thanasis019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Εχω 2 κάρτες γραφικών RX570 4 και 8gb και θέλω να τις βάλω να λειτουργούν ταυτόχρονα. Πώς συνδέονται? Δε βλέπω κάποιο σημείο που μπορείς να ενώσεις τη μια με την άλλη Crosfire !?
mcrae13 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δεν έχουν σημείο σύνδεσης. Απλα τις βάζεις στις θύρες pcie . Φρόντισε να έχεις καλό τροφοδοτικό τουλάχιστον 600w Τώρα βέβαια αφού δεν ξέρεις πώς γίνεται καν, θες να μπλέξεις και με crossfire, είναι άλλη συζήτηση.. 1
unknown111 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) κάνει υβριδικό cf η amd από εποχή πρώτης γενιάς r9. απλά δες στον πίνακα των drivers αν είναι ενεργοποιημένο. πάντως σχετικά με το cf σου το είπε και ο συνάδελφος πιο πάνω. αν δε ξέρεις πως γίνεται μη μπλέκεις. λίγα παιχνίδια πλέον το υποστηρίζουν και δεν χρειάζεται. δε θα δεις τη διαφορά που νομίζεις ότι θα δεις εκτός αν θέλεις να τρέξεις ultra 60fps σε 4k monitor 50 ιντσών. τότε ίσως χρειαστεί.. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2018 από unknown111
Ghost007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 επισης να ξερεις απο τι στιγμη που βαλεις και της δυο θα λειτουργουν με 4γιγα vram ....
thanasis019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Κατάλαβα εγω ειχα μεινει στο παλιό τρόπο, γιατί απο τότε ειχα να παρω κάρτες! Ηθελα να δω βασικά αν τις χρησιμοποιούν κάποια προγράμματα επεξεργασίας video κλπ που χρησιμοποιώ περισσότερο, και λιγότερο για παιχνίδια. Αν και βλέπω οτι τις βλέπει και μεμονομένα, χωρίς ρυθμιση crossfire!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα