LLLEFTERIS Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 16 λεπτά πριν, aristidis540 είπε αφου ειπα πηρα samsung.... οι panasonic για να παρεις va ειναι πιο ακριβες. ενοειται σε αυτα τα χρηματα.και η δικη μου γραφει hdr αλλα δεν ειναι πραγματικο. Ναι δεν το προσεξα οτι πηρες. Απο ποσες ιντσες και ανω ειναι πραγματικο το HDR γιατι και η δικια μου εχει μου βγαζει και σημα κατω δεξια οταν βαζω ενα βιντεο 4k HDR αλλα σιγουρα ειναι ψευτικο. VA ειναι σιγουρα δεν κανει λοταρια στις οθονες η panasonic
tiniakos Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Λευτέρη βλέπω έχεις μεγάλη αγάπη για την Panasonic αλλά και αυτές έχουν τα θέματα τους. Panasonic τηλεοράσεις έχω αλλάξει από το 2008 περίπου 5 και με Panasonic είμαι ακόμη. Έχω μια 4Κ 55αρα va panel 100hz αλλά και με banding κάθετο που στην αρχή με χάλαγε απίστευτα, τώρα; πια δεν ασχολούμαι και άλλοι 2 φίλοι που πήραν την ίδια το ίδιο θέμα έχουν. Για 700 ευρώ που έδωσα πριν 2 χρόνια είμαι μια χαρά αν είχα δώσει πάνω από 1000 θα ένιωθα απατημένος.
LLLEFTERIS Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, tiniakos είπε Λευτέρη βλέπω έχεις μεγάλη αγάπη για την Panasonic αλλά και αυτές έχουν τα θέματα τους. Panasonic τηλεοράσεις έχω αλλάξει από το 2008 περίπου 5 και με Panasonic είμαι ακόμη. Έχω μια 4Κ 55αρα va panel 100hz αλλά και με banding κάθετο που στην αρχή με χάλαγε απίστευτα, τώρα; πια δεν ασχολούμαι και άλλοι 2 φίλοι που πήραν την ίδια το ίδιο θέμα έχουν. Για 700 ευρώ που έδωσα πριν 2 χρόνια είμαι μια χαρά αν είχα δώσει πάνω από 1000 θα ένιωθα απατημένος. Παναγιωτη στις 3D εχω αγαπη και πλεον η πρεπει να παω σε μεταχειρισμενη η αναγκαστικα στην TX-58EX780E που εχει 1300 στο Media γιατι η 65αρα φευγει 600 ευρω παραπανω και δεν με παιρνει οικονομικα. Να μου πεις εχει πεθανει το 3D αλλα εμενα μου αρεσει συν οτι εχω πολλα αρχεια για τα παιδια που τωρα που μεγαλωνουν θελουν να τα βλεπουν. Αν δεν ηταν μικρη η 50GT30 που ειχα θα εφευγε νεκρη απο το σπιτι απο την αλλη αν ηξερα οτι οι επιλογες μου σε 3D ειναι σχεδον μηδαμινες ισως να μην την πουλουσα. Ολοι μου λενε οτι μονοδρομος ειναι η 55αρα OLED αλλα να δωσω και 1000 απο την τσεπη για να παω σε μονο 5 ιντσες παραπανω και χωρις 3D με στεναχωρει.
vrwmiaris Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 H oled έχει άλλα θέματα ακόμη.όλοι τις προτείνουν αλλά δεν απαντούν ότι δεν θα εμφανίσει burn in
LLLEFTERIS Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 6 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε H oled έχει άλλα θέματα ακόμη.όλοι τις προτείνουν αλλά δεν απαντούν ότι δεν θα εμφανίσει burn in Ερχομαι απο Plasma και για δυο λογους δεν θελω να παω σε OLED ο ενας ειναι οτι με περιοριζει στις ιντσες γιατι εχω επιλογη μονο 55 η 65 που στην δευτερη παει πολυ το μαλι θα ηθελα να εχω και 60αρα σαν επιλογη και ο αλλος λογος ειναι οτι καλα ειχα σωσει την Plasma που εβλεπα μονο ταινιες και ετσι δεν ειχα προβλημα burn in τωρα ομως που τα παιδια μεγαλωσαν τι κανω θα ειμαι με την ψυχη στο στομα μην και αφησουν καποιο καναλι με τις ωρες;
vrwmiaris Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, LLLEFTERIS είπε Ερχομαι απο Plasma και για δυο λογους δεν θελω να παω σε OLED ο ενας ειναι οτι με περιοριζει στις ιντσες γιατι εχω επιλογη μονο 55 η 65 που στην δευτερη παει πολυ το μαλι θα ηθελα να εχω και 60αρα σαν επιλογη και ο αλλος λογος ειναι οτι καλα ειχα σωσει την Plasma που εβλεπα μονο ταινιες και ετσι δεν ειχα προβλημα burn in τωρα ομως που τα παιδια μεγαλωσαν τι κανω θα ειμαι με την ψυχη στο στομα μην και αφησουν καποιο καναλι με τις ωρες; Γι'αυτό σε το είπα, δεν γίνεται να έχει κάποιος αυτή την έννοια.πες ότι με πήρε ο ύπνος μια μέρα, παρά την αυτόματη απενεργοποίηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα