωρίζω.
tiniakos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ από την άλλη πια προτιμώ μόνο το digital. Ούτε κουτάκια, ούτε χαρτάκια, digital σε έκπτωση όλα σε ένα τακτοποιημένα. Ούτε συλλογή με ενδιαφέρει, ούτε δένομαι με αντικείμενα. Για αυτό και συμπαθώ πολύ και το netflix, ούτε κατεβάσματα ούτε δίσκοι, πατάς, βλέπεις, τελειώνεις. Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2018 από tiniakos
xaerialtwistx Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, tiniakos είπε Εγώ από την άλλη πια προτιμώ μόνο το digital. Ούτε κουτάκια, ούτε χαρτάκια, digital σε έκπτωση όλα σε ένα τακτοποιημένα. Ούτε συλλογή με ενδιαφέρει, ούτε δένομαι με αντικείμενα. Για αυτό και συμπαθώ πολύ και το netflix, ούτε κατεβάσματα ούτε δίσκοι, πατάς, βλέπεις, τελειώνεις. Τα φυσικά παιχνιδια ειναι κατα κανόνα πολύ πιο φθηνα απο τα digital, μονο αν τα digital εχουν προσφορες θα τα πετυχεις σε φθηνοτερη τιμη. Δε ξερω αν διαβασες τους παραπανω 6 λογους που ανεφερα, πληρωνεις κάτι, το θες δικό σου. Simple as that. Αν δε σε πειραζει να πληρωνεις για κάτι και απλά να στο δανεισουν, είναι άλλο θέμα. Το Netflix γιατί το χαρακτηριζεις ομως σα συμπάθεια και όχι 'δέσιμο' όχι με αντικειμενο, αλλα με συνδρομητικη υπηρεσια; Εγω ξερω οτι οι περισσότεροι είναι τέρμα εξαρτημενοι απο το Netflix, σε πολύ μεγαλύτερο βαθμο απο το να θες σε physical αυτο που πληρωνεις.
tiniakos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Τι να σου πω εγώ δεν έχω εξάρτηση ούτε από netflix , ούτε video games. Ότι παιχνίδι digital έχω πάρει μέχρι τώρα στο xbox είναι σε καλύτερη τιμή από τα φυσικά αλλά έχω υπομονή και περιμένω.
Bourdoulas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Κάποιοι θέλουν να τους ανήκει αυτό που πληρώνουν, άλλοι δεν έχουν πρόβλημα να το χάσουν μετά από μερικά χρόνια. Κανένα δεν είναι λάθος, κανένα δεν είναι σωστό. Είναι τι θες. 1
firepc Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Μια χαρα υπηρχε Pc Gaming και πριν το steam Με FarCry 1 με Witcher 1 και ποσα αλλα tripleA παιχνιδια exclusive στο PC Ποιο steam? Το steam το μονο που εκανε ειναι να μπορεις να παιξεις online με ολο τον κοσμο
Fulgore Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Ας μην το αναλυσουμε περισσοτερο για τα του steam στο θεμα του Spyro. Καλως ή κακως το παιχνιδι μεσα στο δισκακι δεν θα ειναι ολοκληρο. Περαν τουτου ο καθενας ας πραξει αναλογα στο τι θα κανει με το εν λογω παιχνιδι. 1
Bourdoulas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Μάλλον καθυστερεί γιατί είναι μεγάλος ο όγκος που έχουν να κάνουν upload στο PSN 😛🤣
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα