GalaxyPop Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Έχω παραγγείλει πράγματα και μου ήρθε χάρτη να παο ελτα να παραλάβω αλα στο site έβαλα οτι ναναι ονομα και τωρα έχει άλλο ονομα και μου ζήτησαν ταυτότητα. Υπάρχει περίπτωση αν τους το πω να μου δώσουν το δέμα χωρίς ταυτότητα?
Penthesilea Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δε νομίζω, καθώς κάθε φορά ζητάνε ταυτότητα, ώστε να είναι σίγουροι πως είσαι ο ενδιαφερόμενος κι όχι κάποιος που τον παριστάνει. Σ' αυτή τη περίπτωση, ίσως να δοκίμαζες να τους εξηγήσεις πώς έχει η κατάσταση, και να τους πεις πως γνωρίζεις και τι περιέχει - κι ας τ' αφήσουν, για σιγουριά, στην άκρη, να δουν πως δεν το ζητάει κανένας Τάδε Ταδόπουλος.
nikos903 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Nope... Αν είναι συστημένο μόνο με ταυτότητα το παίρνεις. Εκτός και αν πάρεις το μαγαζί που το έστειλε να πάρει αυτό στο υποκατάστημα που το έστειλε μπας και καταφέρουν να αλλάξουν όνομα. Κανονικά πάντως πάει πίσω τώρα, αλλάζουν όνομα και στο ξαναστέλνουν με το σωστό.
opcorsa Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 30 λεπτά πριν, GalaxyPop είπε Έχω παραγγείλει πράγματα και μου ήρθε χάρτη να παο ελτα να παραλάβω αλα στο site έβαλα οτι ναναι ονομα και τωρα έχει άλλο ονομα και μου ζήτησαν ταυτότητα. Υπάρχει περίπτωση αν τους το πω να μου δώσουν το δέμα χωρίς ταυτότητα? το περιεργο θα ηταν να εβαζες και να εγραφες σωστα το ονομα τυπε 3 1
redykt Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 παιδια μια απορια. μπορεις να παραλαβεις δεμα απο ελτα με διπλωμα οδήγησης ή φοιτητικό πάσο;
MikeJ Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δίπλωμα οδήγησης λογικά ναι οπως πχ και με διαβατήριο καθώς με αυτά μπορείς και να ψηφίσεις αν δεν κάνω λάθος, θεωρούνται δλδ έγκυρα έντυπα ταυτοπροσωπιας. Με πάσο δε νομίζω. Καλά έχει να κάνει και λίγο με το που θα πέσεις. 2 1
YourTrueLegend Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 41 minutes ago, GalaxyPop said: Έχω παραγγείλει πράγματα και μου ήρθε χάρτη να παο ελτα να παραλάβω αλα στο site έβαλα οτι ναναι ονομα και τωρα έχει άλλο ονομα και μου ζήτησαν ταυτότητα. Υπάρχει περίπτωση αν τους το πω να μου δώσουν το δέμα χωρίς ταυτότητα? Aν ειναι συστημενο σε καμια περιπτωση δεν μπορει και δεν πρεπει να σου παραδωσουν το δεμα. Αμα ηταν ετσι τα πραγματα, ο ενας θα εκλεβε το δεμα του αλλου ισχυριζομενος στο γκισε την ιστορια που περιγραφεις. ΥΓ. Ναρκωτικα παραγγειλες κι εβαλες ψευτικο ονομα σε συστημενη παραγγελια; Δηλαδη ωρες ωρες απορω με τους συμπολιτες που εχουν δικαιωμα ψηφου στη χωρα αυτη... Επεξ/σία 4 Απριλίου 2018 από YourTrueLegend 9 1
MikeJ Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Η βλακεία είναι ότι τα περισσότερα καταστήματα ΕΛΤΑ ( αν όχι όλα) λόγω έλλειψης ταχυδρομων πλέον αντιμετωπίζουν όλα τα δέματα σαν συστημένα , δλδ αφήνουν χαρτάκι και πας και το παίρνεις από το κατάστημα. Εδώ και καιρό ακόμα και για τη φθηνότερη μπούρδα που παίρνω από Κίνα των 50 cents δεν αφήνουν το αντικείμενο αλλά χαρτάκι. Από τη μία ειναι καλό γιατί δε χάνονται πράγματα αλλά απο την άλλη αναγκάζεσαι να πηγαίνεις στο κατάστημα που έχει 2 ώρες αναμονή για να πάρεις μια βλακεία που είχες παραγγείλει πριν 2 μήνες. 1
YourTrueLegend Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 25 minutes ago, nikos903 said: Nope... Αν είναι συστημένο μόνο με ταυτότητα το παίρνεις. Εκτός και αν πάρεις το μαγαζί που το έστειλε να πάρει αυτό στο υποκατάστημα που το έστειλε μπας και καταφέρουν να αλλάξουν όνομα. Κανονικά πάντως πάει πίσω τώρα, αλλάζουν όνομα και στο ξαναστέλνουν με το σωστό. Ουτε αυτο δεν πρεπει να γινει, διοτι δεν ειναι δουλεια του υπαλληλου των ΕΛΤΑ να κανει το μεσαζοντα μεταξυ αποστολεα και κοθωνιου παραληπτη που δινει ψευτικα στοιχεια. Δινεις ψευτικα στοιχεια-δεν παραλαμβανεις ποτε, simple as that. Οτιδηποτε αλλο ειναι ακρως επικινδυνο , παρατυπο και πιθανοτατα παρανομο. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2018 από YourTrueLegend 2
nikos903 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Κανονικά όχι, μαζί σου και εγώ αλλά δεν χάνει κάτι να ρωτήσει, μπας και...
webparts Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, opcorsa είπε το περιεργο θα ηταν να εβαζες και να εγραφες σωστα το ονομα τυπε Μην εισαι τετοιος τετοιε.. 1
webparts Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 5 ώρες πριν, YourTrueLegend είπε Ναρκωτικα παραγγειλες Μη φωναζεις.
papoys1 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 8 ώρες πριν, MikeJ είπε Η βλακεία είναι ότι τα περισσότερα καταστήματα ΕΛΤΑ ( αν όχι όλα) λόγω έλλειψης ταχυδρομων πλέον αντιμετωπίζουν όλα τα δέματα σαν συστημένα , δλδ αφήνουν χαρτάκι και πας και το παίρνεις από το κατάστημα. Εδώ και καιρό ακόμα και για τη φθηνότερη μπούρδα που παίρνω από Κίνα των 50 cents δεν αφήνουν το αντικείμενο αλλά χαρτάκι. Από τη μία ειναι καλό γιατί δε χάνονται πράγματα αλλά απο την άλλη αναγκάζεσαι να πηγαίνεις στο κατάστημα που έχει 2 ώρες αναμονή για να πάρεις μια βλακεία που είχες παραγγείλει πριν 2 μήνες. Αν και πιάσαμε 2018 δεν λένε να εκοντερνιστούν λειτουργούν με το σύστημα παλιάς κοπής,για αυτό τους έχουν μείνει μόνο οι παλιοί παραδοσιακοί πελάτες .
Adanos Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Αν είναι συστημένο έφαγες ήττα. Αν είναι απλό το παίρνεις και έτσι αρκεί να θυμάσαι το ψεύτικο όνομα που δήλωσες για να το ζητήσεις. Πες μου λίγο ΓΙΑΤΙ ψεύτικο/ότι ναναι όνομα; Ακόμα και δονητή να πήρες, το πακέτο θα ήταν διακριτικό.
nikko_ Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 11 hours ago, GalaxyPop said: Έχω παραγγείλει πράγματα και μου ήρθε χάρτη να παο ελτα να παραλάβω αλα στο site έβαλα οτι ναναι ονομα και τωρα έχει άλλο ονομα και μου ζήτησαν ταυτότητα. Υπάρχει περίπτωση αν τους το πω να μου δώσουν το δέμα χωρίς ταυτότητα? Ότι να'ναι, πραγματικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα