Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αποτι φαινετε θελει flash!!! εχει τυχει σε κανεναν?? δεν κανει ουτε καν safe mode , μπαινει μονο στο fastboot option

το στελνω service τελικα..οτι γινει

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NemeSis1990 είπε

αποτι φαινετε θελει flash!!! εχει τυχει σε κανεναν?? δεν κανει ουτε καν safe mode , μπαινει μονο στο fastboot option

το στελνω service τελικα..οτι γινει

άλλο ένα xiaomi...

μαλλον έτυχε η παρτίδα...ποσο καιρο το έχεις??Στείλτο στο κατάστημα!!!

Δημοσ.

Μόλις τώρα, kayato είπε

άλλο ένα xiaomi...

μαλλον έτυχε η παρτίδα...ποσο καιρο το έχεις??Στείλτο στο κατάστημα!!!

ουτε μια βδομαδα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, NemeSis1990 είπε

ουτε μια βδομαδα

στειλτο στο κατάστημα για αντικατασταση DOA από που το πηρες??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, NemeSis1990 είπε

απο σκρουτζομαγαζο, θα το στειλω σε ενα σερβις που μου ειπαν με δικη τους χρεωση

οχι καενα service  θα ζητησεις καινουργια σφραγισμένη συσκευη. Εχεις DOA . Απλα δεν θυμαμαι για ποσες μερες ειναι. 

Επεξ/σία από Masma
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Masma είπε

οχι καενα service  θα ζητησεις καινουργια σφραγισμένη συσκευη. Εχεις DOA . Απλα δεν θυμαμαι για ποσες μερες ειναι. 

Τι λες ρε masha; Μια βδομάδα δουλευε, αρα τι doa λες;  Απο τη λιτη περιγραφή μάλλον δειχνει προβλημα software/rom και οχι hardware. Εσυ αν αγοράσεις ενα laptop με windows, το δουλευεις μια εβδομάδα και αρχίσει τις μπλε οθόνες, τι κάνεις; Το στελνεις μαγαζι να το ελεγξουν ή το στέλνεις μαγαζι και απαιτείς (παραλογα για μενα) να σου δώσουν αλλο σφραγισμένο;

Εγω λεω οτι μπήκε update και τα έκανε μαντάρα και επειδη δεν ξέρουμε αν ειναι υπαιτιότητα του χρηστη, της rom ή του κινητου, σε τετοιες περιπτωσεις κάνουμε factory reset ή flash τη rom.

Τέλος να ξέρεις οτι το DOA δεν είναι νομικό δικαίωμα αλλά εθελοντική παροχή απο το κατάστημα αγορας, σε συνεργασία ή οχι με τον κατασκευαστη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, isay είπε

Τι λες ρε masha; Μια βδομάδα δουλευε, αρα τι doa λες;  Απο τη λιτη περιγραφή μάλλον δειχνει προβλημα software/rom και οχι hardware. Εσυ αν αγοράσεις ενα laptop με windows, το δουλευεις μια εβδομάδα και αρχίσει τις μπλε οθόνες, τι κάνεις; Το στελνεις μαγαζι να το ελεγξουν ή το στέλνεις μαγαζι και απαιτείς (παραλογα για μενα) να σου δώσουν αλλο σφραγισμένο;

Εγω λεω οτι μπήκε update και τα έκανε μαντάρα και επειδη δεν ξέρουμε αν ειναι υπαιτιότητα του χρηστη, της rom ή του κινητου, σε τετοιες περιπτωσεις κάνουμε factory reset ή flash τη rom.

Τέλος να ξέρεις οτι το DOA δεν είναι νομικό δικαίωμα αλλά εθελοντική παροχή απο το κατάστημα αγορας, σε συνεργασία ή οχι με τον κατασκευαστη.

Ναι εχεις απόλυτο δικιο απλα εμενα μου ετυχε να παρω  κινητο και να μην λειτουργεί το μικροφωνο αλλα απο την ωρα που το ανοιξα πρωτη φορα. Μου εγινε αντικατασταση της συκσευης με σφραγισμενη αλλη.

Λογικα αυτο που λες θα φταίει 

Επεξ/σία από Masma
Δημοσ.

παιδια το προβλημα το εχει πολυ κοσμος αποτι βλεπω, φταιει το τελευταιο update με την oreo... οποτε παει service για ενα φλασαρισμα και βλεπουμε..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, chios είπε

γιατί δεν το κάνεις εσύ από το σπίτι μην ταλαιπώρησε με service

προσπαθησα αλλα απετυχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...