DiaperCh@nger Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Νομίζω ναι(?) δεν είμαι σίγουρος, νομίζω πάντως ότι ο hdd δεν ταβανιάζει το sata 2 επομένως δεν έχει ιδιαίτερο νόημα sata 2 ή 3.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Μέλος Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Ούτε εγώ φορτώνω games μετά του 2010 σε hdd. Γενικά οι HDD ψόφησαν, μόνο το price/tb ratio μας μένει να βελτιωθεί για να βάζουμε και 1-2tb ssd για "storage" και γενική χρήση... Ανυπομονώ να δω τι θα πουν για την gpu από βδομάδα...
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Κακώς τα βάζεις όλα στον ssd και σβήνεις γράφεις συνεχώς. Τα παραλέτε και έχει ένα σωρό benchmarks για μέσα στο παιχνίδι. Σιγά να μην χρειάζομαι 1tb ssd για να κρατάω είκοσι παιχνίδια παράδειγμα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Μέλος Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δεν παθαίνει τίποτα. Τα TBW που δίνουν ούτε με το κυάλι δεν τα πιάνω. 20 παιχνίδια ταυτόχρονα έχω αρκετά χρόνια βέβαια να κρατήσω...
DiaperCh@nger Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχω τον 830 128gb από το 2012 (ή 2013?) κι ακόμα δεν έχει κάνει κιχ. Όλο σβήσε γράψε είμαι και το samsung magician τον βγάζει κομπλέ. Ο radio πάντως έχει δίκιο ότι δεν πρέπει να γίνουν οικονομίες σε άλλα υποσυστήματα για χάρη μεγάλου ssd. Όποιος θέλει 10 tripleA τίτλους και χαμηλό budget ας κάνει un/install. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2018 από DiaperCh@nger
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Μέλος Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δεν έγιναν οικονομίες σε άλλα υποσυστήματα για χάρη του SSD, αλλά αφού χώρεσε τον έβαλα, δεν καταλαβαίνω πού έχετε σκαλώσει, πραγματικά.
3DJIN Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 προχωρα, τι hdd και παπαριες... 2018 εχουμε, ελπίζω να βρεις διαθεσιμότητα σε vga γιατί αλλιώς παει στράφι ολη η προσπάθειά
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, GeorgeMan είπε Δεν έγιναν οικονομίες σε άλλα υποσυστήματα για χάρη του SSD, αλλά αφού χώρεσε τον έβαλα, δεν καταλαβαίνω πού έχετε σκαλώσει, πραγματικά. Γενικη κουβεντα οχι για 'σενα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Μέλος Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Φάγαμε άκυρο φυσικά από την κάρτα, πήγαμε σε αυτήν (από το "άλλο" μαγαζί της σύνθεσης): https://www.hellasphone.gr/index.php?route=product/product&product_id=43855063 Επεξ/σία 11 Απριλίου 2018 από GeorgeMan
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Μέλος Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Ήρθαν όλα και στήθηκαν, μάλιστα τελικά αγόρασε 2600Χ. Στα auto οι θερμοκρασίες είναι κακές και έφαγα και μια μπλε οθόνη. Πιθανότατα είναι μνήμες που θέλουν tweaking και δεν παίζουν στα 3200 CL16 απλά με το XMP. Η μητρική δίνει μέχρι 1,43v !!! στη cpu στο auto, χωρίς κανένα overclock (καλά πόσο παραπάνω να πάει? 4.2 turbo έχει ο 2600Χ), αλλά στο 3dmark cpu test βάρεσε 85ρι. Το έβαλα 1,32v και πιάνει 75 πλέον στο ίδιο τεστ, σε παιχνίδια μέχρι 70. Επίσης έβαλα τις μνήμες απλά στα 3066, ενώ έπεσε και το κλασικό μικρό oc στη gpu στα 2000MHz/1,000v, όπου και όλα δουλεύουν χωρίς προβλήματα πλέον. Χρειάζεται αρκετό ψάξιμο ακόμα, σίγουρα και ένα ανεμιστηράκι μπροστά και καλύτερη πάστα, από βδομάδα... Δεν είχα ξαναδουλέψει tempered glass, θέλει προσοχή αλλά είναι φανταστικό, ειδικά για 50€ κουτάκι... Νομίζω ότι ακόμα και το prime95 blend θα μου δείξει πολύ μεγαλύτερες θερμοκρασίες από το "κανονικό" (π.χ. μετά από ένα 3ωρο game session), καμία καλύτερη ιδέα; Στα + ότι με uefi installation στον nvme ssd και με 2 hdd κουμπωμένους δεν είχα κανένα πρόβλημα out of the box με το CSM disabled τελείως, κάτι που στον Ryzen 1200 και την ASUS B350 πέρσι εγώ δεν μπορούσα να πετύχω. Πάντως αρκετά τσιτωμένοι οι νέοι Ryzen Χ, δεν ξέρω καν αν αξίζει να ασχοληθώ με OC...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα