Προς το περιεχόμενο

Best VFM Dual Sim...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτοχος Moto G3 (2GB/16) εδώ και χρόνια πλέον αναζητώ Dual Sim.Πάμε λοιπόν και στα υπόλοιπα :

1) Το ποσό που διαθέτουμε:  Έως 200 - 230€.
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Browsing , Social Media , Games ελάχιστα.
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5 - 5.2 αλλά και παραπάνω αρκεί να μην ξεφεύγει σε διάσταση το κινητό, κάτι μεγαλύτερο πχ 5,5 ίντσες με μικρά bezel θα ήταν αποδεκτό.
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Αδιαβροχοποίηση θα ήταν ένα + αλλά όχι απαραίτητο
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Σίγουρα καλές,με διάφραγμα <2 και θα τολμήσω να πω καλύτερες από τα Xiaomi ( χωρίς να έχω κάτι με αυτά αλλά διαβάζω μέτρια πραγματα για την κάμερα τους)
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Εάν μιλάμε για 32GB χωρητικότητα κινητού τότε ΟΧΙ
8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Θα προτιμούσα κάτι σε Stock Android ( ή κάτι με όσο το δυνατόν καλύτερη απόκριση) και σίγουρα 800άρα μπάντα
 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Θα ήταν ένα μεγάλο +.
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android μόνο.
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Απαραίτητη για έντονη χρήση να βγάζει ΑΝΕΤΑ μία μέρα.
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Καλύτερα από Ελλάδα λόγω άμεσης αγοράς. Από εξωτερικό μόνο για κάποια εξαιρετική περίπτωση.
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);ΟΧΙ
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούριο μόνο.

Σαν προτεραιότητα δηλαδή έχω  Dual Sim, καλή μπαταρία, απόκριση εφαρμογών και καλή κάμερα.

Ενδεικτικά μετά από έρευνα έχω καταλήξει στα εξής :

1) Moto G5s Plus

2) Galaxy J7 (2017)   ή Galaxy J5 (2017)

3) LG Q6

4) ASUS ZenFone 3 Max

Ακούω προτάσεις και συμβουλές.

Επεξ/σία από thanasismen76
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να κανω μονο ενα σχολιο για την καμερα των XIAOMI, γιατι πολυ φιλολογια εχει πεσει........!!!!!  

το REDMI PRO που εχω στην κατοχη μου, εχει -βασει χαρακτηριστικων- τον φακο-αισθητηρα της SONY IMX258.  τον ιδιο αισθητηρα φορανε και αρκετα αλλα κινητα οπως π.χ 

SAMSUNG GALAXY A3 (2017) , J5 Prime, J7 Prime,

ONEPLUS X,

ASUS ZENFONE PEGASUS 3S

και το  LG G6   ....!!!   και αν ενθυμουμαι καλως,  το τελευταιο θεωρειτο απο τα κορυφαια σε καμερα για την εποχη του...!!    

πως γινεται λοιπον να μην εχουν καλες καμερες τα XIAOMI?   ΜΗΠΩΣ απλα ειναι θεμα εφαρμογης της καμερας, το οποιο μπορει απλα να λυθει με το κατεβασμα μιας καλυτερης εφαρμογης απο το PLAY STORE (εστω και επι πληρωμης)?   

γιατι πολλα ακουω για τα XIAOMI, αλλα λιγα για τις εφαρμογες της καμερας,.....!!!!! 

Τωρα... οσον αφορα τα προτεινομενα,  

το G5 Plus εχει μικρη μπαταρια. αν την στρεσαρεις με ανοικτα τα παντα, ζητημα να βγαλεις μερα...!!

Το J7 με 16gb Χωρητικοτητα, δεν ξερω αν θα σε καλυψει,

το J5 εχει μεν τις πιο καλες διαστασεις, αλλα κι αυτο εχει 720Ρ αναλυση (αν δε σε πειραζει, ειναι ΟΚ), και αυτο ειναι 16gb. 

το ASUS καλυτερα να το βγαλεις εντελως απο την λιστα, (=2016 μοντελο...)

το πιο κοντινο σε αυτα που θες, οπως το βλεπω εγω, ειναι το LG Q6. αλλα το οποιο και αυτο ειναι με 3000 μπαταρια, και δεν ξερω τι διαχειριση κανει και αν σε βγαλει και αυτο....!!   δεν εχουμε ακουσει και τα καλυτερα για την LG....!!! 

κι εγω θα σου προτεινα να δεις M1 A1,   Redmi 5 Plus, Huawei P10 Lite Dual, ASUS ZENFONE 3S MAX (με βαρια καρδια λογω MTK ομως....),  

Επεξ/σία από cabdik
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Μήπως όμως από πλευράς hardware, δεν είναι μόνο ο αισθητήρας αυτός που επηρεάζει την ποιότητα της φωτό?

