imazehost Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 17 ώρες πριν, kosmasdel είπε Καλησπέρα. Αν έχει φτάσει κάποιο συστημένο δέμα στο κατάστημα ΕΛΤΑ του τόπου κατοικίας μου αλλά εγώ λείπω λόγω διακοπών γίνεται να τους ζητήσω τηλεφωνικά να το προωθήσουν σε άλλο κατάστημα ΕΛΤΑ άλλου νομού; Γνωρίζει κανείς; Τηλεφωνικά όχι. Θα πας με την ταυτότητά σου στο πλησιέστερο ταχυδρομικό κατάστημα εκεί που βρίσκεσαι τώρα και θα ζητήσεις να στο προωθήσουν. Ο υπάλληλος θα στείλει έγγραφο στο κατάστημα που βρίσκεται το δέμα σου τώρα για να γίνει η αλλαγή στην νέα διεύθυνση και να στο στείλουν. 1
fastnq2 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Μιας και το θέμα είναι ΕΛΤΑ να γράψω εδώ μια ερώτηση. Στέλνω συχνά πυκνά επιστολές σε μια υπηρεσία στην Γερμανία και παρακολουθώ το tracking για να δω όταν παραδοθεί. Τα τελευταία δύο τρία που έστειλα '' σταματάνε'' στις συγκεκριμένες δύο ενημερώσεις Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση 2/7/2019, 12:07:00 ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΧΩΡΑΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 1/7/2019, 21:23:00 ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ Ενω παλαιότερα έδειχνε καναδυο κινήσεις ακόμα και εννοείται στο τέλος '' παραδόθηκε'. Έχει αλλάξει το ΕΛΤΑ το τρακινγκ και αφού πατήσει ξένη χώρα μια επιστολή-δέμα χάνονται τα ίχνη στο τρακινγκ η απλα χάνονται αυτά που στέλνω? 😂😂
christakos07 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, fastnq2 είπε Μιας και το θέμα είναι ΕΛΤΑ να γράψω εδώ μια ερώτηση. Στέλνω συχνά πυκνά επιστολές σε μια υπηρεσία στην Γερμανία και παρακολουθώ το tracking για να δω όταν παραδοθεί. Τα τελευταία δύο τρία που έστειλα '' σταματάνε'' στις συγκεκριμένες δύο ενημερώσεις Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση 2/7/2019, 12:07:00 ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΧΩΡΑΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 1/7/2019, 21:23:00 ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ Ενω παλαιότερα έδειχνε καναδυο κινήσεις ακόμα και εννοείται στο τέλος '' παραδόθηκε'. Έχει αλλάξει το ΕΛΤΑ το τρακινγκ και αφού πατήσει ξένη χώρα μια επιστολή-δέμα χάνονται τα ίχνη στο τρακινγκ η απλα χάνονται αυτά που στέλνω? 😂😂 8001182800
fastnq2 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, christakos07 είπε 8001182800 Το τηλ των ελτα ειναι αυτο?Το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν,αλλα η υπαλληλος αν και εξυπηρετικη ηταν σε φαση https://www.youtube.com/watch?v=HoePGRDnnpY Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2019 από fastnq2
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, fastnq2 είπε Μιας και το θέμα είναι ΕΛΤΑ να γράψω εδώ μια ερώτηση. Στέλνω συχνά πυκνά επιστολές σε μια υπηρεσία στην Γερμανία και παρακολουθώ το tracking για να δω όταν παραδοθεί. Τα τελευταία δύο τρία που έστειλα '' σταματάνε'' στις συγκεκριμένες δύο ενημερώσεις Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση 2/7/2019, 12:07:00 ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΧΩΡΑΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 1/7/2019, 21:23:00 ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ Ενω παλαιότερα έδειχνε καναδυο κινήσεις ακόμα και εννοείται στο τέλος '' παραδόθηκε'. Έχει αλλάξει το ΕΛΤΑ το τρακινγκ και αφού πατήσει ξένη χώρα μια επιστολή-δέμα χάνονται τα ίχνη στο τρακινγκ η απλα χάνονται αυτά που στέλνω? 😂😂 Λογικο. Το λεπτομερεστερο tracking μπορεις να το δεις στη σελιδα της υπηρεσιας που θα κανει τη διανομη. Αν αυτη ειναι η DHL μπες στο site τους και βαλε το tracking ID των ΕΛΤΑ.
fastnq2 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, BackFromHell είπε Λογικο. Το λεπτομερεστερο tracking μπορεις να το δεις στη σελιδα της υπηρεσιας που θα κανει τη διανομη. Αν αυτη ειναι η DHL μπες στο site τους και βαλε το tracking ID των ΕΛΤΑ. Δεν ξέρω αν είναι λογικό γιατί πριν κάποιους μήνες ΣΊΓΟΥΡΑ έδινε την παράδοση στο τρακινγκ των ΕΛΤΑ. Όχι πολλές λεπτομερείες για το πως έφτασε αλλά τουλάχιστον ότι παραδόθηκε. Έβαλα τα tr number στο 17track που υποτίθεται ψαχνει σε όλα(?) τα σαιτ αλλά το μόνο που εμφανίζει είναι το τρακινγκ του ΕΛΤΑ απλά μετεφρασμενο στα αγγλικά. Όταν πήρα τηλ όπως είπα πιο πάνω με το που ανέφερα την φράση '' έστειλα στο εξωτερικό'' αμέσως απάντησε 'ότι εμείς δεν έχουμε να κάνουμε μπλα μπλα'. Δεν χάνω κάτι να βάλω τον αριθμό και στο σαιτ της εταιρίας που κάνει την διανομή αλλά δεν έχω ιδέα ποια είναι αυτή από τι εξαρτάται με ποια θα γίνει η διανομή βασικά?
christakos07 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, fastnq2 είπε Το τηλ των ελτα ειναι αυτο?Το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν,αλλα η υπαλληλος αν και εξυπηρετικη ηταν σε φαση https://www.youtube.com/watch?v=HoePGRDnnpY Σε πρόσφατη επιστροφή στο amazon.fr, έδωσε τελικό στατους παράδοσης. Πιθανώς θα υπάρχει κάποιο συστημικό πρόβλημα με τις αποστολές στη Γερμανία, ή θα ήταν μεμονωμένο γεγονός(πχ να μην ενημερώθηκαν τα συστήματα). Αν συμβεί ξανά, επικοινωνεις με την εξυπηρέτηση πελατών και ελπίζεις να πέσεις σε πιο λογικό υπάλληλο. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, fastnq2 είπε Δεν ξέρω αν είναι λογικό γιατί πριν κάποιους μήνες ΣΊΓΟΥΡΑ έδινε την παράδοση στο τρακινγκ των ΕΛΤΑ. Όχι πολλές λεπτομερείες για το πως έφτασε αλλά τουλάχιστον ότι παραδόθηκε. Έβαλα τα tr number στο 17track που υποτίθεται ψαχνει σε όλα(?) τα σαιτ αλλά το μόνο που εμφανίζει είναι το τρακινγκ του ΕΛΤΑ απλά μετεφρασμενο στα αγγλικά. Όταν πήρα τηλ όπως είπα πιο πάνω με το που ανέφερα την φράση '' έστειλα στο εξωτερικό'' αμέσως απάντησε 'ότι εμείς δεν έχουμε να κάνουμε μπλα μπλα'. Δεν χάνω κάτι να βάλω τον αριθμό και στο σαιτ της εταιρίας που κάνει την διανομή αλλά δεν έχω ιδέα ποια είναι αυτή από τι εξαρτάται με ποια θα γίνει η διανομή βασικά? Λογικα η dhl Γερμανιας θα ειναι. Τα 17track κλπ συνηθως ανατρεχουν στον αρχικο αποστολεα (ΕΛΤΑ) για τετοιες πληροφοριες, οποτε λογικο μαλλον. Τα ΕΛΤΑ σου απαντησαν σωστα. Αν η εταιρεια διανομης στην Γερμανια δεν σκαναρει το πακετο πχ, δεν ειναι ευθυνη των ΕΛΤΑ που δεν γινεται update το tracking number.
fastnq2 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, BackFromHell είπε Λογικα η dhl Γερμανιας θα ειναι. Τα 17track κλπ συνηθως ανατρεχουν στον αρχικο αποστολεα (ΕΛΤΑ) για τετοιες πληροφοριες, οποτε λογικο μαλλον. Τα ΕΛΤΑ σου απαντησαν σωστα. Αν η εταιρεια διανομης στην Γερμανια δεν σκαναρει το πακετο πχ, δεν ειναι ευθυνη των ΕΛΤΑ που δεν γινεται update το tracking number. Ουτε και στο dhl γερμανιας δεν δειχνει κατι το τρακινγκ,ισως οντως να μην σκαναρουν το πακετο και να το παραδιδουν οπως ενα μη συστημενο,Ε τα ελτα θα μπορουσαν να μου πουν τουλαχιστον αυτο που γραφεις στο τελος.
fsbmaniac Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 13 Δεματα παραγγελια απο 7/7 εως 13/7 ... δεν ειχε ερθει κανενα χαρτακι και κλασσικα δεν κοιταξα κανενα tracking.... παω τυχαια απο τα ελτα... προχθες βρηκαν τα 9 δεματα ...τα αλλα untracked κανεις δεν γνωριζει...οτι ναναι...γυρναω σπιτι και οτνως εκεινη τη μερα ειχαν αφησει 9 χαρτακια...μαζι...τωρα πρεπει να πηγαινω καθε μερα μηπως βρεθει καποιο αλλο απο τα υπολοιπα...περιμενω ακομα 10 δεματα τωρα...χαμος
skar1983 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, fsbmaniac είπε 13 Δεματα παραγγελια απο 7/7 εως 13/7 ... δεν ειχε ερθει κανενα χαρτακι και κλασσικα δεν κοιταξα κανενα tracking.... παω τυχαια απο τα ελτα... προχθες βρηκαν τα 9 δεματα ...τα αλλα untracked κανεις δεν γνωριζει...οτι ναναι...γυρναω σπιτι και οτνως εκεινη τη μερα ειχαν αφησει 9 χαρτακια...μαζι...τωρα πρεπει να πηγαινω καθε μερα μηπως βρεθει καποιο αλλο απο τα υπολοιπα...περιμενω ακομα 10 δεματα τωρα...χαμοςπεριοχη σου ; Περιοχή σου ;
fsbmaniac Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, skar1983 είπε Περιοχή σου ; Δυτικη θεσσαλονικη
skar1983 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, fsbmaniac είπε Δυτικη θεσσαλονικη Εμένα τώρα τελευταία έφτιαξε κάπως το πράγμα αλλά είμαι Αθήνα . Την άνοιξη είχα πολλές καθυστερήσεις σε τραγικό βαθμό....
fsbmaniac Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, skar1983 είπε Εμένα τώρα τελευταία έφτιαξε κάπως το πράγμα αλλά είμαι Αθήνα . Την άνοιξη είχα πολλές καθυστερήσεις σε τραγικό βαθμό.... Δεν υπαρχει σωτηρία αδερφέ , να μπεί ιδιώτης στα Ελτα για να στρώσουν... αν και γενικα εχουν σωστους υπαλληλους ενα 30-40% ουτε για σερβιτοροι δεν κανουν... και ενα 20-30% ακομα ειναι οι ηρωες εκει μεσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα