Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακόμη ένα σημαντικό πελάτη φαίνεται να προσέθεσε η LG Display στο χαρτοφυλάκιο της, την κινέζικη Huawei.

Η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία κατασκευάζει την κυρτή OLED οθόνη του Huawei Porsche Design Mate RS. Να αναφέρουμε πως η LG δεν ανέλαβε τη παραγωγή των οθονών για το Huawei P20 Pro, οπότε η συμφωνία της με την Huawei αφορά σχετικά μικρές ποσότητες.

Παρόλα αυτά, η Huawei είναι ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphones στον κόσμο και η LG Display, σύμφωνα με αναφορές “δίνει ιδιαίτερα προσοχή” στη σύμβαση της με τη Huawei. Αν τα πράγματα πάνε καλά, θα υπάρξουν σημαντικά περιθώρια για να αυξηθούν σε σημαντικό αριθμό οι παραγγελίες.

To Huawei Porsche Design Mate RS, όπως πιθανότατα θα γνωρίζετε, είναι ένα από τα λίγα smartphones που ενσωματώνουν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη, με την ιστοσελίδα ETNews να ισχυρίζεται πως η LG ήταν υπεύθυνη για την επιτυχημένη συνύπαρξη της οθόνης της και του κατασκευασμένου από τη Goodix αισθητήρα.

Η LG Display όπως είναι προφανές ικανοποιεί και τις ανάγκες σε οθόνες και της LG Mobile, ενώ παράγει και την οθόνη για Pixel 2 XL της Google ενώ συνεργάζεται και με τη Xiaomi αλλά και με άλλες εταιρείες.

5ac48081aff7e_maters.jpg.9b59335e0160810019bf77ed8a36359c.jpg

GSMArena

Δείτε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν είναι σαν και αυτές του pixel 2 xl λυπάμαι αυτούς που θα στάξουν 1600αρι για τον κινέζο

Επεξ/σία από ziaba
  • Like 1
Δημοσ.

Αν βαλει και τις ιδιες οθονες στα δικα της κινητα, που δεν καταλαβαινω γιατι δεν το κανει ακομα, θα παει καλυτερα η σειρα των LG κινητων (V, G)

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Στα πανω της η LG ολοι στις OLED τηλεορασεις απο αυτη αγοραζουν panel

Πάντα ήταν στις οθόνες και στις μηχανές χρωμάτων μαζί με την sharp άσχετα αν η Samsung τους "έφαγε" τις ευρεσιτεχνίες πριν 10 χρόνια. Ήταν ένας από τους λόγους που μπήκε στην στενή ο πρώην πρόεδρος της μαζί με τον φίλο του τον πρώην προεδρο της Νοτίου Κορέας . 

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, ziaba είπε

αν είναι σαν και αυτές του pixel 2 xl λυπάμαι αυτούς που θα στάξουν 1600αρι για τον κινέζο

Θα συμφωνήσω απόλυτα. Η οθόνη του Pixel είναι κάτω του μετρίου, ειδικά για μια συσκευή που κοστίζει τόσο. 

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, SamsungGalaxys είπε

Πάντα ήταν στις οθόνες και στις μηχανές χρωμάτων μαζί με την sharp άσχετα αν η Samsung τους "έφαγε" τις ευρεσιτεχνίες πριν 10 χρόνια. Ήταν ένας από τους λόγους που μπήκε στην στενή ο πρώην πρόεδρος της μαζί με τον φίλο του τον πρώην προεδρο της Νοτίου Κορέας . 

Νομίζω ότι μπήκε μέσα γιατί λάδωνε ΤΗΝ πρωθυπουργό για ευνοϊκές ρυθμίσεις για τη Σαμσουνγκ μέσω ενός ιδρύματος που είχε η πρωθυπουργός σε μορφή δωρεάς (ή κάτι τέτοιο τεσπα...) Δεν νομίζω οτι παίχτηκε ποτέ θέμα με LG. Αλλά και τις ευρεσιτεχνίες να της έφαγε, στο Galaxy S1 είχε AmOled οθόνη πριν από καμιά οκταετία ενώ η LG ακόμα το σκέφτεται αν θα βάλει σε ναυαρχίδα OLED...δεν νομίζω λοιπόν ότι της έφταιγε αυτό...just saying...αν κάνω λάθος για τα παραπάνω let me know! 

Δημοσ.

Δεν έχω ακούσει άσχημα σχόλια για την οθόνη του V30. Μάλλον η LG έμαθε στου κασίδη το κεφάλι και μόλις έστρωσε η παραγωγή, άρχισε να τις φοράει και στις δικές της συσκευές!..

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Agony είπε

Το LG V30 το εχει κανεις να μας πει εντυπώσεις ? αξιζει η οθονη του ?

Το έχω εγώ. Η οθόνη του V30 είναι άψογη σε όλα με μόνη εξαίρεση το λευκό το οποίο δεν είναι το κορυφαίο λευκό 

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, FJ_12 είπε

Το έχω εγώ. Η οθόνη του V30 είναι άψογη σε όλα με μόνη εξαίρεση το λευκό το οποίο δεν είναι το κορυφαίο λευκό 

αρχείο λήψης.jpg

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Drunkard είπε

αρχείο λήψης.jpg

Αυτά που λέει ο δεινόσαυρος ελάχιστη έως καθόλου σχέση έχουν με αυτά που έγραψε ο FJ_12. Πολλά χάθηκαν στην μετάφραση από τα ανθρώπινα στα δεινοσαυρικά.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, FJ_12 είπε

Ο μπαταρια σε σχεση πχ με ένα S7 +S8 Πως τα παει ? είμαι στο τσακ να το παρω ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...