veniamin golf r32 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 καλησπερα ομαδα...θελω να αναβαθμισω την καρτα μνημης στο λαπ τοπ..εχω 4giga κ περνει μεχρι 8..δεν βρισκω ομως τετοια ram.ποιος ξερει να μου πει αν μπορω να βαλω δυο αλλες 4αρες κ με ποια χαρακτηριστηκα να ψαξω;;;η καρτα μου ειναι αυτη της φωτογραφιας..ευχαριστω
LibertaGR Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Το ιδανικό είναι να την πουλήσεις και να αγοράσεις σετ 2χ4 gb. Πρέπει να ψάξεις στο site της εταιρίας, να βρείς το laptop και τις μνήμες που υποστηρίζει. Αν θες βοήθεια, γράψε εδώ το μοντέλο και τον κωδικό του που έχει από κάτω μήπως το βρούμε. Σου το λέω αυτό για το σετ, γιατί υπάρχει περίπτωση να βρείς την ίδια ακριβώς μνήμη, να δουλεύει αλλά να μην τρέχει σε dual channel (σπάνια αλλά συμβαίνει). Μνήμες σε σετ, είναι δοκιμασμένες ότι τρέχουν σε dual channel, έτσι κερδίζεις διπλάσιο bandwidth. Εκτός και αν ο επεξεργαστής σου δεν υποστηρίζει dual channel, θα χρειαστούμε specs για να σου πω σίγουρα
veniamin golf r32 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 θα σου στειλω specs αργοτερα για να μου πεις...σε ευχαριστω..
blitzNikos Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiA0a6t2KPaAhUEDiwKHVIUAooQFghEMAM&url=https%3A%2F%2Fwww.e-shop.gr%2Fkingston-kvr1333d3s9-4g-value-ram-so-dimm-4gb-pc3-10600-p-PER.552673&usg=AOvVaw3c2JnefZo3o9Tx_H-QuUh3 Αυτή είναι η μνήμη που έχεις: KINGSTON KVR1333D3S9/4G Άρα ψάχνεις για so-dimm 2x4=8g στα 1333 Mhz και με τάση 1,5 volt. Δώσε προσοχή στη τάση γιατί οι νεότερες μνήμες λειτουργούν στα 1,35 volt και θα έχεις πρόβλημα. Μπορεί να πετύχεις κάποια ίδια σε μτχ στις αγγελίες.
veniamin golf r32 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 νικο σε ευχαριστω πολυ..αλλα γιατι εμενα εχει αλλον κωδικο;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα