Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Για τον φίλο μου ρώτησε, με δίπλωμα στο δίνουν εγώ πάντα έτσι πάω. 

Για τον TS, αν έχεις χαρτάκι υπάρχει η περίπτωση ο υπάλληλος να μην ζητήσει ταυτότητα οπότε ίσως στο δώσουν. Κατά τα άλλα η βλακεια δεν έχει όρια 

• Thanks 1
  • Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, YourTrueLegend είπε

ΥΓ. Ναρκωτικα παραγγειλες κι εβαλες ψευτικο ονομα σε συστημενη παραγγελια; Δηλαδη ωρες ωρες απορω με τους συμπολιτες που εχουν δικαιωμα ψηφου στη χωρα αυτη...

ακόμα κ αυτό να έκανε το να βάλεις ότι νάνε στοιχεία μόνο στόχο δίνει . Και εγώ απορώ ποιο ηταν το σκεπτικό του :blink: 

Επεξ/σία από Vapir
Δημοσ.
3 hours ago, Adanos said:

Αν είναι συστημένο έφαγες ήττα.

Αν είναι απλό το παίρνεις και έτσι αρκεί να θυμάσαι το ψεύτικο όνομα που δήλωσες για να το ζητήσεις.

Πες μου λίγο ΓΙΑΤΙ ψεύτικο/ότι ναναι όνομα; Ακόμα και δονητή να πήρες, το πακέτο θα ήταν διακριτικό.

Μπα και στο απλό από τη στιγμή που σου άφησαν χαρτί να πας να παραλάβεις ζητάνε ταυτότητα. 

Δημοσ.

Kala έχω βάλει το όνομα που έχει το κουδούνι μου μια ζωή έτσι έκανα και το φέρναν τώρα δεν ξέρω θα πάω να εξηγήσω 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, g_alkis είπε

Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος

Δεν θέλω να σε προσβάλω, αφού δεν είσαι (δυστυχώς) ο μόνος που λέει αυτή την ατάκα, απλά παίρνω έναυσμα από σένα.

Πραγματικά ρε παιδιά, το θεωρείτε άποψη;

Της μόδας;

Ψαγμένο;

Ναι, σε κάποιες περίπτωσεις μπορεί και να πηγαίνει. Αλλά όχι σε όλες.

Κι έτσι όπως παραφορέθηκε, νομίζω ότι τελικά δεν είναι απάντηση για κανένα σχόλιο ή ερώτημα (πια)

• Sad 1
Δημοσ.

Σε πρώτη φάση ελπίζω να μην είναι πληρωμένο. Μιλά με το κατάστημα γιατι θα γυρίσει πιω σε αυτούς το δεμα οποτε βοηθάει αθετούν την κατάσταση. Κατά δεύτερον, άλλαξε το όνομα στο κουδούνι, δε θα άρει πάνω από 5' 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα θέλω να ρωτησω,είχα μια συναλλαγή και στάλθηκε το δέμα-γράμμα με απλή χρέωση μέσω ΕΛΤΑ.η αποστολή δεν παραδόθηκε η χάθηκε.εχει τρεις βδομαδες τώρα.υπαρχει περίπτωση αποζημίωσης;η κάποιος τρόπος να βρεθεί;

Καλημέρα θέλω να ρωτησω,είχα μια συναλλαγή και στάλθηκε το δέμα-γράμμα με απλή χρέωση μέσω ΕΛΤΑ.η αποστολή δεν παραδόθηκε η χάθηκε.εχει τρεις βδομαδες τώρα.υπαρχει περίπτωση αποζημίωσης;η κάποιος τρόπος να βρεθεί;

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, dykon είπε

Ως δέμα δεν μπορεί να στάλθηκε γιατί θα είχες tracking number,ως αλληλογραφία το έστειλες λογικά και όχι χωρίς tracking number δεν γίνεται τίποτα

Δημοσ.
Στις 4/4/2018 στις 9:58 ΜΜ, redykt είπε

παιδια μια απορια. 

μπορεις να παραλαβεις δεμα απο ελτα με διπλωμα οδήγησης ή φοιτητικό πάσο; 

Θα έπρεπε και νομικά κανονικά ισχύει (μιας και στους περισσότερους νόμους είτε συμπεριλαμβάνονται και αυτοί οι τρόποι ταυτοποίησης ή δεν διασαφηνίζεται ο τρόπος ταυτοποίησης της ταυτότητας πχ λέγοντας κάτι του τύπου "........μόνο με αστυνομικό δελτίο ταυτότητας....."  και άρα όλα τα κρατικά χαρτιά θα πρέπει να ισχύουν (πχ πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης διαβατήριο κτλ) 

Αλλά πρακτικά στην Ελλάδα απλά δεν θα σου το επιτρέψουν γιατί είμαστε κουτοπόνηροι και τυπολάτρες... η ταυτότητα ειναι η ορθόδοξη πίστη και το εξίσου κρατικά αλλά και κοινοτικά εκδιδόμενο δελτίο ταυτοποίησης οδικών ικανοτήτων που ειναι και πιο δύσκολο να πλαστογραφηθεί απο μια ταυτότητα ειναι χαρτάκι μονόπολης χωρίς ισχύ ... το ίδιο ισχύει και για το επίσης κρατικά εκδιδόμενο δελτίο ταυτότητας από ανώτατο εκπαιδευτικό(κρατικό) ίδρυμα. 

Στις 5/4/2018 στις 8:19 ΜΜ, haris_216 είπε

Δεν θέλω να σε προσβάλω, αφού δεν είσαι (δυστυχώς) ο μόνος που λέει αυτή την ατάκα, απλά παίρνω έναυσμα από σένα.

Πραγματικά ρε παιδιά, το θεωρείτε άποψη;

Της μόδας;

Ψαγμένο;

Ναι, σε κάποιες περίπτωσεις μπορεί και να πηγαίνει. Αλλά όχι σε όλες.

Κι έτσι όπως παραφορέθηκε, νομίζω ότι τελικά δεν είναι απάντηση για κανένα σχόλιο ή ερώτημα (πια)

καλά εδώ πηγαίνει όμως γιατί προφανώς ο τύπος δεν έβαλε το σωστό όνομα γιατί ειναι πανέξυπνος και το κατάστημα βλάκες νεφελίμ που θέλουν να το παίξουν έξυπνοι κλέβοντας τα προσωπικά του δεδομένα με πλάγιο τρόπο (μιας και δεν μπορείς να ολοκληρώσεις την παραγγελία χωρίς να συμπληρώσεις κάποια πλαίσια όπως αυτό για όνομα και επώνυμο) και έτσι τους την έφερε συμπληρώνοντας αυτά τα πλαίσια με λάθος όνομα !

Όχι που θα τον ξεγελούσαν αυτόν οι τέτοιοι :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...