orck Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 9 λεπτά πριν, Omnigeek είπε Δεν ξέρω αν και τι χρωστάνε, ξέρω όμως ότι η Ελλάδα πλέον είναι βασικός κόμβος στον καινούργιο δρόμο του μεταξιού, που φτιάχνει με κόστος τρις η Κίνα. Για το συνολικό όφελος που μπορεί να έχει αυτό σε μια οικονομία αρκεί να δούμε πως παρακαλάνε άλλες χώρες στα Βαλκάνια τους Κινέζους να περάσουν και από αυτές. Ο Xi Jinping έχει πάει 10 φορές στην Σερβία για παράδειγμα και η διείσδυση προχωρά ακάθεκτη (και τα δις ρέουν) παρά τις οργισμένες αντιδράσεις των συνδικαλιστών. Αφου λες οτι δεν ξερεις εαν χρωστνε, πως λες οτι τα δις ρεουν; Στην θεωρια τρεχουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Omnigeek Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καταρχήν το θέμα εδώ δεν είναι τα νοίκια των Κινέζων στο λιμάνι αλλά η Uber και το μέλλον των ταξί. Αλλά χοντρικά, εσύ πιστεύεις ότι όλες αυτές οι υποδομές που δημιουργούνται, η οργάνωση παραγωγής, τα δίκτυα μεταφορών, κτλ γίνονται με αέρα κοπανιστό; Οι Κινέζοι πάντως υπολογίζουν το κόστος για το "Belt and Road Initiative", την γεωπολιτική και οικονομική διείσδυση τους στην Ευρώπη, στα τρισεκατομμύρια (μόνο σε φτηνά δάνεια η Σερβία εξασφάλισε τις προάλλες 5.5 δις). Και πέρα από τα τρις επενδύσεων, το συνολικό όφελος για μια οικονομία που γίνεται κόμβος σε ένα τέτοιο τεράστιο project και ένα καινούργιο δρόμο εμπορίου τρισεκατομμυρίων είναι αυτονόητο ότι είναι ασύγκριτα μεγαλύτερο και σημαντικότερο από μερικά ασήμαντα νοίκια. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2018 από Omnigeek Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Τοση ωφελεια που εχω δει τοσα χρονια απο τις επενδυσεις δεν την χωραει ο νους μου. Πραγματικα ζουμε σαν βασιλιαδες με τοσους καλους ανθρωπους που μας βοηθανε διαχρονικα. Πραγματικα θα καταλαβουμε ποτε οτι αλλο η θεωρεια και αλλο η πραξη; Πολυ συχνα δεν συμβαδιζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loukia82 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 11 ώρες πριν, ASTOU είπε Λες παράνομη την uber επειδή δεν πληρώνει φόρους και κάνεις το ίδιο πράγμα με την απόδειξη... Φυσικά από εδώ και πέρα θα χρησιμοποιώ ΜΜΜ και πεζό 2 Κ οταν βγαλεις την γκομενα για ποτο να μπεις στο μετρο... 9 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Όποιος θεωρεί οτι μια εταιρεία είναι παράνομη να βρει και να παραθέσει στοιχεία. Εκτός αν βασίζεται στο τι λένε στα κανάλια οι συνδικαλιστές. Η νομιμότητα εξαντλείται στο να κάνεις έναρξη επαγγέλματος να δηλώσεις τους ΚΑΔ των δραστηριοτήτων σου να κόβεις απόδειξη και να καταβάλλεις τους φόρους σου. Οποιοσδήποτε επιπλέον περιορισμός πέραν αυτών είναι εμπόδιο για τις επενδύσεις την ανάπτυξη Δεν με ενδιαφέρει αν είναι βρώμικα ή οχι τα ταξί, απορώ που κάποιοι βρίσκετε και τα λέτε κιόλας. Με ενδιαφέρει το δικαίωμα στην πρόσβαση των υπηρεσιών. Όσο για την επικών διαστάσεων παπάτζα που πέταξες για τις αποδείξεις, μόνος σου αιτιολογείς οτι είσαι συμμέτοχος στην φοροδιαφυγή την παρανομία άρα και στον