αυτο αναρωτιεμαι κι εγω..!!  τα βασικα συστατικα της καλης φωτογραφιας ειναι ο αισθητηρας και η εφαρμογη.   αρα αφου τον αισθητηρα τον βρισκουμε σε αρκετα διαφορετικα κινητα, τι συμβαινει και εχει τοοοση διαφορα η φωτο...??    ο επεξεργαστης......?  

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, cabdik είπε

αυτο αναρωτιεμαι κι εγω..!!  τα βασικα συστατικα της καλης φωτογραφιας ειναι ο αισθητηρας και η εφαρμογη.   αρα αφου τον αισθητηρα τον βρισκουμε σε αρκετα διαφορετικα κινητα, τι συμβαινει και εχει τοοοση διαφορα η φωτο...??    ο επεξεργαστης......?  

Χωρις να ειμαι γνωστης μεγαλο ρολο παιζει σιγουρα και ο φακός ο ποιος προφανώς δεν ειαι ίδιος στα παραπάνω κινητα που αναφέρατε.!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ ωραίο το Huawei P Smart. Από τα υπόλοιπα νομίζω ότι είμαι ανάμεσα σε J7 (έχει μεν 16GB αλλά παίρνει extra SD χώρια από τις 2 SIM) και Moto G5s Plus. 

Ανάμεσα στα 3 αυτά ποιο θα λέγατε ότι έχει καλύτερη κάμερα αν υποθέσουμε ότι στα υπόλοιπα απαιτούμενα είμαστε ΟΚ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Masma είπε

Χωρις να ειμαι γνωστης μεγαλο ρολο παιζει σιγουρα και ο φακός ο ποιος προφανώς δεν ειαι ίδιος στα παραπάνω κινητα που αναφέρατε.!

τα κινητα που ανεφερα πιο πανω -οσον αφορα τον αισθητηρα- "φορανε" τον ιδιο, απο οτi λενε τα χαρακτηριστικα τους...!!  Δεν νομιζω να λενε ψεματα...!!  τουλαχιστον το REDMI PRO που εχω στα χερια μου, μπορω να το επιβεβαιωσω οτι φοραει τον Sony IMX258...!!! 

δεν αναφερομαι στα κινητα που προτειναμε στον τοπικ σταρτερ.....!!! 

Επεξ/σία από cabdik
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, cabdik είπε

τα κινητα που ανεφερα πιο πανω -οσον αφορα τον αισθητηρα- "φορανε" τον ιδιο, απο οτi λενε τα χαρακτηριστικα τους...!!  Δεν νομιζω να λενε ψεματα...!!  τουλαχιστον το REDMI PRO που εχω στα χερια μου, μπορω να το επιβεβαιωσω οτι φοραει τον Sony IMX258...!!! 

δεν αναφερομαι στα κινητα που προτειναμε στον τοπικ σταρτερ.....!!! 

Ναι δεν διαφωνώ μαζι σου. Ο αισθητητας μπορει να ειναι ο ιδιος αλλα ο φακος ειναι διαφορετικο πραγμα και παιζει και αυτος πολυ σημαντικο ρολο στην ποιοτητα της φωτογραφιας. Απλα σιγουρα το redmi pro για παραδειγμα εχει διαφορετικο φακο απο το lg g6  και θεωρω οτι η διαφορα που βλεπεις στις φωτογραφιας (ειναι υπαρκτη) εχει να κανει και με αυτο. 

Επεξ/σία από Masma
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τα κινητα που ανεφερα, φορανε τον ιδιο αισθητηρα με το REDMI PRO...!  και το G6 ..!   ο φακος δεν ξερω αν ειναι ακριβως ο ιδιος...!!   αλλωστε δεν δινουν και τοσο λεπτομερη χαρακτηριστικα....!!! 

γι αυτο αναρωτιεμαι πως γινεται και εχει τοση διαφορα ο ιδιος αισθητηρας σε 2 διαφορετικα κινητα......!!! 

Επεξ/σία από cabdik
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 5/4/2018 στις 10:33 ΠΜ, wolfskinn είπε

Ξέφυγε απο τις μικρες οθόνες... Ξέφυγε απο το 16:9... Ξέφυγε και 10 ευρω απο το μπατζετ σου και πάρε το https://www.bestprice.gr/item/2155203423/huawei-mate-10-lite-dual.html?qid=3eKWu1RJUBv_ea384&seq=2  Δεν θα το μετανιωσεις;)

Το είδα από κοντά. Δε μου άρεσε καθόλου η οθόνη του. Αυτό που είδα σε φίλο και εντυπωσιάστηκα μπορώ να πω είναι το Moto Z2 Play.  Αξίζει όμως στα 280€? Αν πω να ανέβω σε τέτοιο ποσό τι άλλο εναλλακτικά υπάρχει σ'αυτή την τιμή?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε

Meizu pro 6 plus απο banggood. Ois στα 180 ευρω δεν το βρισκεις αλλου. 

Δεν έχει Β20 δυστυχώς... Είναι απαραίτητη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...