Alxnks Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Ypatia είπε Βρήκα ένα παλιό ποστ για φιμέ Alx νομίζω εσύ απάντησες για έναν στη Νίκαια, 135€ μου είπε. Το αυτοκίνητο είναι BMW 316 τετραπορτο Ναι το ξέρω ότι το είδες. Εκεί είχα βάλει σε ένα από τα αμάξια μας. Εφ'ορου ζωής εχουν εγγυηση και είναι μια χαρά 5 χρόνια τώρα (σε αντίθεση με llumar πχ που έχω βάλει σε άλλο πριν 9 χρόνια και πριν 2 χρόνια άρχισε κι έκανε φουσκάλες η πίσω μεμβράνη και ευτυχώς είχα παλιά εγγύηση που κάλυπτε και τέτοια περίπτωση γιατί οι νέες δεν την καλύπτουν και πήγαν να μου το κάνουν γαργαρα από την αντιπροσωπεία και να μην την αλλάξουν δωρεαν....τους ετριψα στα μούτρα την παλιά εγγύηση και τότε ένιωσαν και την άλλαξαν δωρεάν). Στην ηλιοροφή δεν έβαλα εγώ γιατί είναι ήδη πολύ σκούρα, δεν χρειάζεται. Εσένα δεν είναι; Επεξ/σία 5 Απριλίου 2018 από Alxnks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 3M. Επισημος αντιπροσωπος στην γρηγοριου λαμπρακη στο κερατσινι. Εκει εβαλα στο τωρινο μου αυτοκινητο. Μπες στο σαιτ της 3m και δες που εχουν συνεργατες. Θα το βρεις εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ypatia Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 15 ώρες πριν, Alxnks είπε Ναι το ξέρω ότι το είδες. Εκεί είχα βάλει σε ένα από τα αμάξια μας. Εφ'ορου ζωής εχουν εγγυηση και είναι μια χαρά 5 χρόνια τώρα (σε αντίθεση με llumar πχ που έχω βάλει σε άλλο πριν 9 χρόνια και πριν 2 χρόνια άρχισε κι έκανε φουσκάλες η πίσω μεμβράνη και ευτυχώς είχα παλιά εγγύηση που κάλυπτε και τέτοια περίπτωση γιατί οι νέες δεν την καλύπτουν και πήγαν να μου το κάνουν γαργαρα από την αντιπροσωπεία και να μην την αλλάξουν δωρεαν....τους ετριψα στα μούτρα την παλιά εγγύηση και τότε ένιωσαν και την άλλαξαν δωρεάν). Στην ηλιοροφή δεν έβαλα εγώ γιατί είναι ήδη πολύ σκούρα, δεν χρειάζεται. Εσένα δεν είναι; Εκεί αποφάσισα κι εγώ να βάλω, ο άνθρωπος μου τα εξήγησε μια χαρά, και ασχολείται και με όλα τα υπόλοιπα που θέλω να κάνω στο αυτοκίνητο. Πώς γίνεται να μην καλύπτει τις φουσκάλες η καινούργια εγγύηση; Τι καλύπτει; Η ηλιοροφή μου δεν είναι σκούρα, αλλά θα δω πως θα μου φανεί όταν φτιάξω τα υπόλοιπα φιμέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 7 λεπτά πριν, Ypatia είπε Εκεί αποφάσισα κι εγώ να βάλω, ο άνθρωπος μου τα εξήγησε μια χαρά, και ασχολείται και με όλα τα υπόλοιπα που θέλω να κάνω στο αυτοκίνητο. Πώς γίνεται να μην καλύπτει τις φουσκάλες η καινούργια εγγύηση; Τι καλύπτει; Η ηλιοροφή μου δεν είναι σκούρα, αλλά θα δω πως θα μου φανεί όταν φτιάξω τα υπόλοιπα φιμέ Σαν τι υπόλοιπα; Κάνε και γι αυτά μια έρευνα αγοράς, μπορεί σε αυτά να χτυπάει παραπάνω. Πχ για κάτι τεμπέληδες που έψαχνα για ένα αυτοκίνητο φίλου, δεν είχε ανταγωνιστικές τιμές, έβρισκα κι αλλού φθηνότερα. Η εγκατάσταση είχε γίνει σε συνεργατη του δικτύου τους, είχε κλείσει αυτός και δεν ήθελαν να καλύψουν ως αντιπροσωπεία, με βάση τις νέες εγγυήσεις δεν καλύπτεται αυτό. Με βάση τις παλιές όμως καλυπτόταν, όποτε την έφαγαν. Εγώ έχω βάλει, από προσφορές, 3Μ, llumar, ASWF και αυτές του τύπου στην Νίκαια. Όλες την ίδια δουλειά κάνουν. Η σωστη εγκατάσταση παίζει ρόλο και η εγγύηση (οι φθηνές σειρές της 3Μ πχ δεν έχουν εφ' όρου ζωής). Μην διστάσεις αν δεις κάποιες φουσκάλες, "μπιμπικακια" κτλ να ζητήσεις αλλαγή. Ειδικά τα μπιμπικακια θα είναι επειδή δεν καθαρίστηκε καλά το τζάμι πριν μπει η μεμβράνη ή αν πρόλαβε να μπει σκόνη κατά την εγκατάσταση -> λάθος του εγκαταστατη. Την ηλιοροφή να ξέρεις την χτυπάνε, όπως επίσης αν θες να βάλεις μια λωρίδα στο μπροστά τζάμι για τον ήλιο, αν δεν έχει ήδη το αμάξι σου...από εκεί πάνε να βγάλουν τα σπασμένα της τιμής προσφοράς. Εμένα σου είπα ήταν οκ τα αμαξια και για τα δύο, οπότε δεν είχα θέμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lyda94 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 αν μπορεις να φύγεις λίγο πιο μακρυά προς περιστέρι, τσέκαρε αυτό http://staf.gr/ είναι εγγύηση τα παιδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ypatia Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Στις 6/4/2018 στις 11:08 ΠΜ, Alxnks είπε Σαν τι υπόλοιπα; Κάνε και γι αυτά μια έρευνα αγοράς, μπορεί σε αυτά να χτυπάει παραπάνω. Πχ για κάτι τεμπέληδες που έψαχνα για ένα αυτοκίνητο φίλου, δεν είχε ανταγωνιστικές τιμές, έβρισκα κι αλλού φθηνότερα. Η εγκατάσταση είχε γίνει σε συνεργατη του δικτύου τους, είχε κλείσει αυτός και δεν ήθελαν να καλύψουν ως αντιπροσωπεία, με βάση τις νέες εγγυήσεις δεν καλύπτεται αυτό. Με βάση τις παλιές όμως καλυπτόταν, όποτε την έφαγαν. Εγώ έχω βάλει, από προσφορές, 3Μ, llumar, ASWF και αυτές του τύπου στην Νίκαια. Όλες την ίδια δουλειά κάνουν. Η σωστη εγκατάσταση παίζει ρόλο και η εγγύηση (οι φθηνές σειρές της 3Μ πχ δεν έχουν εφ' όρου ζωής). Μην διστάσεις αν δεις κάποιες φουσκάλες, "μπιμπικακια" κτλ να ζητήσεις αλλαγή. Ειδικά τα μπιμπικακια θα είναι επειδή δεν καθαρίστηκε καλά το τζάμι πριν μπει η μεμβράνη ή αν πρόλαβε να μπει σκόνη κατά την εγκατάσταση -> λάθος του εγκαταστατη. Την ηλιοροφή να ξέρεις την χτυπάνε, όπως επίσης αν θες να βάλεις μια λωρίδα στο μπροστά τζάμι για τον ήλιο, αν δεν έχει ήδη το αμάξι σου...από εκεί πάνε να βγάλουν τα σπασμένα της τιμής προσφοράς. Εμένα σου είπα ήταν οκ τα αμαξια και για τα δύο, οπότε δεν είχα θέμα. Ηχοσύστημα είναι το επόμενο βήμα, με τα φιμέ όλα καλά, τα έβαλα εκεί στη Νίκαια. Την ηλιοροφή μου είπε 30€, αλλά έχει δύο φουσκάλες στο πίσω τζάμι χαμηλά, που είπε θα στρώσουν και δεν βλέπω να στρώνουν, οπότε θα ξαναπάω να του μιλήσω. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου, και χρόνια πολλά btw! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, Ypatia είπε Ηχοσύστημα είναι το επόμενο βήμα, με τα φιμέ όλα καλά, τα έβαλα εκεί στη Νίκαια. Την ηλιοροφή μου είπε 30€, αλλά έχει δύο φουσκάλες στο πίσω τζάμι χαμηλά, που είπε θα στρώσουν και δεν βλέπω να στρώνουν, οπότε θα ξαναπάω να του μιλήσω. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου, και χρόνια πολλά btw! Χρόνια πολλά! Μεγεια σου! Και εννοείται θα πας, θα αφήσεις 2-3 μέρες από την τοποθέτηση και θα πας. Αυτές τις ημέρες έχει άλλωστε πολύ ήλιο και ζεστή, ότι ήταν να τραβήξει θα τράβηξε. Ηχοσύστημα σιγά μην βάλεις σε αυτόν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ypatia Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 11 ώρες πριν, Alxnks είπε Χρόνια πολλά! Μεγεια σου! Και εννοείται θα πας, θα αφήσεις 2-3 μέρες από την τοποθέτηση και θα πας. Αυτές τις ημέρες έχει άλλωστε πολύ ήλιο και ζεστή, ότι ήταν να τραβήξει θα τράβηξε. Ηχοσύστημα σιγά μην βάλεις σε αυτόν! Σε ευχαριστώ η αλήθεια είναι πως έπρεπε να το είχα κάνει χρόνια πριν, απίστευτη διαφορά! Και την ηλιοροφή τελικά θα την αφήσω όπως είναι, για χειμώνα, ή σούρουπο Ελπίζω μόνο να μην μου κάνει μανουρες, τον πήρα τηλ και λέει να έρθω από την Τρίτη επειδή λείπει κάποιος σε άδεια. Για ήχο θα ανοίξω άλλο θέμα Να ξεμπερδεψω πρώτα με τα φιμέ, έχω μια ανησυχία γενικά όταν πηγαίνω σε τέτοια μέρη, γιατί βλέπουν γυναίκα και νομίζουν ότι δεν μας κόβει και πολύ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 30 λεπτά πριν, Ypatia είπε Σε ευχαριστώ η αλήθεια είναι πως έπρεπε να το είχα κάνει χρόνια πριν, απίστευτη διαφορά! Και την ηλιοροφή τελικά θα την αφήσω όπως είναι, για χειμώνα, ή σούρουπο Ελπίζω μόνο να μην μου κάνει μανουρες, τον πήρα τηλ και λέει να έρθω από την Τρίτη επειδή λείπει κάποιος σε άδεια. Για ήχο θα ανοίξω άλλο θέμα Να ξεμπερδεψω πρώτα με τα φιμέ, έχω μια ανησυχία γενικά όταν πηγαίνω σε τέτοια μέρη, γιατί βλέπουν γυναίκα και νομίζουν ότι δεν μας κόβει και πολύ... Όποιος βάζει μεμβράνες το ίδιο λέει (κι εγώ φυσικά)...και θα δεις μεγάλη διαφορά και το καλοκαίρι. Άνοιξε μισό το παράθυρο, μισό χέρι να το βλέπει ο ήλιος και μισό με τη μεβρανη και θα καταλάβεις. Θα δεις διαφορά και στην απόδοση του κλιματιστικού και κατά συνέπεια και στην κατανάλωση. Ισχύει αυτό που λες για μάστορες και γυναίκες, αλλά μην τον αφήσεις ήσυχο, θα παίρνεις τηλέφωνο, θα πας κι από εκεί αφού μένεις κοντά. Ηλιοροφή ανοίγω στην ανάκληση μόνο συνήθως κι αυτό στις ενδιάμεσες εποχές (άνοιξη, φθινοπωρο) καλοκαίρι και χειμώνα ειναι κλειστή και μπαίνουν κλιματισμός ή καλοριφερ αντίστοιχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ypatia Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, Alxnks είπε Όποιος βάζει μεμβράνες το ίδιο λέει (κι εγώ φυσικά)...και θα δεις μεγάλη διαφορά και το καλοκαίρι. Άνοιξε μισό το παράθυρο, μισό χέρι να το βλέπει ο ήλιος και μισό με τη μεβρανη και θα καταλάβεις. Θα δεις διαφορά και στην απόδοση του κλιματιστικού και κατά συνέπεια και στην κατανάλωση. Ισχύει αυτό που λες για μάστορες και γυναίκες, αλλά μην τον αφήσεις ήσυχο, θα παίρνεις τηλέφωνο, θα πας κι από εκεί αφού μένεις κοντά. Ηλιοροφή ανοίγω στην ανάκληση μόνο συνήθως κι αυτό στις ενδιάμεσες εποχές (άνοιξη, φθινοπωρο) καλοκαίρι και χειμώνα ειναι κλειστή και μπαίνουν κλιματισμός ή καλοριφερ αντίστοιχα Και δεν βράζει το αμάξι όταν μπαίνεις μέσα, και η οδήγηση είναι πιο ξεκούραστη Την ηλιοροφή την μισό ανοίγω σχεδόν πάντα, μόνο το καλοκαίρι μένει κλειστή, άρα δεν υπάρχει λόγος για εκεί. Αυτό σκοπεύω να κάνω, το κοίταξα και τώρα και έχει μικρές φουσκάλες σε σχεδόν όλο το κάτω μέρος, σίγουρα θα θέλει αλλαγή. Θα ενημερώσω για τα περαιτέρω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα