the other one Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Το ότι σε thread για την Uber χρειάζεται να επικαλεστούμε τα taxi για να δικαιολογήσουμε τις πρακτικές και το πλαίσιο λειτουργίας της περιγράφει απόλυτα την κατάσταση. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2018 από the other one 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChimairaX Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Πως κάνετε έτσι μερικοί; Τα πράματα είναι πολύ απλά. 1. Πρέπει να υπάρχουν κανόνες και νόμοι και για τις υπηρεσίες της uber. 2. Δεν είναι έξυπνος κάποιος να κάνει μια δουλειά που κάποιος άλλος έδωσε λεφτά να βγάλει άδεια να την κάνει 3. Το πρόβλημα δεν είναι το ταξί, το πρόβλημα είναι η νοοτροπία του εκάστοτε οδηγού. Ας μην είχε κανόνες η uber σαν εταιρεία και θα σας έλεγα εγώ πόση Ελληναριά θα υπήρχε και στο uber. Ακόμα και οι κλασικοί ταξιτζήδες συμμορφώνονται στα πρότυπα του beat κλπ. 4. Υπάρχουν επαγγελματίες, σωστοί, ωραίοι μαλάκες, βρωμιάρηδες, τσιγκούνηδες ταξιτζίδες, όπως υπάρχουν αντίστοιχης κατηγορίας άνθρωποι και στα υπόλοιπα επαγγέλματα. Με λίγα λόγια κανείς δε γουστάρει τους ελεύθερους ταξιτζήδες που κάνουν ότι γουστάρουν στο αμάξι τους, αλλά όλοι γουστάρουν τους ταξιτζήδες που δουλεύουν για εταιρεία / μέσω εταιρείας. Συμπέρασμα: Η "ελεύθερη αγορά" σαν ιδιώτες κάποιες φορές μας βολεύει, και κάποιες άλλες όχι. 3 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kargo130 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, TechnoV είπε μήπως ήθελες να σε κεράσει κ γλυκό του κουταλιού; Παστα και γκαζοζα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziaba Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 ακόμα καλύτερά θα ταν αν οποιοσδήποτε θα μπορούσε να κάνει τον ubera χωρίς περιορισμούς ακόμα και με μηχανάκι-σκούτερ του φανταστείτε ποσό φτηνές θα ταν οι μετακινήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaRkRaGe Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Αγαπητή uber όταν θα φέρεις ή θα ανοίξεις γραφεία και στην Ελλάδα έτσι ώστε να φορολογήσε ως νόμιμη επιχείρηση, τότε θα μπορείς να έχεις απαιτήσεις και να συμμετάσχεις στις αποφάσεις. Το βρήκαμε τώρα να έχουμε έδρα εκτός Ελλάδος αλλά να απαιτούμε ή να διαμαρτυρόμαστε για νόμους εντός. Για να πέσει η φορολογία και να γίνει πιο φιλική θα πρέπει όλοι να συμμετέχουμε σε ότι μας αναλογεί και όχι να κλέβουμε το κράτος ασύστολα όπως πολλές ελληνικές επιχειρήσεις αλλά και ξένες. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2018 από DaRkRaGe 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 7 λεπτά πριν, ziaba είπε ακόμα καλύτερά θα ταν αν οποιοσδήποτε θα μπορούσε να κάνει τον ubera χωρίς περιορισμούς ακόμα και με μηχανάκι-σκούτερ του φανταστείτε ποσό φτηνές θα ταν οι μετακινήσεις Και ασφαλείς πάνω από όλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 33 λεπτά πριν, ChimairaX είπε Πως κάνετε έτσι μερικοί; Τα πράματα είναι πολύ απλά. 2. Δεν είναι έξυπνος κάποιος να κάνει μια δουλειά που κάποιος άλλος έδωσε λεφτά να βγάλει άδεια να την κάνει Αυτό δεν ισχύεί. Απλά ο άλλος ή ατύχησε ή απλά ήτανε βλάκας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, sikla είπε Εγω κραταω μονο το οτι ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ υπαρχει αυτο το θεμα με την Uber (και οτιδηποτε καινοτομο βγει, βλ. AirBnB). Παντου υπαρχουν ταξι και uber αλλα μονο εδω αρχισαν τις γελοιοτητες. Οποιαδηποτε κοινωνικη ομαδα ξεβολευτει απο το οτιδηποτε, αρχιζει με νταβατζιλικι να διεκδικει αυτο βλεπω εγω και θα ειμαστε παντα 50 χρονια πισω απο οποιαδηποτε πολιτισμενη χωρα. Δυστυχως εχουμε πολυ χαμηλο επιπεδο μορφωσης και συμπεριφορας και δεν κανουμε τιποτα για να αλλαξει αυτο. Οποιαδηποτε αλλαγη την κανουμε περα με το ετσι θελω μην ξεβολευτουμε. Δεν ειναι μονο το θεμα της Uber. Ειναι θεμα παντου. Σε ολα. Απο απλους νομους (λχ. αντικαπνιστικος) εως την απελευθερωση διαφορων επαγγελματων. Μια ζωη πισω θα ειμαστε και καλα να παθουμε. Που εγινε θεμα σε ολα τα δελτια το γεγονος του οτι ¨στα Τρικαλα λειτουργει ο αντικαπνιστικος νομος (εως τις 11μμ)". Επιτευγμα τρομερο. Αρχίσαμε πάλι τα κλασσικά χαζά σχόλια. Για ψάξου έτσι για πλάκα σε πόσες χώρες είναι banned η Uber. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 27 λεπτά πριν, ziaba είπε ακόμα καλύτερά θα ταν αν οποιοσδήποτε θα μπορούσε να κάνει τον ubera χωρίς περιορισμούς ακόμα και με μηχανάκι-σκούτερ του φανταστείτε ποσό φτηνές θα ταν οι μετακινήσεις Θα αστειεύεσαι φαντάζομαι. 2 ώρες πριν, sikla είπε Εγω κραταω μονο το οτι ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ υπαρχει αυτο το θεμα με την Uber (και οτιδηποτε καινοτομο βγει, βλ. AirBnB). Παντου υπαρχουν ταξι και uber αλλα μονο εδω αρχισαν τις γελοιοτητες. Πιθανόν δεν έχεις βγει ποτέ εκτός Ελλάδας αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι είσαι πλήρως ανημέρωτος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziaba Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 45 λεπτά πριν, jmirko15 είπε Και ασφαλείς πάνω από όλα! ενώ οι ταρίφες είναι υποδειγματικοί οδηγοί και τα αυτοκίνητά τους είναι συνηρημένα τέρμα, όλα στην πένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cyber_Spartacus Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Πάντως η πλάκα ειναι οτι η ταξιτζήδες λενε για νομιμότητα ενώ ειναι παράνομοι σε οτι θες απο ΚΤΕΟ μέχρι διπλές και τρίπλες κουρσες καλα αυτο με την πιάτσα που φτανει σε μήκος το χιλιόμετρο και βγαίνουν και εκτος στην μέση του δρομου δεν ειναι παράνομο??? Εντάξει να απαιτούμε να υπάρχει νομιμότητα αλλα για ολους.... Κρίμα αλλα κανουμε την δουλεια μας και με Beat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sikla Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, l337 είπε Θα αστειεύεσαι φαντάζομαι. Πιθανόν δεν έχεις βγει ποτέ εκτός Ελλάδας αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι είσαι πλήρως ανημέρωτος. Σίγουρα πολύ περισσότερο από σενα σίγουρα , για να ξέρω πως σε οποιοδήποτε ταξί έχω μπει σε όλη την Ευρώπη είναι έτη μπροστά σε σχέση με τις Ελλάδας τα ταξί σε όλους τους τομείς. Σε όλους όμως. Καμία σχέση με Uber όσο κ αν δεν σου αρέσει. αντίστοιχα ταξί με τα δικά μας (κ φυσικά εννοώ και τους οδηγούς) έχω δει στην Τουρκία μόνο και στην Ρωσία. Γαλλία, Αγγλία , Ισπανία , Βέλγιο , Ολλανδία, Αυστρία , Ελβετία ακομα και στην Πολωνία όλα σωστή εξυπηρέτηση , κ φυσικά με Uber να εξυπηρετεί ταυτόχρονα . Όποτε κύριε ταξιδεμένε... εγώ έχω μέτρο σύγκρισης. Και έχω και απο την Ελλάδα φυσικά που κάθε φορά που πήγαινα αεροδρόμιο η χρέωση άλλαζε ανάλογα με την διάθεση του ταρίφα. Ενώ με την Uber επιτέλους έλαβα την εξυπηρέτηση που έπρεπε. Το ότι σε κάποιες χώρες πέταξαν εκτός την Uber , καρφί δεν μου καίγεται. Αν είχα την εξυπηρέτηση που έπρεπε από ταξί θα τους υποστήριζα. Όπως την έχουν σε όλες τις χώρες που πλέον δεν έχουν Uber. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2018 από sikla 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, sikla είπε Σίγουρα πολύ περισσότερο από σενα σίγουρα , για να ξέρω πως σε οποιοδήποτε ταξί έχω μπει σε όλη την Ευρώπη είναι έτη μπροστά σε σχέση με τις Ελλάδας τα ταξί σε όλους τους τομείς. Σε όλους όμως. Καμία σχέση με Uber όσο κ αν δεν σου αρέσει. αντίστοιχα ταξί με τα δικά μας (κ φυσικά εννοώ και τους οδηγούς) έχω δει στην Τουρκία μόνο και στην Ρωσία. Γαλλία, Αγγλία , Ισπανία , Βέλγιο , Ολλανδία, Αυστρία , Ελβετία ακομα και στην Πολωνία όλα σωστή εξυπηρέτηση , κ φυσικά με Uber να εξυπηρετεί ταυτόχρονα . Όποτε κύριε ταξιδεμένε... εγώ έχω μέτρο σύγκρισης. Και έχω και απο την Ελλάδα φυσικά που κάθε φορά που πήγαινα αεροδρόμιο η χρέωση άλλαζε ανάλογα με την διάθεση του ταρίφα. Ενώ με την Uber επιτέλους έλαβα την εξυπηρέτηση που έπρεπε. Σκιάχτηκα τώρα... Σε αυτό που είπες (και σου απάντησα πριν) βέβαια, βλέπω το κάνεις γαργάρα και το ρίχνεις στο red herring Επεξ/σία 5 Απριλίου 2018 από l337 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sikla Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, l337 είπε Σκιάχτηκα τώρα... Σε αυτό που είπες (και σου απάντησα πριν) βέβαια, βλέπω το κάνεις γαργάρα και το ρίχνεις στο red herring Όλοι βάση εμπειρίας διαλέγουν την υπηρεσία φίλε. Εσυ προφανώς έχεις άλλη άποψη την οποία δεν μοιράζεσαι. Μάλλον έχεις ταξί ;ρ Επεξ/σία 5 Απριλίου 2018 από sikla 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Uber δεν έχω πάρει ποτέ ούτε νομίζω ότι θα πάρω αλλά στο θέμα ταξί η διαφορά μεταξύ ελεύθερου οδηγού από το δρόμο σε σχέση με κάλεσμα από εφαρμογή είναι τεράστια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα