Προς το περιεχόμενο

Spyro: Reignited Trilogy [PS4][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
46 minutes ago, xaerialtwistx said:

Τα 2 και 3 θα είναι σε μορφή patch και όχι κωδικού, όποιος το αγοράσει μεταχειρισμενο θα μπορει να κατεβάσει και τα υπόλοιπα 2 παιχνίδια.

Δεν αλλάζει κάτι επί της ουσίας, σε 5-10-20 χρόνια που θα κλείσουν οι servers επειδή δεν θα συμφέρει την εταιρεία να ξοδεύει bandwidth σε game που θα ενδιαφέρει ελάχιστους, στο ντουλάπι σου θα έχεις physical μόνο τον πρώτο τίτλο. 

Όλα αυτά είναι πειράματα για την digital - only και streaming - only εποχή, για να μπαίνουμε στο mood σιγά σιγά. 

• Like 2
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Malthador είπε

Δεν αλλάζει κάτι επί της ουσίας, σε 5-10-20 χρόνια που θα κλείσουν οι servers επειδή δεν θα συμφέρει την εταιρεία να ξοδεύει bandwidth σε game που θα ενδιαφέρει ελάχιστους, στο ντουλάπι σου θα έχεις physical μόνο τον πρώτο τίτλο. 

Όλα αυτά είναι πειράματα για την digital - only και streaming - only εποχή, για να μπαίνουμε στο mood σιγά σιγά. 

Αυτοι χανουν. Θελω να αγορασω αρκετα παιχνιδια και ολα δινουν μονο κωδικο steam. Αυτοι χανουν οχι εγω. Μονο με δισκακι περνω παντα για συλλογη οτιδηποτε δω με steam code βγαινει απο τη wish list. Απαραδεκτοι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλα μην το λες, στο Twitter εχουν χιλιαδες παράπονα (και όχι μόνο, IGN, PlaystationLifestyle, Eurogamer, GamesRadar) σίγουρα τα κερδη που θα χάσουν είναι αμελητέα βέβαια μπροστά σε αυτά που θα πάρουν, το μήνυμα το πήραν και με το παραπάνω αλλά δε νομίζω πως θα αλλάξει κάτι. Οι περισσότεροι δε νοιάζονται για τα physical οπότε βρίσκουν και κάνουν. Φαίνεται και από την τραγική απάντηση της Activision.

"As with most games today, downloading an update after purchase is quite common. The language on packaging and on the web is to let players know the requirements for Spyro Reignited Trilogy."

Είναι απολύτως φυσιολογικό να κατεβάζεις τα 2/3 του παιχνιδιού μέσω update λοιπόν.

Επεξ/σία από xaerialtwistx
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω για τον συμφορουμιτη πιο πανω λεω που αναφερεται συγκεκριμενα στο pc και την εκει κατασταση με το ψηφιακο και τα κουτατα.

Περαν τουτου τσαμπα παραπονα κανουν γιατι δεν προκειται τωρα να αλλαξει κατι με το Spyro.

Τον αλλο μηνα βγαινει.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Fulgore είπε

Αυτοι χανουν 1 πελατη απο τους εκατομ. που εχουν 😂

Ασχετο το θέμα είναι ότι θα με χάσουν. Πολλά θέλω να αγοράσω και μόλις βλέπω μόνο κωδικό τρώνε άκυρο. Και δεν είμαι μόνο εγώ εκατομμύρια θέλουν φυσικό αντίτυπο. 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Τι σχέση έχει ένα digital store, το Steam (που αν υπάρχει pc gaming σήμερα, μόνο αυτό έχουμε να ευχαριστήσουμε) με ένα physical game που στο δισκάκι του έχει μισό το προϊόν (ενώ η τιμή του είναι ολόκληρη); 

Δημοσ.

Δηλαδή αν σας είχε και τα τρία κι ήταν uplayable χωρίς patch (όπως το 99% των παιχνιδιών) κι έπρεπε να κατεβάσετε το patch, ποια η διαφορά;

Δε συμφωνώ με την πρακτική αλλά δε βλέπω κάποια χαοτική διάφορα με τα υπόλοιπα παιχνίδια. 

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 minutes ago, fytotech said:

Δηλαδή αν σας είχε και τα τρία κι ήταν uplayable χωρίς patch (όπως το 99% των παιχνιδιών) κι έπρεπε να κατεβάσετε το patch, ποια η διαφορά;

Δε συμφωνώ με την πρακτική αλλά δε βλέπω κάποια χαοτική διάφορα με τα υπόλοιπα παιχνίδια. 

Δεν ξέρω ποιά games είναι unplayable χωρίς patch (τουλάχιστον πέντε PS4 games που έχω δοκιμάσει ως τώρα έπαιξαν κομπλέ χωρίς patch), αλλά εγώ προσωπικά ένας λόγος που αγοράζω physical στις κονσόλες μου είναι για να ΜΗΝ αναγκάζομαι να κατεβάζω 50 ή 100GB δεδομένων. 

Υπάρχει μια μικρή διαφορά σε σχέση με ένα patch του ενός GB, δεν βρίσκεις; 

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Malthador είπε

Δεν ξέρω ποιά games είναι unplayable χωρίς patch (τουλάχιστον πέντε PS4 games που έχω δοκιμάσει ως τώρα έπαιξαν κομπλέ χωρίς patch), αλλά εγώ προσωπικά ένας λόγος που αγοράζω physical στις κονσόλες μου είναι για να ΜΗΝ αναγκάζομαι να κατεβάζω 50 ή 100GB δεδομένων. 

Υπάρχει μια μικρή διαφορά σε σχέση με ένα patch του ενός GB, δεν βρίσκεις; 

Σχεδόν όλα τα παιχνίδια έχουν Day 0 patches. Άλλα σημαντικά κι άλλα λιγότερο σημαντικά, όμως σε κάθε περίπτωση patches που πρέπει να κατεβάσεις για να έχεις αυτό που ήθελε ο developer να έχεις ως εμπειρία παιχνιδιού. Θες λόγω της πίεσης που έχουν να παραδώσει το παιχνίδι, θες για άλλους λόγους, συμβαίνει πλέον σε όλα τα παιχνίδια. 

Κι όχι. Δεν έχει κάποια τεράστια διαφορά το 1 με το 50 GB. Κι αν δεν έχει για εμένα που έχω μια απλή VDSL 50άρα, φαντάσου για τον υπόλοιπο πλανήτη που έχει πιο γρήγορες ταχύτητες ως επί το πλείστον. Κρίνουμε με βάση ένα πολύ μικρό δείγμα. Δεν κάνουμε άσχημα. Αλλά δε μιλάμε για τους γιατρούς χωρίς σύνορα. Μιλάμε για μια εταιρεία, που την ενδιαφέρει το 95% της βάσης της. Το κόστος για να ασχοληθεί με το 5% κρίνει πως δεν τη συμφέρει.

Τόση ώρα υπερασπίζομαι κάτι με το οποίο δε συμφωνώ. Απλά προσπαθώ να βρω το λόγο που έγραψε κάποιος πιο πάνω για το 70% των ακυρώσεων σε προπωλήση κι ακόμα δεν τον έχω βρει. 

Προσωπικά, θα περιμένω να το βρω σε καλή τιμή σε Winter Sales γιατί έχω άλλα παιχνίδια που έχω να τελειώσω αλλά σίγουρα είναι ένα παιχνίδι που θέλω να το έχω στη συλλογή μου. 

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 minutes ago, fytotech said:

Σχεδόν όλα τα παιχνίδια έχουν Day 0 patches. Άλλα σημαντικά κι άλλα λιγότερο σημαντικά, όμως σε κάθε περίπτωση patches που πρέπει να κατεβάσεις για να έχεις αυτό που ήθελε ο developer να έχεις ως εμπειρία παιχνιδιού. Θες λόγω της πίεσης που έχουν να παραδώσει το παιχνίδι, θες για άλλους λόγους, συμβαίνει πλέον σε όλα τα παιχνίδια. 

GoW, tLoU, Until Dawn, Horizon και Bloodborne. Αυτά έχω δοκιμάσει ως ώρας, κανένα δεν ήταν unplayable χωρίς το αρχικό patch. Τα Spyro 2+3 δεν θα κάνουν καν launch χωρίς το αρχικό patch. 

46 minutes ago, fytotech said:

Κι όχι. Δεν έχει κάποια τεράστια διαφορά το 1 με το 50 GB. Κι αν δεν έχει για εμένα που έχω μια απλή VDSL 50άρα, φαντάσου για τον υπόλοιπο πλανήτη που έχει πιο γρήγορες ταχύτητες ως επί το πλείστον. Κρίνουμε με βάση ένα πολύ μικρό δείγμα. Δεν κάνουμε άσχημα. Αλλά δε μιλάμε για τους γιατρούς χωρίς σύνορα. Μιλάμε για μια εταιρεία, που την ενδιαφέρει το 95% της βάσης της. Το κόστος για να ασχοληθεί με το 5% κρίνει πως δεν τη συμφέρει.

Δεν ξέρω από που αντλείς τα στατιστικά σου, πάντως τα αντλείς από κάποια ανακριβή πηγή. Η μέση παγκόσμια ταχύτητα είναι τα 7 Mbps, ενώ οι κύριες gaming αγορές της Αμερικής και της Ιαπωνίας έχουν μέση ταχύτητα τα 20 Mbps. Δηλαδή για να κατέβουν 50 GB σε optimal περίπτωση χρειάζεται ένα 5ωρο στο νερό. 

Επειδή δεν μιλάμε για τους γιατρούς χωρίς σύνορα, μια πολυεθνική δισεκατομμυρίων θα πρέπει να λάβει υπόψιν της κατά πόσο την συμφέρει να βάζει τους πελάτες της σε αυτή τη διαδικασία. 

Btw, με 50αρα σύνδεση είσαι σε πολύ καλύτερη μοίρα από τους περισσότερους στον πλανήτη. 

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 2
Δημοσ.

Έχει την εντύπωση ότι στις ΗΠΑ είναι όλοι με κατοστάρες συνδέσεις. Που να ξερε τι μονοπώλια και κοροϊδίες παίζουν σε κάθε πολιτεία. 

• Like 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Malthador είπε

GoW, tLoU, Until Dawn, Horizon και Bloodborne. Αυτά έχω δοκιμάσει ως ώρας, κανένα δεν ήταν unplayable χωρίς το αρχικό patch. Τα Spyro 2+3 δεν θα κάνουν καν launch χωρίς το αρχικό patch. 

Δεν ξέρω από που αντλείς τα στατιστικά σου, πάντως τα αντλείς από κάποια ανακριβή πηγή. Η μέση παγκόσμια ταχύτητα είναι τα 7 Mbps, ενώ οι κύριες gaming αγορές της Αμερικής και της Ιαπωνίας έχουν μέση ταχύτητα τα 20 Mbps. Δηλαδή για να κατέβουν 50 GB σε optimal περίπτωση χρειάζεται ένα 5ωρο στο νερό. 

Επειδή δεν μιλάμε για τους γιατρούς χωρίς σύνορα, μια πολυεθνική δισεκατομμυρίων θα πρέπει να λάβει υπόψιν της κατά πόσο την συμφέρει να βάζει τους πελάτες της σε αυτή τη διαδικασία. 

Btw, με 50αρα σύνδεση είσαι σε πολύ καλύτερη μοίρα από τους περισσότερους στον πλανήτη. 

Το Day 0 patch για το GoW, έδινε τη δυνατότητα για performance mode ή 2160p checkerboard στο PS4 Pro. Δεν είναι σημαντικό;

Επίσης, μη συγκρίνεις τη μέση ταχύτητα σε όλη την Αμερική, που είναι μια αχανής έκταση. 

Η ταχύτητες που έχουν στις μεγάλες πόλεις, είναι κοντά στο 100 Mbps και πάνω. 

Σε κάθε περίπτωση επαναλαμβάνω πως δε διαφωνώ μαζί σου. Απλά δεν είναι λόγος για να μην πάρω το παιχνίδι. 

1 λεπτό πριν, Bourdoulas είπε

Έχει την εντύπωση ότι στις ΗΠΑ είναι όλοι με κατοστάρες συνδέσεις. Που να ξερε τι μονοπώλια και κοροϊδίες παίζουν σε κάθε πολιτεία. 

Το ότι έχουν data caps, δεν αλλάζει τις ταχύτητες. Στη Νέα Υόρκη, ο μέσος όρος είναι κοντά στο 50 Mbps. Και μιλάμε για το μέσο όρο. Έχεις δηλαδή τη δυνατότητα για πολύ παραπάνω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...