Προς το περιεχόμενο

Best VFM Dual Sim...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 ώρες πριν, thanasismen76 είπε

Το είδα από κοντά. Δε μου άρεσε καθόλου η οθόνη του. Αυτό που είδα σε φίλο και εντυπωσιάστηκα μπορώ να πω είναι το Moto Z2 Play.  Αξίζει όμως στα 280€? Αν πω να ανέβω σε τέτοιο ποσό τι άλλο εναλλακτικά υπάρχει σ'αυτή την τιμή?

Αν πας μέχρι τα 280 για μένα το καλύτερο είναι στα λεφτά αυτά htc u ultra.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, chris_g92 είπε

Αυτό εννοείται, αλλά είναι 5.7"

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, chris_g92 είπε

Συγνώμη αλλά εγώ το Dual Sim το βλέπω στα 329€ στο skroutz. Η single έκδοση έχει τόσο. Πέραν τούτου φοβερό κινητό αν και ξεφεύγουμε λίγο σε διαστάσεις.

Επεξ/σία από thanasismen76
Δημοσ.
Στις 16/4/2018 στις 3:07 ΜΜ, thanasismen76 είπε

Συγνώμη αλλά εγώ το Dual Sim το βλέπω στα 329€ στο skroutz. Η single έκδοση έχει τόσο. Πέραν τούτου φοβερό κινητό αν και ξεφεύγουμε λίγο σε διαστάσεις.

sorry δεν το ειχα προσεξει οτι θελεις dual.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς σε αυτό το εύρος τιμής (280€) δεν βρήκα κάτι που να με ικανοποιεί. Αποφάσισα να ανέβω μέχρι τα 400€ αλλά με αγορά από κατάστημα που να υποστηρίζει δόσεις με πιστωτική είτε άτοκες, είτε έντοκες. Σαν συσκευές έχω καταλήξει σε LG G6  , Huawei P10 , Nokia 8 . Σίγουρα το καθένα με τα υπέρ και τα κατά του σε σχέση με τα άλλα. Οπότε θα θέσω σαν προτεραιότητα με την εξής σειρά : Οθόνη-κάμερα, αυτονομία , ταχύτητα-απόκριση. Αξίζει μήπως να περιμένω λίγο καιρό μήπως προκύψει κάτι καλύτερο σ'αυτή την κατηγορία ?

Επεξ/σία από thanasismen76

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...