ερχομό της κάθε Uber με βάση το δικό σου σκεπτικό. Άρα καλά κάνει η κάθε uber και έρχεται με το έτσι θέλω χωρίς να τηρεί τίποτα. Σιγά μην βάλει επαγγελματίες ταξιτζήδες. Έρχομαι εγώ ανοίγω εταιρεία μεταφοράς ανθρώπων με δικά μου αυτοκίνητα, από που και ως που θα προσλάβω επαγγελματία ταξιτζή? Με την ίδια λογική και οι μεταφορικές εταιρείες και όσες εταιρείες χρησιμοποιούν οχήματα για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες τους θα έπρεπε να προσλάβουν επαγγελματίες οδηγούς ταξί. Απορώ που τα βρίσκετε και τα λέτε αυτά τα μαργαριτάρια. Δεν ειναι παρανομη η uber;μισθωνει οχημα για 3 ωρες με κοστος 90 ευρω οπως λεει ο νομος?μαθε πρωτα,διαβασε κ μετα γραψε κατι.κ κατι τελευταιο γισ να μην μπερδευεστε,ο νομος κ η σπαγορευση της uber ειναι απο ευρωπαικο δικαστηριο κ ισχυει για ολη την ευρωπη.μαλλον κ αυτοι ασχετοι θα ειναι.τσαμπατζηδες ειστε που για 1 κ 2 ευρω μια φορα το μηνα που γλιτωνεται γινεστε κ υπερασπιστες της καθε πολυεθνικης.... Στις 6/4/2018 στις 4:35 ΜΜ, plotolp είπε Κοίτα να δεις όμως ειρωνεία, που φτάσαμε ο τζάμπας εκτός από φτηνότερος να είναι και ποιοτικότερος. Μυστήρια πράγματα Αν θεωρεις ποιοτητα να μπαινεις 4 ατομα στο hundai i20 απο το να πσρεις ενα beat κ να σου σκασει το mercedes που εχει το αμαξι οσο θα βγαλεις σε ολη σου τη ζωη εσυ ,τοτε παω πασο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Choutas Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Παιδιά το uber είναι σκλαβιά και ντ******λικι μην κοιτάτε μόνο την τσέπη σας. Το ίδιο και το efood και όσα έχουν να κάνουν με διατίμηση υπηρεσίων από μεγαλοεταιρεία σε μικρη επιχείρηση. Πραγματικά έχουμε πάει 100 χρόνια πίσω στα δικαιώματα των μικρων και μικρομεσσαίων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, loukia82 είπε Κ οταν βγαλεις την γκομενα για ποτο να μπεις στο μετρο... Δεν ειναι παρανομη η uber;μισθωνει οχημα για 3 ωρες με κοστος 90 ευρω οπως λεει ο νομος?μαθε πρωτα,διαβασε κ μετα γραψε κατι.κ κατι τελευταιο γισ να μην μπερδευεστε,ο νομος κ η σπαγορευση της uber ειναι απο ευρωπαικο δικαστηριο κ ισχυει για ολη την ευρωπη.μαλλον κ αυτοι ασχετοι θα ειναι.τσαμπατζηδες ειστε που για 1 κ 2 ευρω μια φορα το μηνα που γλιτωνεται γινεστε κ υπερασπιστες της καθε πολυεθνικης.... Αν θεωρεις ποιοτητα να μπαινεις 4 ατομα στο hundai i20 απο το να πσρεις ενα beat κ να σου σκασει το mercedes που εχει το αμαξι οσο θα βγαλεις σε ολη σου τη ζωη εσυ ,τοτε παω πασο... Άλλο ένα άχρηστο post από κόρη ταξιτζή. Μάθε εσύ να διαβάζεις πρώτα τι έγραψε ο άλλος που του απάντησα. Ξαναλέω οτι όποιος θεωρεί παράνομη μια εταιρεία να παραθέσει στοιχεία, τα "τι λέει ο τάδε ο νόμος. Απάντηση με ερώτηση αν έτσι λέει ο νόμος" και αοριστίες ή ασάφειες του καθενός οτι το ένα και το άλλο τάδε είναι παράνομο τις ακούω βερεσέ. Αν η εταιρεία ήταν παράνομη δεν θα επέτρεπε το κράτος απ' την αρχή την λειτουργία της, απεναντίας ψήφισε νέο νόμο μετά από τσαμπουκάδες από τους ταρίφες, είχαμε και ένα σωρό τραμπουκισμούς που έγιναν κατά διαστήματα και η εταιρεία αποφάσισε να φύγει. Επίσης τζάμπα έκατσες να σχολιάσεις μιας και δεν χρησιμοποιώ ούτε uber ούτε ταξί, πάντα κοιτάω τα ΜΜΜ, ταξί μια φορά το έτος μόνο. Αυτό δεν αναιρεί οτι οι υπόλοιποι συμπολίτες μου έχουν δικαίωμα στην πρόσβαση των υπηρεσιών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XPHSTOS_ Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Χρησιμοποιούσα Uber γιατί η ποιότητα εξυπηρέτησης ήταν πάντα σε ένα επίπεδο άνω του μετρίου. Το μεγαλύτερο μου πρόβλημα δεν είναι με την κιτρινόρατσα αλλά με αυτούς που ψήφισαν την νομοθεσία. Έδωσαν "δύναμη" στους αμόρφωτους ταρίφες όπου αντί να διαδηλώσουν ειρηνικά ή τέλος πάντων χωρίς φασαρίες... τους έβλεπα (γιατί γινόντουσαν ακριβώς κάτω από την δουλειά μου) να σταματάνε άλλα ταξί, να σπάνε καθρέπτες και να κλωτσάνε πόρτες. Οι πελάτες από τα ταξί που δεχόντουσαν επίθεση να ανοίγουν πόρτες και να φεύγουν τρέχοντας.. Να σταματάνε οδηγούς Uber και να τους σπάνε τα αμάξια. Αυτή η συμπεριφορά, αντί να διωχθεί ποινικά κέρδισε αυτό που ήθελε!! Ένα κράτος που επιτρέπει και ακόμη χειρότερα δικαιώνει τέτοιες συμπεριφορές είναι άξιο της μοίρας του. Ντρέπομαι και λυπάμαι.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Μα δεν αμφιβάλλει κανείς ότι η Uber είναι παράνομη. Σε αυτή τη χώρα ο νομοθέτης διαλέγει τι είναι παράνομο και τι όχι με βάση τις συνεχνίες και τα συμφέροντα του καθενός. Έγινε η Uber παράνομη, αντί να αναπτυχθεί ένα σωστό ρυθμιστικό πλαίσιο λειτουργίας ώστε να συνεχίσει να παρέχει υπηρεσίες στην αγορά χωρίς να στρεβλώνει τον ανταγωνισμό. Ευχαριστήσαμε μία κάστα επαγγελματιών ζημιώνοντας το καταναλωτικό κοινό για άλλη μια φορά. Μην απορείτε, αυτοί είμαστε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 17 ώρες πριν, christopher0016 είπε δηλαδη τι θες να ζητησω 24% για να πανε σε ενα κρατος που δεν σου παρεχει τιποτα σωστα?? εχεις αναρωτηθει ποτε ποσο δυσκολα τα βγαζει περα ενας απλος ελ.. επαγγελματιας?? η ειναι το λαμογιο που δεν κοβει αποδειξεις να τα δινει στον νταβατζη το κρατος , γιατι νταβατζιλικη ειναι να σου ζηταω προκαταβολη φορου για του χρονου.. που ξερεις εαν το εχω το μαγαζι του χρονου.. και να σου περνω το 24% σε καθε συναλλαγη σου.. Η ερώτηση είναι άλλη. Πληρώνεις κανονική τιμή (δηλαδή το ΦΠΑ που κλέβει από το κράτος αλλά ΚΑΙ από εσένα) ή σου κάνει έκπτωση και σου βγάζει το ΦΠΑ;.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christopher0016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, jmirko15 είπε Η ερώτηση είναι άλλη. Πληρώνεις κανονική τιμή (δηλαδή το ΦΠΑ που κλέβει από το κράτος αλλά ΚΑΙ από εσένα) ή σου κάνει έκπτωση και σου βγάζει το ΦΠΑ;.. αφου πρωτα κλεβει το κρατος τον ιδιο αυτο γιατι δεν σας αφορα ε? αλλα επειδη ειμαι large του δινω το φπα δωρο.. 6 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Άλλο ένα άχρηστο post από κόρη ταξιτζή. Μάθε εσύ να διαβάζεις πρώτα τι έγραψε ο άλλος που του απάντησα. Ξαναλέω οτι όποιος θεωρεί παράνομη μια εταιρεία να παραθέσει στοιχεία, τα "τι λέει ο τάδε ο νόμος. Απάντηση με ερώτηση αν έτσι λέει ο νόμος" και αοριστίες ή ασάφειες του καθενός οτι το ένα και το άλλο τάδε είναι παράνομο τις ακούω βερεσέ. Αν η εταιρεία ήταν παράνομη δεν θα επέτρεπε το κράτος απ' την αρχή την λειτουργία της, απεναντίας ψήφισε νέο νόμο μετά από τσαμπουκάδες από τους ταρίφες, είχαμε και ένα σωρό τραμπουκισμούς που έγιναν κατά διαστήματα και η εταιρεία αποφάσισε να φύγει. Επίσης τζάμπα έκατσες να σχολιάσεις μιας και δεν χρησιμοποιώ ούτε uber ούτε ταξί, πάντα κοιτάω τα ΜΜΜ, ταξί μια φορά το έτος μόνο. Αυτό δεν αναιρεί οτι οι υπόλοιποι συμπολίτες μου έχουν δικαίωμα στην πρόσβαση των υπηρεσιών. τι στοιχεια θελεις δηλαδη?? οτι στο uberx επιτρεποταν η πολλαπλη μισθωση , ενω ο νομος λεει απογορευεται η πολαπλη μισθωση. οτι ο καθενας χωρις να εχει βγαλει ειδικη αδεια ενοικιαζει ενα ΙΧ για να κανει δουλεια οχηματος ΔΧ . τα εξοδα συγκριτικα ταξι-uber του ubera ειναι μηδαμινα. ξερεις οτι η φτηνοτερη ταμειακη μηχανη ενος ταξι σημερα κοστιζει γυρω στα 500 ευρω?? επισης μια ασφαλεια ΙΧ κοστιζει το τριμηνο 120 περιπου? στο ταξι εχει κοντα στα 300 ευρω , γιατι πολυ απλα ειναι Δ.Χ πολυ πιο εκτεθιμενο σε προφανεις καθημερινους κυνδινους. επισης αμα εχεις ατυχημα σοβαρο με ubera αντε να σε καλυψει η ασφαλιστη σου μετα.. κοστος αδειας ταξι σημερα γυρω στα 70 80 χιλιαρικα . κοστος uberα ΜΗΔΕΝ απλα εχω ενα ΙΧ η ενοικιαζω ΤΣΑΜΠΑ συγκριτικα με το ταξι κοστος ενοικιασης ταξι ολοκληρου 50 ευρω κοστος ενοικιασης με leasing οχημα για ubera περι τα 10 15 ευρω καθημερινα.. ισως και αρκετα φτηνοτερα απο εχω δει και σε πολυ χαμηλοτερες τιμες. και ολα αυτα που λεω υσχειουν πανω κατω και σε αλλες ευρωπαικες χωρες που κυνηγανε την uber, που σε πολλες χωρες την διωξαν και μπραβο τους. οι ταξιτζηδες εχουν εξελιχθει γιαυτο υπαρχει to BEAT το 1 εκατομμυριο ληψεις... εμενα μου λεει πολλα! την beat εαν και αυτη πουληθηκε στους γερμανους , την στηριζω γιατι εχει να κανει με νομιμους επαγγελματιες. επισης μην στεναχωριεσται μερικοι για της "χαμενες" επενδυσεις.. μπορειτε να στηριξετε ελληνικα νομιμα start up. οσο για τους τσαμπατζηδες θα σας τσουξει που θα πληρωνεται 1,5 2 ευρω παραπανω. δεν πειραζει αυτα ειναι τα νομιμα κομιστρα ζητηστε και αποδειξη στο τελος!! και το κρατος θα σας δωσει το παρασημο του ..σωστου τιμιου πολιτη! Επεξ/σία 10 Απριλίου 2018 από christopher0016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, christopher0016 είπε αφου πρωτα κλεβει το κρατος τον ιδιο αυτο γιατι δεν σας αφορα ε? αλλα επειδη ειμαι large του δινω το φπα δωρο.. ΕΕ είμαι. Όλους τους "κλέβει" το κράτος δεν κάνει ιδιαίτερες διακρίσεις. Η λογική του δεν δίνω απόδειξη, δεν πληρώνω ΦΠΑ ΑΛΛΑ το χρεώνω και το βάζω στην τσέπη μου, μου τη δίνει. Από την άλλη δεν με πολυνοιάζει πλέον τι κάνει ο καθένας και πως θέλει να το "χειριστεί". Επεξ/σία 10 Απριλίου 2018 από jmirko15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 53 λεπτά πριν, christopher0016 είπε αφου πρωτα κλεβει το κρατος τον ιδιο αυτο γιατι δεν σας αφορα ε? αλλα επειδη ειμαι large του δινω το φπα δωρο.. τι στοιχεια θελεις δηλαδη?? οτι στο uberx επιτρεποταν η πολλαπλη μισθωση , ενω ο νομος λεει απογορευεται η πολαπλη μισθωση. οτι ο καθενας χωρις να εχει βγαλει ειδικη αδεια ενοικιαζει ενα ΙΧ για να κανει δουλεια οχηματος ΔΧ . τα εξοδα συγκριτικα ταξι-uber του ubera ειναι μηδαμινα. ξερεις οτι η φτηνοτερη ταμειακη μηχανη ενος ταξι σημερα κοστιζει γυρω στα 500 ευρω?? επισης μια ασφαλεια ΙΧ κοστιζει το τριμηνο 120 περιπου? στο ταξι εχει κοντα στα 300 ευρω , γιατι πολυ απλα ειναι Δ.Χ πολυ πιο εκτεθιμενο σε προφανεις καθημερινους κυνδινους. επισης αμα εχεις ατυχημα σοβαρο με ubera αντε να σε καλυψει η ασφαλιστη σου μετα.. κοστος αδειας ταξι σημερα γυρω στα 70 80 χιλιαρικα . κοστος uberα ΜΗΔΕΝ απλα εχω ενα ΙΧ η ενοικιαζω ΤΣΑΜΠΑ συγκριτικα με το ταξι κοστος ενοικιασης ταξι ολοκληρου 50 ευρω κοστος ενοικιασης με leasing οχημα για ubera περι τα 10 15 ευρω καθημερινα.. ισως και αρκετα φτηνοτερα απο εχω δει και σε πολυ χαμηλοτερες τιμες. και ολα αυτα που λεω υσχειουν πανω κατω και σε αλλες ευρωπαικες χωρες που κυνηγανε την uber, που σε πολλες χωρες την διωξαν και μπραβο τους. οι ταξιτζηδες εχουν εξελιχθει γιαυτο υπαρχει to BEAT το 1 εκατομμυριο ληψεις... εμενα μου λεει πολλα! την beat εαν και αυτη πουληθηκε στους γερμανους , την στηριζω γιατι εχει να κανει με νομιμους επαγγελματιες. επισης μην στεναχωριεσται μερικοι για της "χαμενες" επενδυσεις.. μπορειτε να στηριξετε ελληνικα νομιμα start up. οσο για τους τσαμπατζηδες θα σας τσουξει που θα πληρωνεται 1,5 2 ευρω παραπανω. δεν πειραζει αυτα ειναι τα νομιμα κομιστρα ζητηστε και αποδειξη στο τελος!! και το κρατος θα σας δωσει το παρασημο του ..σωστου τιμιου πολιτη! Μα για αυτό εκαναν το νόμο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας! Ο περιβόητος 4530/2018 είναι ένα έκτρωμα και χαρακτηριστικό παράδειγμα της μεταπολίτευσης, αναφορικά την γνώμη των πολιτικών για την οικονομία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loukia82 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 9 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Άλλο ένα άχρηστο post από κόρη ταξιτζή. Μάθε εσύ να διαβάζεις πρώτα τι έγραψε ο άλλος που του απάντησα. Ξαναλέω οτι όποιος θεωρεί παράνομη μια εταιρεία να παραθέσει στοιχεία, τα "τι λέει ο τάδε ο νόμος. Απάντηση με ερώτηση αν έτσι λέει ο νόμος" και αοριστίες ή ασάφειες του καθενός οτι το ένα και το άλλο τάδε είναι παράνομο τις ακούω βερεσέ. Αν η εταιρεία ήταν παράνομη δεν θα επέτρεπε το κράτος απ' την αρχή την λειτουργία της, απεναντίας ψήφισε νέο νόμο μετά από τσαμπουκάδες από τους ταρίφες, είχαμε και ένα σωρό τραμπουκισμούς που έγιναν κατά διαστήματα και η εταιρεία αποφάσισε να φύγει. Επίσης τζάμπα έκατσες να σχολιάσεις μιας και δεν χρησιμοποιώ ούτε uber ούτε ταξί, πάντα κοιτάω τα ΜΜΜ, ταξί μια φορά το έτος μόνο. Αυτό δεν αναιρεί οτι οι υπόλοιποι συμπολίτες μου έχουν δικαίωμα στην πρόσβαση των υπηρεσιών. 