Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξενερωσα...δεν εχει διαθεσιμο στη λαρισα,παλι στην απ'εξω εμας στην επαρχια:lol: κ μαλλον θα εδενε ωραια με το rogακι μου

Δημοσ.

Το είχα πάρει με την προηγούμενη προσφορά του Κωτσόβολου στα 12 € το Δεκέμβριο και μέχρι τώρα είναι μια χαρά. Πιστεύω ότι αξίζει, απλώς θέλει λίγο συνήθεια το σχήμα. Από μέγεθος, το μήκος του ίσως προβληματίσει κάποιον με μεγάλο χέρι. Βέβαια είχα διαβάσει ότι συνίσταται λαβή claw με τα δάκτυλα λυγισμένα, οπότε ίσως δικαιολογείται το περιορισμένο μήκος.

Δημοσ.

Το είχα πάρει στην προηγούμενη προσφορά κ εγώ. Αν το είχα πιασει πριν το παραγγείλω, ίσως να μην το αγόραζα. ΟΚ, πλέον το χω συνηθίσει, αλλά καλό είναι να το πιάσετε πρώτα! Γενικά πάντως είναι καλό/ποιοτικό. Για τα λεφτά του για δεύτερο είναι τέλειο.

Δημοσ.

Το είχα πάρει τα Χριστούγεννα... Μάπα το καρπούζι, τώρα για δεύτερο η για ώρα ανάγκης κάνει οκ. 

Δημοσ.

Το είχα πάρει από Κώτσο στα 4,90 (14,90 - 10 δωροεπιταγή).

Το ποντίκι στα 10€ προφανώς και είναι τρομερό value for money. Από εκεί και πέρα έχει να κάνει με τις προτιμήσεις του καθενός. Εγώ που για πολλά χρόνια πιάνω τα ποντίκια με τα ακροδάχτυλα (claw grip), με βόλεψε απίστευτα.

Η συμβουλή μου είναι να το δείτε πριν το πάρετε.

@vairass πες μας τι ποντίκι του 10ευρου πήγε να αντικαταστήσει το Xornet και δεν τα κατάφερε... :P

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Questioner είπε

Το είχα πάρει από Κώτσο στα 4,90 (14,90 - 10 δωροεπιταγή).

Το ποντίκι στα 10€ προφανώς και είναι τρομερό value for money. Από εκεί και πέρα έχει να κάνει με τις προτιμήσεις του καθενός. Εγώ που για πολλά χρόνια πιάνω τα ποντίκια με τα ακροδάχτυλα (claw grip), με βόλεψε απίστευτα.

Η συμβουλή μου είναι να το δείτε πριν το πάρετε.

@vairass πες μας τι ποντίκι του 10ευρου πήγε να αντικαταστήσει το Xornet και δεν τα κατάφερε... :P

Δεν το συγκρίναμε έτσι αλλά είπα για 10 ευρώ και για δεύτερο είναι οκ 

Δημοσ.

Το πήρα σήμερα.

Για το fingertip grip που χρησιμοποιώ είναι μια χαρά.

Για τα λεφτά του πιστεύω είναι τρελό VFM με το συγκεκριμένο hardware και το software με τις ρυθμίσεις, αρκεί να ταιριάζει στο στυλ (claw ή fingertip).

Ευχαριστώ πολύ τον op!

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, vairass είπε

Αν υπάρχει... Ήδη έχω πάρει για τηλεόραση δεν υπάρχει καμία Θεσσαλονίκη τουλάχιστον. 

Είναι διαθέσιμο και για online παραγγελία. Γίνεται να μην υπάρχει;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, petran91 είπε

Είναι διαθέσιμο και για online παραγγελία. Γίνεται να μην υπάρχει;

Μακάρι απλά λέω ότι ψάχνω σήμερα όλο υο το μεσημέρι τηλεόραση και τίποτα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...