Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι πολυαναμενόμενοι κανόνες για τη φορητότητα των υπηρεσιών ψηφιακών μέσων τέθηκαν σε ισχύ τον Απρίλιο, παρέχοντας στους Ευρωπαίους τη δυνατότητα πρόσβασης στο Netflix, το Amazon Prime Video και άλλες συνδρομητικές ψηφιακές υπηρεσίες media όπου κι αν ταξιδεύουν εντός Ε.Ε.

Τέλος, λοιπόν, στις ανησυχίες για τα μπλοκαρίσματα βάσει της τοποθεσίας ή στην εμφάνιση των μενού σε ξένες γλώσσες. Τα παραπάνω θα αποφεύγονται μέσω της διασταύρωσης των στοιχείων του λογαριασμού με την τρέχουσα ιντερνετική διεύθυνση και, κατ’ αυτό τον τρόπο, δεν θα χρειάζονται αλλαγές ρυθμίσεων ή ειδικό λογισμικό – εφόσον, βεβαίως, η υπηρεσία τηρεί τους σχετικούς κανόνες.

Ο κανονισμός δεν ισχύει για τις δωρεάν υπηρεσίες (η συμμόρφωσή τους είναι προαιρετική). Ωστόσο οι εταιρείες δεν επιτρέπεται να επιβάλλουν επιπλέον χρέωση γι’ αυτήν τη δυνατότητα. Η Amazon δήλωσε στο Wired ότι καλωσορίζει την εξέλιξη αυτή, καθώς θα επωφεληθούν οι συνδρομητές της υπηρεσίας Prime Video, αφού θα μπορούν να τη χρησιμοποιούν στα ταξίδια τους.

Παρόλο που οι συνδρομητές είχαν τη δυνατότητα να «κατεβάζουν» τα video πριν από τα ταξίδια τους, δεν μπορούσαν να απολαμβάνουν το νέο περιεχόμενο. Οι νέοι κανόνες αποτελούν μια σαφή ένδειξη για τη βελτίωση της εξατομικευμένης εμπειρίας των υπηρεσιών media, που μπορούν να έχουν οι Ευρωπαίοι πολίτες.

Εngadget

Δείτε ολόκληρο το άρθρο

• Like 1
Δημοσ.

Να φανταστώ ότι δεν έχουμε όλες τις παραπάνω υπηρεσίες εδώ στην Ελλάδα σωστά? Μήπως κατάλαβα κάτι λάθος? 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Hatsos είπε

Να φανταστώ ότι δεν έχουμε όλες τις παραπάνω υπηρεσίες εδώ στην Ελλάδα σωστά? Μήπως κατάλαβα κάτι λάθος? 

Εννοείτε αγαπητέ αφου δεν ήμαστε Ενωμένη Ευρώπη...

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, laz_pra είπε

Πάντως το ίδιο ισχύει και για COSMOTE TV GO. Παίζει εντός ΕΕ.

Δεν έχει περιορισμό μόνο σε συγκεκριμένο wi fi ή cosmote κινητό? Σε περιαγωγή στη Κύπρο δεν μου αναγνώριζε τη σύνδεση του κινητού μου.

Δημοσ.

To netflix επαιζε και εντός ΕΕ εδω και κατι μηνες, που το χρειάστηκα. Σε αντίθεση, το nova GO δεν φορτωνε. Θα κανουν και κατι σωστό εκει στη νοβα; :) 

• Like 2
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

To netflix επαιζε και εντός ΕΕ εδω και κατι μηνες, που το χρειάστηκα. Σε αντίθεση, το nova GO δεν φορτωνε. Θα κανουν και κατι σωστό εκει στη νοβα; :) 

ναι θα κλεισουν

Δημοσ.
7 ώρες πριν, REVOIL είπε

Δεν έχει περιορισμό μόνο σε συγκεκριμένο wi fi ή cosmote κινητό? Σε περιαγωγή στη Κύπρο δεν μου αναγνώριζε τη σύνδεση του κινητού μου.

Παίζει από παντού πλέον εντός Ελλάδος.

4 ώρες πριν, divo είπε

Παιζει σε ολα τα wifi αρκει η πρωτη συνδεση να γινει απο τη σιμ που εχεις δηλώσει. Θελει αποδοχη sms. Σου στελνει 1 αχρέωτο για πιστοποίηση.

Ετοιμαστείτε να δουμε προγραμματακι Cosmote on the go για εξωτερικο :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Δεν ισχύει πλέον αυτό,  κάνε update την εφαρμογή και δοκίμασε.

Δημοσ.

Επιτελους... Θα μπορω να βλεπω prime και οταν ερχομαι σπιτι...

Δημοσ.
1 hour ago, nextp said:

Επιτελους... Θα μπορω να βλεπω prime και οταν ερχομαι σπιτι...

Να είχαν και ελληνικούς υπότιτλους θα άξιζε μια δοκιμή...

Δημοσ.
Στις 4/4/2018 στις 11:41 ΜΜ, REVOIL είπε

Οχι πλεον παιζει σε οποιοδηποτε wifi -4G ανεξαρτητου παροχου

Δημοσ.
15 ώρες πριν, cambo99 είπε

Να είχαν και ελληνικούς υπότιτλους θα άξιζε μια δοκιμή...

Δεν χαλιέμαι ... εδώ πάνω αγγλικά τα βλέπω ...

Δημοσ.
7 ώρες πριν, dream21 είπε

Οχι πλεον παιζει σε οποιοδηποτε wifi -4G ανεξαρτητου παροχου

Θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ πάντως!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...