Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, plotolp είπε

Ναι σίγουρα. Γιατί σε όποιο δρόμο και αν κοιτάξεις βλέπεις ταρίφες με πανάκριβες Mercedes και όχι κάτι Skoda δεκαετίας:rolleyes:

Επίσης μου αρέσει που το παράδειγμα ποιότητας που φέρνεις είναι η μάρκα του αμαξιού. 12 σελίδες σχόλια εσύ κατάλαβες ότι μας πείραξε η μάρκα του οχήματος;

Κανένα πρόβλημα πάντως. Άσε με εμένα να πηγένω στον προορισμό μου στο Hyundai με ένα επαγγελματία και ευγενικό οδηγό, που έχω την δυνατότητα να αξιολογήσω, σε ένα καθαρό και ευχάριστο περιβάλλον, πληρώνοντας και λιγότερα. Και εσύ πήγενε με την "ποιοτική" Mercedes με το σχισμενο δερμάτινο σαλόνι, το "χαλασμένο" air condition την τσιγαρίλα που έχει ποτίσει παντού και μην ξεχάσεις να δώσεις και κάτι παραπάνω που θα "κόψει" δρόμο να φτάσεις πιο γρήγορα. Κράτα και την απόδειξη που θα σου "κόψει" για την εφορία :-). Θα είμαστε και οι δύο απόλυτα ευχαριστημένοι!

Καλή συνέχεια!

Ρε φιλε αφου ολο το θεμα σας ειναι το να γλυτωσεις 1-2 ευρω...τι συζηταμε ...κ με καρο θα πηγαινες αν ηταν τσαμπα...ειπα για το beat που εχεις δυνατοτητα να επιλεξεις....αν το διαβασες...

49 λεπτά πριν, loukia82 είπε

Επειδη προφανως εισαι ασχετος κ δεν ξερεις τι σου γινεται ο νομος ειναι ευρωπαικος κ εχει ψηφιστει απο τον 11 μηνα του 2017.αοριστιες λες εσυ...ο νομος λεει για να νοικιασεις οχημα με οδηγο εκυος απο ταξι πρεπει να ειναι τουλαχιστον για 3 ωρες με αντιτιμο 90 ευρω.κ ο προηγουμενος νομος ελεγε 6 ωρες τουλαχιστον μισθωση.αυτα...αν εχεις αλλες αποριες μπες κ ξεστραβωσου κ μετα γραψε

Εγω κορη ταξιτζη κ εσυ γιος οδηγου της uber?

• Απαντ. 172
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, plotolp είπε

Κανένα πρόβλημα πάντως. Άσε με εμένα να πηγένω στον προορισμό μου στο Hyundai με ένα επαγγελματία και ευγενικό οδηγό, που έχω την δυνατότητα να αξιολογήσω, σε ένα καθαρό και ευχάριστο περιβάλλον, πληρώνοντας και λιγότερα. Και εσύ πήγενε με την "ποιοτική" Mercedes με το σχισμενο δερμάτινο σαλόνι, το "χαλασμένο" air condition την τσιγαρίλα που έχει ποτίσει παντού και μην ξεχάσεις να δώσεις και κάτι παραπάνω που θα "κόψει" δρόμο να φτάσεις πιο γρήγορα. Κράτα και την απόδειξη που θα σου "κόψει" για την εφορία :-). Θα είμαστε και οι δύο απόλυτα ευχαριστημένοι!

Καλή συνέχεια!

επαγγελματιας ο οδηγος uber γελανε και οι κοτες...  που οταν πηρα uber ο τυπος ακουλουθουσε τον κυκλο του gps . δεν ηξερε 5 βασικους δρομους.

φιλε μπες σε ταξι της beat υπαρχουν οδηγοι που  δινουν απο νερακι παγωμενο το καλοκαιρι εως  καραμελιτσα...   και μετα ελα πες μας για ταριφες βρωμικους κτλπ...

Δημοσ.
19 hours ago, christopher0016 said:

επαγγελματιας ο οδηγος uber γελανε και οι κοτες...  που οταν πηρα uber ο τυπος ακουλουθουσε τον κυκλο του gps . δεν ηξερε 5 βασικους δρομους.

φιλε μπες σε ταξι της beat υπαρχουν οδηγοι που  δινουν απο νερακι παγωμενο το καλοκαιρι εως  καραμελιτσα...   και μετα ελα πες μας για ταριφες βρωμικους κτλπ...

Να ανοίξει το επάγγελμα.. δεν κατάλαβα γιατί να πρέπει να υπάρχει ειδική άδεια για να γίνεις επαγγελματίας οδηγός?
Το να "ξέρεις" τους δρόμους δεν σε καθιστά επαγγελματία γιατί και νέος ταρίφας να είσαι πάλι το GPS θα κοιτάς.
Βασικοί κανόνες συμπεριφοράς και κυρίως οδηγικής συμπεριφοράς δεν τηρούνται από τους ταρίφες.
Άρα γιατί θεωρούνται επαγγελματίες?

Η Beat καλά κάνει και επιλέγει οδηγούς οι οποίοι πληρούν κάποια standards.
Έτσι πρέπει!

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, XPHSTOS_ είπε

Να ανοίξει το επάγγελμα.. δεν κατάλαβα γιατί να πρέπει να υπάρχει ειδική άδεια για να γίνεις επαγγελματίας οδηγός?
Το να "ξέρεις" τους δρόμους δεν σε καθιστά επαγγελματία γιατί και νέος ταρίφας να είσαι πάλι το GPS θα κοιτάς.
Βασικοί κανόνες συμπεριφοράς και κυρίως οδηγικής συμπεριφοράς δεν τηρούνται από τους ταρίφες.
Άρα γιατί θεωρούνται επαγγελματίες?

Η Beat καλά κάνει και επιλέγει οδηγούς οι οποίοι πληρούν κάποια standards.
Έτσι πρέπει!

για απλους ευνοητους λογους .. εχει κεφαλαια με τεχνικα θεματα .  κανονισμους , δρομους αλλα το βασικοτερο ειναι τα  μαθηματα   Α βοηθειες

επισης σε καποιες χωρες οπως εχω ακουσει για να γινεις ταξιτζης κανουν μεχρι και virtual μαθηματα σε συνθηκες περιεργες για να δουν τα αντανακλαστικα του οδηγου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ ωραία, αυτά τα μαθήματα να τα κάνει όποιος θέλει (τύπου ΙΕΚ) και όταν αποφοιτήσει να μπορεί να εργάζεται ως επαγγελματίας οδηγός...
Αν και πρώτη φορά ακούω γιαυτά τα μαθήματα γιατί έχω φίλο ο οποίος αυτός και ο αδερφός του είναι ταξιτζήδες και δεν έκαναν τέτοια μαθήματα, απλά συνέχισαν την δουλειά του πατέρα τους.
Μια μέρα δηλαδή, βγήκαν στους δρόμους και από τότε είναι ταξιτζήδες... φαντάζομαι ισχύει για τους περισσότερους ταξιτζήδες.

Το μεγάλο πρόβλημα τους είναι η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος όπου κάποιοι την χρυσοπλήρωσαν... βέβαια από τότε οι περισσότεροι έχουν κάνει απόσβεση και με το παραπάνω.
Ας μην ξεχνάμε κάποτε δεν χτυπούσαν καν αποδείξεις... τώρα νομίζω γίνεται ψιλοαυτόματα από το μηχάνημα.
Αν ανοίξει το επάγγελμα η άδεια θα πέσει κατακόρυφα και θα αισθάνονται λίγο μαλάκες που την χρυσοπλήρωσαν τότε.

Επεξ/σία από XPHSTOS_
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, XPHSTOS_ είπε

Αν και πρώτη φορά ακούω γιαυτά τα μαθήματα γιατί έχω φίλο ο οποίος αυτός και ο αδερφός του είναι ταξιτζήδες και δεν έκαναν τέτοια μαθήματα, απλά συνέχισαν την δουλειά του πατέρα τους.
Μια μέρα δηλαδή, βγήκαν στους δρόμους και από τότε είναι ταξιτζήδες... φαντάζομαι ισχύει για τους περισσότερους ταξιτζήδες.

οκ οτι πεις. https://imgur.com/a/Hu2QZ

• Like 1
Δημοσ.
10 minutes ago, christopher0016 said:

οκ οτι πεις. https://imgur.com/a/Hu2QZ

Δεν είπα ότι δεν σε πίστεψα, απλά σου κατέθεσα την εμπειρία μου από κοντινά μου πρόσωπα.
Προφανώς δουλεύουν και οι 2 τους παράνομα.

Δημοσ.

Σε συγκεκριμένα επαγγέλματα πρέπει να υπάρχουν και προυποθέσεις λειτουργίας και φυσικά να πληρώνονται και οι αντίστοιχοι φόροι και ασφαλιστικές εισφορές.
Απλά με το Uber όπως και με AirBnB έβγαινε μαύρο χρήμα που τώρα κόπηκε και για αυτό υπάρχει και η γκρίνια.
Αν είναι να κάνει όποιος θέλει ότι θέλει να ξεκινήσουμε να πουλάμε και Uber φαγητά -καφέ γιατί τα σαντουιτσάδικα /καφέ μας κλέβουν,στην μισή τιμή φυσικά χωρίς να πλήρωνουμε φόρους και εισφορές και να τηρούμε και τις αντίστοιχες προυποθέσεις λειτουργίας

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...