9 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Άλλο ένα άχρηστο post από κόρη ταξιτζή. Μάθε εσύ να διαβάζεις πρώτα τι έγραψε ο άλλος που του απάντησα. Ξαναλέω οτι όποιος θεωρεί παράνομη μια εταιρεία να παραθέσει στοιχεία, τα "τι λέει ο τάδε ο νόμος. Απάντηση με ερώτηση αν έτσι λέει ο νόμος" και αοριστίες ή ασάφειες του καθενός οτι το ένα και το άλλο τάδε είναι παράνομο τις ακούω βερεσέ. Αν η εταιρεία ήταν παράνομη δεν θα επέτρεπε το κράτος απ' την αρχή την λειτουργία της, απεναντίας ψήφισε νέο νόμο μετά από τσαμπουκάδες από τους ταρίφες, είχαμε και ένα σωρό τραμπουκισμούς που έγιναν κατά διαστήματα και η εταιρεία αποφάσισε να φύγει. Επίσης τζάμπα έκατσες να σχολιάσεις μιας και δεν χρησιμοποιώ ούτε uber ούτε ταξί, πάντα κοιτάω τα ΜΜΜ, ταξί μια φορά το έτος μόνο. Αυτό δεν αναιρεί οτι οι υπόλοιποι συμπολίτες μου έχουν δικαίωμα στην πρόσβαση των υπηρεσιών. Επειδη προφανως εισαι ασχετος κ δεν ξερεις τι σου γινεται ο νομος ειναι ευρωπαικος κ εχει ψηφιστει απο τον 11 μηνα του 2017.αοριστιες λες εσυ...ο νομος λεει για να νοικιασεις οχημα με οδηγο εκυος απο ταξι πρεπει να ειναι τουλαχιστον για 3 ωρες με αντιτιμο 90 ευρω.κ ο προηγουμενος νομος ελεγε 6 ωρες τουλαχιστον μισθωση.αυτα...αν εχεις αλλες αποριες μπες κ ξεστραβωσου κ μετα γραψε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fubar.gr Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Σημερινό EU court backs France ban of Uber service without notifying Brussels Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plotolp Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 13 ώρες πριν, loukia82 είπε Κ οταν βγαλεις την γκομενα για ποτο να μπεις στο μετρο... Δεν ειναι παρανομη η uber;μισθωνει οχημα για 3 ωρες με κοστος 90 ευρω οπως λεει ο νομος?μαθε πρωτα,διαβασε κ μετα γραψε κατι.κ κατι τελευταιο γισ να μην μπερδευεστε,ο νομος κ η σπαγορευση της uber ειναι απο ευρωπαικο δικαστηριο κ ισχυει για ολη την ευρωπη.μαλλον κ αυτοι ασχετοι θα ειναι.τσαμπατζηδες ειστε που για 1 κ 2 ευρω μια φορα το μηνα που γλιτωνεται γινεστε κ υπερασπιστες της καθε πολυεθνικης.... Αν θεωρεις ποιοτητα να μπαινεις 4 ατομα στο hundai i20 απο το να πσρεις ενα beat κ να σου σκασει το mercedes που εχει το αμαξι οσο θα βγαλεις σε ολη σου τη ζωη εσυ ,τοτε παω πασο... Ναι σίγουρα. Γιατί σε όποιο δρόμο και αν κοιτάξεις βλέπεις ταρίφες με πανάκριβες Mercedes και όχι κάτι Skoda δεκαετίας Επίσης μου αρέσει που το παράδειγμα ποιότητας που φέρνεις είναι η μάρκα του αμαξιού. 12 σελίδες σχόλια εσύ κατάλαβες ότι μας πείραξε η μάρκα του οχήματος; Κανένα πρόβλημα πάντως. Άσε με εμένα να πηγένω στον προορισμό μου στο Hyundai με ένα επαγγελματία και ευγενικό οδηγό, που έχω την δυνατότητα να αξιολογήσω, σε ένα καθαρό και ευχάριστο περιβάλλον, πληρώνοντας και λιγότερα. Και εσύ πήγενε με την "ποιοτική" Mercedes με το σχισμενο δερμάτινο σαλόνι, το "χαλασμένο" air condition την τσιγαρίλα που έχει ποτίσει παντού και μην ξεχάσεις να δώσεις και κάτι παραπάνω που θα "κόψει" δρόμο να φτάσεις πιο γρήγορα. Κράτα και την απόδειξη που θα σου "κόψει" για την εφορία . Θα είμαστε και οι δύο απόλυτα ευχαριστημένοι! Καλή συνέχεια! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα