Mikelpcpro_GR Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα ομάδα βλέπω σήμερα στην ταχύτητα του ίντερνετ μου ότι πιάνω 46ping με fastpath και λέω τι σκατα κάνει πάλι η nova πήγα στο λογαριασμό της nova που έχω και πήγα εκεί που λέει "βελτίωση WiFi" τώρα τη σκατα βελτιώνεται αναφέρει καθόλου αν και η μόνη διαφορά που είδαείναι το ελάχιστο ανέβασμα του upload μπορώ να κάνω κάτι άλλο? Πάροχο θα αλλάξω την 1/7 μόλις λήξει το συμβόλαιο μας ΥΣ: δείτεκαι φωτογραφίες για του λόγου το αληθές Επεξ/σία 4 Απριλίου 2018 από Mikelpcpro_GR
jkoukos Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Κάνε πάλι τον έλεγχο αλλά αυτή την φορά συνδεδεμένος ενσύρματα και όχι ασύρματα.
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, jkoukos είπε Κάνε πάλι τον έλεγχο αλλά αυτή την φορά συνδεδεμένος ενσύρματα και όχι ασύρματα. Θα των κάνω πάλι των ρημάδι άλλα τι κουλό ξέρεις πιο είναι? Ότι ρώτησα την nova αν έχω fastpath γιατί από τα στατιστικά δεν φαίνεται να προκύπτει κάτι τέτοιο και μου είπαν είναι ανενεργό ενώ πέρσι το εργοποιήσα... ότι νανε είναι αυτοί από ότι κατάλαβα
jkoukos Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Αυτό μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε περίπτωση και σε οποιονδήποτε πάροχο, ειδικά αν έχεις ζητήσει ποτέ έλεγχο για κάποια βλάβη ή δυσλειτουργία της γραμμής.
poulinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 για να εχεις 46 δεν εισαι fast path διοτι βλεπω και fec errors.οτι υοηρχε περυσι δεν σημαινει οτι για απειρους λογους δεν μπορει να ξαναγινει interleave.οποτε απλα παιρνεις τηλεφωνο και το κανουν fast επισης φορας 8 αρι profile.παρε.και ζητησε 6 αρι fast.και δοκιμη τυπικα με καλωδιο
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 4 ώρες πριν, poulinos είπε για να εχεις 46 δεν εισαι fast path διοτι βλεπω και fec errors.οτι υοηρχε περυσι δεν σημαινει οτι για απειρους λογους δεν μπορει να ξαναγινει interleave.οποτε απλα παιρνεις τηλεφωνο και το κανουν fast επισης φορας 8 αρι profile.παρε.και ζητησε 6 αρι fast.και δοκιμη τυπικα με καλωδιο Τους πήρα τηλέφωνο το αλλάξανε βάλανε και fast path άλλα μην φανταστείς ότι έχω το καλύτερο ping όπως είχα πριν... υπομονή κάνω να λήξει το συμβόλαιο να πάω στον οτε τουλάχιστον θα έχω καλύτερη εξυπηρέτηση και τιμή
poulinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 6 minutes ago, Mikelpcpro_GR said: Τους πήρα τηλέφωνο το αλλάξανε βάλανε και fast path άλλα μην φανταστείς ότι έχω το καλύτερο ping όπως είχα πριν... υπομονή κάνω να λήξει το συμβόλαιο να πάω στον οτε τουλάχιστον θα έχω καλύτερη εξυπηρέτηση και τιμή με καλωδιο ping 194.219.227.2 και πες μας τι βγαζει.β.αλλαξε η ταχυτητα sync?
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 6 λεπτά πριν, poulinos είπε με καλωδιο ping 194.219.227.2 και πες μας τι βγαζει.β.αλλαξε η ταχυτητα sync? Θα το δοκιμάσω όταν έχω πιο πολύ χρόνο τώρα αναγκάστηκα ασχολούμαι με άλλα... σε ευχαριστώ πολύ παντός φίλε Χριστός ανέστη κιόλας!
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 οποτε μπορεσεις δοκιμασε το και πες μας.αν εισαι κοντα στο 30 αρι εισαι Interleave αν εισαι κατι λιγοτερο απο 10 εισαι fast. On 8/4/2018 at 5:24 PM, Mikelpcpro_GR said: Θα το δοκιμάσω όταν έχω πιο πολύ χρόνο τώρα αναγκάστηκα ασχολούμαι με άλλα... σε ευχαριστώ πολύ παντός φίλε Χριστός ανέστη κιόλας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα