NemeSis1990 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 κανει συνεχεια ρεσταρτ εχω τρελαθει! το εχει παθει κανεις; τι να κανω;;;
chios Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Του έκανες κάτι ή στα καλά καθούμενα; http://www.hardreset.info/devices/xiaomi/xiaomi-mi-a1/recovery-mode/ Δοκίμασε reset αλλά θα χάσεις τα δεδομένα σου.
NemeSis1990 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 αποτι φαινετε θελει flash!!! εχει τυχει σε κανεναν?? δεν κανει ουτε καν safe mode , μπαινει μονο στο fastboot option το στελνω service τελικα..οτι γινει
kayato Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, NemeSis1990 είπε αποτι φαινετε θελει flash!!! εχει τυχει σε κανεναν?? δεν κανει ουτε καν safe mode , μπαινει μονο στο fastboot option το στελνω service τελικα..οτι γινει άλλο ένα xiaomi... μαλλον έτυχε η παρτίδα...ποσο καιρο το έχεις??Στείλτο στο κατάστημα!!!
NemeSis1990 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, kayato είπε άλλο ένα xiaomi... μαλλον έτυχε η παρτίδα...ποσο καιρο το έχεις??Στείλτο στο κατάστημα!!! ουτε μια βδομαδα
kayato Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, NemeSis1990 είπε ουτε μια βδομαδα στειλτο στο κατάστημα για αντικατασταση DOA από που το πηρες??
NemeSis1990 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 απο σκρουτζομαγαζο, θα το στειλω σε ενα σερβις που μου ειπαν με δικη τους χρεωση
Masma Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, NemeSis1990 είπε απο σκρουτζομαγαζο, θα το στειλω σε ενα σερβις που μου ειπαν με δικη τους χρεωση οχι καενα service θα ζητησεις καινουργια σφραγισμένη συσκευη. Εχεις DOA . Απλα δεν θυμαμαι για ποσες μερες ειναι. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2018 από Masma
isay Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 5 λεπτά πριν, Masma είπε οχι καενα service θα ζητησεις καινουργια σφραγισμένη συσκευη. Εχεις DOA . Απλα δεν θυμαμαι για ποσες μερες ειναι. Τι λες ρε masha; Μια βδομάδα δουλευε, αρα τι doa λες; Απο τη λιτη περιγραφή μάλλον δειχνει προβλημα software/rom και οχι hardware. Εσυ αν αγοράσεις ενα laptop με windows, το δουλευεις μια εβδομάδα και αρχίσει τις μπλε οθόνες, τι κάνεις; Το στελνεις μαγαζι να το ελεγξουν ή το στέλνεις μαγαζι και απαιτείς (παραλογα για μενα) να σου δώσουν αλλο σφραγισμένο; Εγω λεω οτι μπήκε update και τα έκανε μαντάρα και επειδη δεν ξέρουμε αν ειναι υπαιτιότητα του χρηστη, της rom ή του κινητου, σε τετοιες περιπτωσεις κάνουμε factory reset ή flash τη rom. Τέλος να ξέρεις οτι το DOA δεν είναι νομικό δικαίωμα αλλά εθελοντική παροχή απο το κατάστημα αγορας, σε συνεργασία ή οχι με τον κατασκευαστη.
Masma Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, isay είπε Τι λες ρε masha; Μια βδομάδα δουλευε, αρα τι doa λες; Απο τη λιτη περιγραφή μάλλον δειχνει προβλημα software/rom και οχι hardware. Εσυ αν αγοράσεις ενα laptop με windows, το δουλευεις μια εβδομάδα και αρχίσει τις μπλε οθόνες, τι κάνεις; Το στελνεις μαγαζι να το ελεγξουν ή το στέλνεις μαγαζι και απαιτείς (παραλογα για μενα) να σου δώσουν αλλο σφραγισμένο; Εγω λεω οτι μπήκε update και τα έκανε μαντάρα και επειδη δεν ξέρουμε αν ειναι υπαιτιότητα του χρηστη, της rom ή του κινητου, σε τετοιες περιπτωσεις κάνουμε factory reset ή flash τη rom. Τέλος να ξέρεις οτι το DOA δεν είναι νομικό δικαίωμα αλλά εθελοντική παροχή απο το κατάστημα αγορας, σε συνεργασία ή οχι με τον κατασκευαστη. Ναι εχεις απόλυτο δικιο απλα εμενα μου ετυχε να παρω κινητο και να μην λειτουργεί το μικροφωνο αλλα απο την ωρα που το ανοιξα πρωτη φορα. Μου εγινε αντικατασταση της συκσευης με σφραγισμενη αλλη. Λογικα αυτο που λες θα φταίει Επεξ/σία 4 Απριλίου 2018 από Masma
NemeSis1990 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 παιδια το προβλημα το εχει πολυ κοσμος αποτι βλεπω, φταιει το τελευταιο update με την oreo... οποτε παει service για ενα φλασαρισμα και βλεπουμε..
chios Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 γιατί δεν το κάνεις εσύ από το σπίτι μην ταλαιπώρησε με service
NemeSis1990 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, chios είπε γιατί δεν το κάνεις εσύ από το σπίτι μην ταλαιπώρησε με service προσπαθησα αλλα απετυχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα