jimkog Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Στις επόμενες ώρες θα μάθουμε περισσότερα. Ίσως δούμε και trailer. Cover art και άλλες εικόνες: Spoiler SCREENSHOTS Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler ... 4
xaerialtwistx Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Το παιχνίδι έχει ανακοινωθεί πως θα έχει μόνο το Spyro 1 στο δισκάκι. Τα 2 και 3 θα είναι αποκλειστικά σε ψηφιακή μορφή. Τραγική μάπα... Έχουν πέσει οι ακυρώσεις σε προπαραγγελίες βροχή. Αυτό ήταν ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια για εμένα και τώρα απλά δεν πρόκειται να το πάρω εκτός και αν πέσει τίποτα 70% εκπτωση στο PSN. Και αυτό είναι το κανονικό εξώφυλλο του παιχνιδιού (προσοχή στα ψιλά γράμματα) Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2018 από xaerialtwistx 3
Bourdoulas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Τραγικοί από κάθε άποψη. Μου είναι αδιάφορο πόσοι μεγάλο είναι κάθε παιχνίδι. Βάλε δύο δισκάκια. Βάλε τρία δισκάκια.
xaerialtwistx Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Θα προτιμούσα ακόμα και το κάθε παιχνίδι να πωλούταν στα 20-30 ευρώ σε δικό του κουτί, αλλά το να το ονομάζεις τριλογία και να βάζεις το ένα στο δισκάκι, είναι κάπως ειρωνικό.
fytotech Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Γιατί λέτε πως είναι τόσο τραγικό που δεν τα έχει όλα στο δισκάκι; Σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια έχει μεγάλα patches από την αρχή. Εντάξει, δεν είναι και το ιδανικό αλλά να μην πάρεις το παιχνίδι μόνο γι'αυτό το λόγο; Υπάρχει κάτι που δε βλέπω; Ειδικά το 70% ακυρώσεις, είναι φοβερό νούμερο. Μόνο αυτός είναι ο λόγος;
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 ^ Τέτοια να βλέπουν οι διανεμητές και σε λίγο καιρό θα ανοίγεις το κουτί και θα έχει μόνο κωδικό...
Fulgore Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 41 λεπτά πριν, fytotech είπε Γιατί λέτε πως είναι τόσο τραγικό που δεν τα έχει όλα στο δισκάκι; Σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια έχει μεγάλα patches από την αρχή. Εντάξει, δεν είναι και το ιδανικό αλλά να μην πάρεις το παιχνίδι μόνο γι'αυτό το λόγο; Υπάρχει κάτι που δε βλέπω; Ειδικά το 70% ακυρώσεις, είναι φοβερό νούμερο. Μόνο αυτός είναι ο λόγος; Αν θες αργοτερα να το πουλησεις το παιχνιδι στην ουσια θα πουλησεις μονο το 1 απο τα 3 παιχνιδια(ασχετως που πληρωσες και τα 3). Αν θες να αγορασεις μεταχειρισμενο,παλι θα αγορασεις μονοτο 1 απο τα 3 παιχνιδια παρολο που στην τιμη/κουτι συμπεριλαμβανονται και τα 3.
Arkin Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Το αναμενω πως και πως. Αν γινει παρομοια δουλεια με τα crash θα περασουμε πολυ ομορφα. Απαραδεκτοι που δεν βαζουν δισκακι μεσα και στο crash τα ιδια θελω να τα παρω για τη συλλογη και απλα σου δινουν ενα κουτι με ενα κωδικο μεσα. Βαλτε ρε 2 3 δισκακια μεσα δεν θα παθετε τιποτα. 100% κερδος αλλα αυτοι χανουν κανεις αλλος.
xaerialtwistx Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 32 λεπτά πριν, fytotech είπε Γιατί λέτε πως είναι τόσο τραγικό που δεν τα έχει όλα στο δισκάκι; Σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια έχει μεγάλα patches από την αρχή. Εντάξει, δεν είναι και το ιδανικό αλλά να μην πάρεις το παιχνίδι μόνο γι'αυτό το λόγο; Υπάρχει κάτι που δε βλέπω; Ειδικά το 70% ακυρώσεις, είναι φοβερό νούμερο. Μόνο αυτός είναι ο λόγος; Δεν ξέρω την ηλικία σου αλλά αν έζησες το gaming κοντά στο ξεκίνημα του (ή εστω και σε PS1-PS2) πιστευω πως θα ενιωθες οπως οι περισσότεροι των 80s - αρχές 90s. Βάζαμε την κασσέτα / δισκάκι στην κονσόλα και απλά παίζαμε. Ούτε αναμονες για download, ούτε τραγικά bugs που ήθελαν patches, και το κυριοτερο, τα παιχνίδια αυτα μπορούμε 20 χρόνια μετά να τα ΄βαλουμε στην κονσόλα και να τα ξαναχαρούμε σαν να μην πέρασε μια μέρα. Το gaming από το PS3 και μετά έχει αλλάξει προς το χειρότερο. α) Επειδή το διαδικτυο εχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, οι προγραμματιστές δεν νοιάζονται να βγαλουν παιχνίδια που έχουν περάσει από έλεγχο αφου ξερουν πως μπορούν να τα διορθωσουν πιο μετά με patches, αφού κάνουν το beta testing τα κορόιδα που αγόρασαν το παιχνίδι (υπάρχουν patches που βγήκαν επειδή εγώ τα ανέφερα όπως το patch 1.02 στο Lumo που χωρίς αυτό το παιχνίδι δεν μπορούσε να τερματιστεί με όλα τα αντικείμενα στην κατοχή του παίκτη. Το παιχνίδι είναι εξαιρετικά δύσκολο και ελάχιστοι το έχουν τελειώσει, πόσο μάλλον στο PS Vita, ήμουν ο πρώτος που το είδε και το ανέφερε και φαντάσου τώρα η εταιρεια αυτη να μην υπήρχε πλέον, θα είχαμε ένα μόνιμα ανολοκλήρωτο παιχνίδι). Το Futuridium είναι ένα ακόμα παιχνίδι με τραγικό bug στο τελευταίο boss που το κάνει πολλές φορές αδύνατον να ολοκληρωθει και η εταιρεία όταν της το ανέφερα με βίντεο, με έγραψε κυριολεκτικά, δε θα βγάλει patch. Δε θα έπρεπε η πρόσβαση στο διαδίκτυο να είναι απαραίτητη για να παίξεις έναν τίτλο τον οποίο έχεις ήδη πληρώσει. β) Το να κατεβάζεις patch για να απολαύσεις έναν τίτλο είναι ανεπίτρεπτο αλλά για το ότι αγοράζεις δισκάκι με το 1/3 του περιεχομενου μέσα τι θα έπρεπε να πω; Πάλι είναι υποχρεωτικό να έχεις πρόσβαση στο διαδίκτυο. Τα ψηφιακά παιχνίδια δεν κοστίζουν τίποτα απολύτως στη Sony οπότε πας εσύ και πληρώνεις για την φυσική μορφή του παιχνιδιού, και εκείνη σου δίνει κάτι που δεν της κόστισε απολύτως τίποτα. Και αν θες να το παίξεις σε 10 χρόνια; Ποιος θα σου εγγυθει ότι θα υπάρχουν ακόμα αυτά τα 'patch'; γ) Τα ψηφιακά παιχνίδια έχουν μηδέν αξία μεταπώλησης και βέβαια δεν ανταλλάσονται. Σε ποιον θα πουλήσεις αυτόν τον τίτλο; Ας το κατεβάσει ψηφιακό κατευθείαν που στο PSN μπαίνουν και προσφορές. δ) Εγώ προσωπικά είμαι και συλλέκτης οπότε όλα τα παραπάνω τα βλέπω επί δέκα. Το θεωρώ προδοσία να σου πλασαρουν μια τριλογία με ένα παιχνίδι μέσα. Τα ιδια έκανε η ίδια εταιρεία (Activision) με το Tony Hawks Pro Skater 5, στο δισκάκι έβαλε σχεδόν μόνο το μενού του παιχνιδιού! Το υπόλοιπο παιχνίδι... patch. Αλλα καποιοι δε μαθαινουν απο τα λαθη τους. 22 λεπτά πριν, The_Prodigy είπε ^ Τέτοια να βλέπουν οι διανεμητές και σε λίγο καιρό θα ανοίγεις το κουτί και θα έχει μόνο κωδικό... Συμβαινει ηδη σε καθε κονσόλα (δες το Crash Bandicoot N. Sane Trilogy στο PC πχ ή κάποια Mario στο 3DS. Κωδικό έχουν μέσα...) 3 1
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Ναι, το ξέρω. Στο μέλλον όμως μπορεί να γίνει ο κανόνας. Count me out από τo "μοντέρνο" gaming τότε.
fytotech Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 17 λεπτά πριν, Fulgore είπε Αν θες αργοτερα να το πουλησεις το παιχνιδι στην ουσια θα πουλησεις μονο το 1 απο τα 3 παιχνιδια(ασχετως που πληρωσες και τα 3). Αν θες να αγορασεις μεταχειρισμενο,παλι θα αγορασεις μονοτο 1 απο τα 3 παιχνιδια παρολο που στην τιμη/κουτι συμπεριλαμβανονται και τα 3. Αυτό είναι σίγουρο; Δηλαδή αν εγώ έχω δύο κονσόλες; Δεν μπορώ να το βάλω και στις δύο κι όπου βάζω το δισκάκι να παίζει; 6 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε Δεν ξέρω την ηλικία σου αλλά αν έζησες το gaming κοντά στο ξεκίνημα του (ή εστω και σε PS1-PS2) πιστευω πως θα ενιωθες οπως οι περισσότεροι των 80s - αρχές 90s. Βάζαμε την κασσέτα / δισκάκι στην κονσόλα και απλά παίζαμε. Ούτε αναμονες για download, ούτε τραγικά bugs που ήθελαν patches, και το κυριοτερο, τα παιχνίδια αυτα μπορούμε 20 χρόνια μετά να τα ΄βαλουμε στην κονσόλα και να τα ξαναχαρούμε σαν να μην πέρασε μια μέρα. Το gaming από το PS3 και μετά έχει αλλάξει προς το χειρότερο. α) Επειδή το διαδικτυο εχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, οι προγραμματιστές δεν νοιάζονται να βγαλουν παιχνίδια που έχουν περάσει από έλεγχο αφου ξερουν πως μπορούν να τα διορθωσουν πιο μετά με patches, αφού κάνουν το beta testing τα κορόιδα που αγόρασαν το παιχνίδι (υπάρχουν patches που βγήκαν επειδή εγώ τα ανέφερα όπως το patch 1.02 στο Lumo που χωρίς αυτό το παιχνίδι δεν μπορούσε να τερματιστεί με όλα τα αντικείμενα στην κατοχή του παίκτη. Το παιχνίδι είναι εξαιρετικά δύσκολο και ελάχιστοι το έχουν τελειώσει, πόσο μάλλον στο PS Vita, ήμουν ο πρώτος που το είδε και το ανέφερε και φαντάσου τώρα η εταιρεια αυτη να μην υπήρχε πλέον, θα είχαμε ένα μόνιμα ανολοκλήρωτο παιχνίδι). Το Futuridium είναι ένα ακόμα παιχνίδι με τραγικό bug στο τελευταίο boss που το κάνει πολλές φορές αδύνατον να ολοκληρωθει και η εταιρεία όταν της το ανέφερα με βίντεο, με έγραψε κυριολεκτικά, δε θα βγάλει patch. Δε θα έπρεπε η πρόσβαση στο διαδίκτυο να είναι απαραίτητη για να παίξεις έναν τίτλο τον οποίο έχεις ήδη πληρώσει. β) Το να κατεβάζεις patch για να απολαύσεις έναν τίτλο είναι ανεπίτρεπτο αλλά για το ότι αγοράζεις δισκάκι με το 1/3 του περιεχομενου μέσα τι θα έπρεπε να πω; Πάλι είναι υποχρεωτικό να έχεις πρόσβαση στο διαδίκτυο. Τα ψηφιακά παιχνίδια δεν κοστίζουν τίποτα απολύτως στη Sony οπότε πας εσύ και πληρώνεις για την φυσική μορφή του παιχνιδιού, και εκείνη σου δίνει κάτι που δεν της κόστισε απολύτως τίποτα. Και αν θες να το παίξεις σε 10 χρόνια; Ποιος θα σου εγγυθει ότι θα υπάρχουν ακόμα αυτά τα 'patch'; γ) Τα ψηφιακά παιχνίδια έχουν μηδέν αξία μεταπώλησης και βέβαια δεν ανταλλάσονται. Σε ποιον θα πουλήσεις αυτόν τον τίτλο; Ας το κατεβάσει ψηφιακό κατευθείαν που στο PSN μπαίνουν και προσφορές. δ) Εγώ προσωπικά είμαι και συλλέκτης οπότε όλα τα παραπάνω τα βλέπω επί δέκα. Το θεωρώ προδοσία να σου πλασαρουν μια τριλογία με ένα παιχνίδι μέσα. Τα ιδια έκανε η ίδια εταιρεία (Activision) με το Tony Hawks Pro Skater 5, στο δισκάκι έβαλε σχεδόν μόνο το μενού του παιχνιδιού! Το υπόλοιπο παιχνίδι... patch. Αλλα καποιοι δε μαθαινουν απο τα λαθη τους. Συμβαινει ηδη σε καθε κονσόλα (δες το Crash Bandicoot N. Sane Trilogy στο PC πχ ή κάποια Mario στο 3DS. Κωδικό έχουν μέσα...) Παίζω από την εποχή του Atari σε κονσόλες. Το θέμα είναι πως πλέον, ευκολία και το να γλιτώσω έστω και δέκα δευτερόλεπτα, είναι προτεραιότητα για εμένα. Οπότε το ψηφιακό με βολεύει, γιατί είναι ελάχιστος ο χρόνος για παιχνίδι. Φαντάσου έχω πάρει το PS Vita στις διακοπές και δεν έχω καταφέρει ακόμα να του περάσω CFW παρόλες τις αναλυτικές οδηγίες σου! Το ανοίγω, παίζω δύο πίστες στο Rayman και το κλείνω. Τώρα για το συγκεκριμένο παιχνίδι που μιλάμε, θα το πάρω και λογικά θα αφιερώσω χρόνο. Δε με καίει να το πουλήσω αργότερα. Τα παιχνίδια που έχω παίξει τα θέλω για να τα κρατάω. Σε αυτό που συμφωνώ είναι πως δεν υπάρχει η εξασφάλιση πως θα μπορείς να έχεις τα παιχνίδια σου για πάντα. Το ίδιο πρόβλημα έχω και με το Steam βέβαια που έχω εκατοντάδες παιχνίδια. Θεωρώ πως δε θα δημιουργηθεί πρόβλημα. Θα πρέπει να γίνει κάτι πολύ ακραίο για να δημιουργηθεί. Όχι πως είναι απίθανο αλλά δε νομίζω πως είναι λόγος για να σκάμε.
xaerialtwistx Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Πολλά παιχνίδια κατεβαινουν καθε χρονο από τις ψηφιακές πλατφόρμες (Steam, PSN, Xbox Games Store κτλ). Αυτό το site δείχνει τι κατεβαίνει και πλέον δε μπορει να αγοραστεί ψηφιακό. Κοιταξε πόσο τραγική είναι η κατάσταση. Ποτέ δε ξέρεις τι θα γίνει με ένα ψηφιακό παιχνίδι ενώ η φυσική μορφή εξασφαλίζει τουλάχιστον πως το παιχνίδι θα μείνει για πάντα 'ζωντανό'. 37 λεπτά πριν, Fulgore είπε Αν θες αργοτερα να το πουλησεις το παιχνιδι στην ουσια θα πουλησεις μονο το 1 απο τα 3 παιχνιδια(ασχετως που πληρωσες και τα 3). Αν θες να αγορασεις μεταχειρισμενο,παλι θα αγορασεις μονοτο 1 απο τα 3 παιχνιδια παρολο που στην τιμη/κουτι συμπεριλαμβανονται και τα 3. Τα 2 και 3 θα είναι σε μορφή patch και όχι κωδικού, όποιος το αγοράσει μεταχειρισμενο θα μπορει να κατεβάσει και τα υπόλοιπα 2 παιχνίδια. Απλά το ερώτημα είναι το εξής: Γιατί να αγοράσεις την φυσική του μορφή αφού τα 2 από τα 3 παιχνίδια θα τα πάρεις ψηφιακά; Πήγαινε σε ψηφιακό καλύτερα. 1
Fulgore Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, xaerialtwistx είπε Τα 2 και 3 θα είναι σε μορφή patch και όχι κωδικού, όποιος το αγοράσει μεταχειρισμενο θα μπορει να κατεβάσει και τα υπόλοιπα 2 παιχνίδια. Αν το εχουν κανει ετσι καλως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα