giannhstsip Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 χεραιτω απαντες. εχω το συστιμα που αναγραφω στον τιτλο με 16gb ραμ. και πεζο απο 55-84 βια fps . σπανια να δω 90. βιντεο που εχω δει δειχνουν οτι επρεπε να ειμαι πανο απο 100 fps. εχει κανεις το ιδιο προβλιμα στο btf1?
Ghost007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 χμμ περιεργο οντως...εχεις βαλει τα τελευταια drivers κλπ να φανταστω... επισης μηπως παιζει κανα τρελο setting στα antialliancing χερω εγω και το εχεις ταπα και ριχνει τοσο τα φπς... δε μου ερχεται κατι αλλο..ισως καποιος αλλος που εχει το game μπορει να βοηθησει περισσοτερο .. αναλυση επισης μιλαμε για 1080 η για 1440p
giannhstsip Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 1080p αναληση. οσο απο τα γραφικα δεν εχω πειραξει κατι. τι βαλω ουλτρα τι βαλω λοου δεπερνω ιδιαιτερη διαφορα στα φπσ. drivers θα κοιταξω αλλα νομιζω οι τελευταιοι ειναι. και το used tou cpu παει απο 85%-99%
petranthe Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καταρχήν την χρήση του CPU με ποιο πρόγραμμα την είδες; Κατέβασε το Hwmonitor και βάλε εδώ ότι θερμοκρασία σου βγάλει. Επίσης γράψε το πλήρες σύστημα σου. Ακολούθως αφού κάνεις τα πρώτα. 1)Πάνε στον πίνακα ελέγχου και βάλε το σχέδιο "Υψηλές Επιδόσεις" 2)Αφαίρεσε με το DDU τους drivers και βάλε τους τελευταίους. 3) Κάνε έναν έλεγχο με antivirus. Επίσης πριν απαντήσεις, καλό θα ήταν για τα μάτια μας, να κάνεις πρώτα έναν ορθογραφικό έλεγχο. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2018 από petranthe 2
Ghost007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 55 λεπτά πριν, giannhstsip είπε 1080p αναληση. οσο απο τα γραφικα δεν εχω πειραξει κατι. τι βαλω ουλτρα τι βαλω λοου δεπερνω ιδιαιτερη διαφορα στα φπσ. drivers θα κοιταξω αλλα νομιζω οι τελευταιοι ειναι. και το used tou cpu παει απο 85%-99% 85 και 99 μου φενεται υπερβολη για αυτο τον επεξεργαστη... βαλε κανα msi afterburner και καντο install μαζι με το rivatuner που εχει μεσα... δες απο κανα utube κλπ αν δε ξερεις να βαλεις της ρυθμισεις να τα βλεπεις ολα cpu usage temp κλπ κλπ...και τα ξαναλεμε.. γιατι κατι δε παει καλα με αυτα που μου λες..και δε ξερω και απο το bios αν γνωριζεις καθολου και αν ειναι ανοιχτα π.χ hyperthreading η αν ειναι ανοιχτο κανα turbo boost και ανεβαζει τπτ θερμοκρασιες η κατι τεσπα... επισης ψυχτρα εχεις η ειναι η μαμα...
giannhstsip Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Έχω το msi από εκεί βλέπω τα fps. Bios δε ξέρω κ πολλά. Θερμοκρασία δε περνάει σε game tous 52ºc.οποιος θέλει με team viuer τον βάζω μέσα να κοιτάξει μια ματιά. Απλά να πω ότι έχω αλλάξει μητρική χωρίς format Parts Mobo gigabyte z270x gaming 8 i7 6700k Msi gtx 1080 gaming x 16 gb gskril 3200
Ghost007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) ε νταξ νορμαλ εισαι τοτε γενικα απο οτι φενεται ειδα και κατι βιντεο στο utube τοσο παει το cpu τωρα το θεμα φπς δε ξερω μηπως εχει βγει κανα patch για το παιχνιδι τπτ και δε το εχεις βαλει ... χμμ δοκιμασε να βαλεις απο το nvidia panel στο παιχνιδι maximum performance αν δε το εχεις κανει.. ειναι στα 3d settings στο power managment ... Επεξ/σία 4 Απριλίου 2018 από Ghost007
giannhstsip Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 στο pubg ειμαι οκ σε fps. μαλλον το παιχνιδι θα φταιει, 2
LibertaGR Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Πρέπει να κάνεις format. 99% θα λυθεί το πρόβλημα. Δεν γίνεται να αλλάζεις μητρική και να μην κάνεις format γιατί η μητρική τραβάει drivers κατά την εγκατάσταση. Ναι, δουλεύει και χωρίς format αλλά θα έχεις θέματα όπως το παραπάνω. Με τέτοια specs έπρεπε να παίζεις στα 120-150 fps και βάλε 2
panoskatos Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δεν γίνεται αλλαγή μητρικής χωρίς format. Στην ουσία υπολειτουργεί το σύστημα.
gloup81 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Υπάρχει conflict ανάμεσα σε αυτά που πάει να δώσει η μητρική και σε αυτά που πάει να ζητήσει το λειτουργικό. Format οπωσδήποτε!
Wolf45 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Έλεγξε τους drivers της gpu απ' ότι είδα δεν έχεις θέμα από ψύξη αυτό είναι το πιο πιθανό γιατί τόσα fps παίζει μια gtx 1060 λογικά drivers είναι κοίταξε το χάνεις αρκετά fps
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα