Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καταρχήν επειδή πολύ την έχετε δει "Μάτλοκ" ...

κανένας υδραυλικός δεν "πιστοποιεί" , ούτε η μαρτυρία του θα κάνει την ΕΥΔΑΠ να κάνει τούμπες.

Στη καλύτερη, είναι μια μαρτυρία που σε μια αστική διαμάχη μπορεί να έχει ένα ελαχιστοτατο βάρος, μπορεί και να αγνοηθεί.

• Like 1
  • Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το θεμα ειναι γνωστο για οσους εχουν ασχοληθει και οταν εχεις τετοιο θεμα να γνωριζετε οτι η ιδια η ευδαπ σου ζηταει χαρτι απο υδραυλικο που να πιστοποιει για αφανη διαρροη και επισκευη και το δεχεται σαν αποδεικτικο για να σου μειωσει τον λογαριασμο.τωρα πως κατα τα αλλα η μαρτυρια του δεν μετραει..τι να πω μαλλον θα ειναι αλλα καρτ..

Επεξ/σία από Mixail-1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Mixail-1 είπε

Τι δεν καταλαβαινεις ακριβως. Εδω φαινεται ξακαθαρα τι εχει γινει. Τοσο καιρο κανενας δεν μετραγε το ρολοι ενω υπηρχε διαρροη και της εβαζαν συμβολικη καταναλωση.Οταν τελικα καποιος μετρησε το κακο ειχε παραγινει και τωρα ζητανε απο την κοπελα να πληρωσει τα σπασμενα για τα οποια εχουν και αυτοι ευθυνη και κανουν τους κινεζους.Κατα τα αλλα σου φαινονται βλακειες οποιαδηποτε αλλη λυση αλλα αν σου τυχαινε εσενα να δω τι θα εκανες.

Είσαι 100% μέσα.

Μάγκες,κοιτάμε που και που τους μετρητές μας.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mixail-1 είπε

εχω δουλεψει σε καταμετρηση δεη και εχω γνωστο με εργολαβεια στην ευδαπ..ο υπαλληλος του εργολαβου μπορει να κανει τον κοπο να κοιταξει μπορει και οχι..αναλογα τα κεφια και το πως κανει την δουλεια του..συνηθως υπαρχει ενας υπολογιστης χειρος και σου δειχνει καταναλωσεις και αν αυτος ειδε τις ιδιες ανα τριμηνο μπορει να του μπουμπουνησε ξανα την ιδια και να μην μπηκε στον κοπο να ελεγξει αλλα δεν ειναι και λιγες οι περιπτωσεις που η υπηρεσια κανει ελεγχο μετρητη ανα εξαμηνο και στο τριμηνο σου βαζουν αυτοι μια καταναλωση βαση στατιστικης (οπως η δεη εναντι-εκκαθαριστικο) οποτε αν ησουν τρομερα ατυχος και επαθες ζημια στην αρχη τοτε....

το κακο ειναι οτι αυτοι ειναι οκ μιας και ειναι δυσκολο να αποδειξεις το εναντιον αλλα αν υδραυλικος πιστοποιει οτι η ζημια δεν δικαιολογει τοση διαρροη για αυτο το διαστημα και αρα εχει δικιο ο πελατης τοτε καλυτερα να βρει ενα δικηγορο και να του ορισει μια τιμη πχ 500 ευρω για την υποθεση και αν νικησει + εξτρα και οτι γινει (στην χειροτερη θα χασει 500 ευρω αλλα και τα 3700 λιγα ειναι?)

μην ξεχναμε οτι μιλαμε για νερο και 3700 σε αυτη την εποχη..

εγω παω στοιχημα οτι επειδη ειναι ενοικιαζομενο δεν τους καιγεται καρφι και θελουν να τα αρπαξουν.το τι εχω δει τοσα χρονια ειναι να φρηξεις

κανε και μια προσπαθεια και δες τον διευθυντη της δευα και πες του στα ισα οτι δεν υπαρχει περιπτωση να δωσεις τοσα χρηματα γιατι πολυ απλα δεν τα εχεις

και καντου προταση οτι δεχεσαι να πληρωσεις τα μισα στην χειροτερη σε 12 δοσεις και τελος

Δεν ξέρω πόσο μπορεί να ζητήσει ο δικηγόρο για την υπόθεση, σίγουρα θα χρειαστεί και μηχανικός, πραγματογνώμονας ή εμπειρογνώμονας, στο δικαστήριο πρέπει να τεκμηριωθεί επιστημονικά οτι το νούμερο είναι τεράστιο για τέτοιου είδους διαρροή, αρκετά αρνητικό σημείο οτι δεν κρατήθηκε ο σωλήνας που αντικαταστάθηκε. 

48 λεπτά πριν, Putman είπε

Tα χρέη από ΕΥΔΑΠ πάνε εφορία; 

Απ' οτι ξέρω οχι, αλλά αν μιλάμε για οφειλές της τάξης των 1000 και παραπάνω ευρώ χωρίς να τις διακανονίσεις η ΕΥΔΑΠ σε κυνηγάει για κατασχέσεις, δεν τα αφήνει όπως η ΔΕΗ που έχουν φτάσει να χρωστάνε δις.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Mixail-1 είπε

το θεμα ειναι γνωστο για οσους εχουν ασχοληθει και οταν εχεις τετοιο θεμα να γνωριζετε οτι η ιδια η ευδαπ σου ζηταει χαρτι απο υδραυλικο που να πιστοποιει για αφανη διαρροη και επισκευη και το δεχεται σαν αποδεικτικο για να σου μειωσει τον λογαριασμο.τωρα πως κατα τα αλλα η μαρτυρια του δεν μετραει..τι να πω μαλλον θα ειναι αλλα καρτ..

Είναι στη διακρτιτική ευχαίρεια αυτού που θα ζητήσει τη "μαρτυρία" (και σε καμιά περίπτωση "πιστοποίηση") του υδρυλικού να την χρησιμοποιήσει όπως θέλει.

Αυτό δε σημαίνει ότι έχοντας ένα τέτοιο χαρτί μπορείς να απαλλαχθείς από την υποχρέωσή σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε

Δεν ξέρω πόσο μπορεί να ζητήσει ο δικηγόρο για την υπόθεση, σίγουρα θα χρειαστεί και μηχανικός, πραγματογνώμονας ή εμπειρογνώμονας, στο δικαστήριο πρέπει να τεκμηριωθεί επιστημονικά οτι το νούμερο είναι τεράστιο για τέτοιου είδους διαρροή, αρκετά αρνητικό σημείο οτι δεν κρατήθηκε ο σωλήνας που αντικαταστάθηκε. 

Απ' οτι ξέρω οχι, αλλά αν μιλάμε για οφειλές της τάξης των 1000 και παραπάνω ευρώ χωρίς να τις διακανονίσεις η ΕΥΔΑΠ σε κυνηγάει για κατασχέσεις, δεν τα αφήνει όπως η ΔΕΗ που έχουν φτάσει να χρωστάνε δις.

Συμφωνώ απόλυτα. Μέγα λάθος το ότι δεν κρατήθηκε το κομματι και σίγουρα χρειάζεται τεκμηρίωση και από μηχανικό. .

4 ώρες πριν, DrLo είπε

Είναι στη διακρτιτική ευχαίρεια αυτού που θα ζητήσει τη "μαρτυρία" (και σε καμιά περίπτωση "πιστοποίηση") του υδρυλικού να την χρησιμοποιήσει όπως θέλει.

Αυτό δε σημαίνει ότι έχοντας ένα τέτοιο χαρτί μπορείς να απαλλαχθείς από την υποχρέωσή σου.

Δεν είπε κανείς ότι θα απαλάχθεις.Το ζητούμενο είναι να αποδείξει η κοπέλα ότι η διαρροή ήταν πολύ περισσότερο καιρό και επειδή κανείς δεν μετράγε έφτασε ο λογαριασμός σε αυτό το νούμερο. Βέβαια θα πρέπει να ισχύει και αυτό γιατί ο υδραυλικός μπορεί να της πει ότι είχε μεγάλη τρύπα και μπορεί όντως να είχε τόση διαρροή αν και εγώ δεν το πιστεύω.Αναμονη να δούμε τι θα της πει ο υδραυλικός

Επεξ/σία από atithasos12
Δημοσ.

Επειδή δεν έχει αναφερθεί ακόμα θα το ζητήσω και εγώ. Θέλουμε να μας γράψεις:

• Πόσα λίτρα γράφει ο μετρητής στον προ-προτελευταίο λογαριασμό
  • Πόσα λίτρα γράφει ο μετρητής στον προτελευταίο λογαριασμό
  • Πόσα λίτρα γράφει ο μετρητής στον τελευταίο λογαριασμό
  • Πόσα λίτρα γράφει ο μετρητής αυτή τη στιγμή στο σπίτι.
  • Like 3
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά επανέρχομαι γιατί το θέμα αυτο θα με κυνηγάει για άλλα δυο χρονια.

Το ποσό ενώ με ενημέρωσαν ότι ήταν 3700 ευρώ,και αφού έκανα πέρσι κάποιες κινήσεις με συνήγορο πολίτη κλπ κλπ και δεν καταφερα να βγαλω ακρη και επειδή δικαστικώς το ρωτησα αλλά δεν είχα τεκμήρια να πιστοποιούν και δικη τους υπαιτιότητα,δέχτηκα τον 36 μηνο διακανονισμό που μου κανόνισαν,το ποσό όταν πηγα για διακανονισμό ήταν 4010 ευρώ και έβαλαν προσαυξήσεις 468 ευρώ φτάνοντάς το στα 4478 ευρώ..

Περασε ενας χρόνος,εχω ρίξει το χρέος στα 3000 ευρώ,τους ρωτάω αν θα κανω νεο αιτημα διακανονισμού αν θα βάλουν νέους τόκους και σαφή απαντηση δεν παίρνω ούτε όταν ρωταω πως από τα 3700 πήγε στα 4010 για διακανονισμό.

Εχει κανείς παθών ή υδραυλικός γνωμη πώς μπορώ εφόσον το ποσο πλεον ειναι 3000 ευρώ και νεο αίτημα για μείωση δεν δέχονται οι κύριοι,μόνο αλλες 36 δοσεις και αυτό ΑΝ θα γινει αποδεκτό,τουλάχιστον να μην μπουν νέοι τόκοι αφού εβαλαν ήδη 468 ευρώ πέρσι?Ουσιαστικά μπορώ να διεκδικήσω να διακανονιστούν τα 3000 ευρώ σε νέο 36 μηνο διακανονισμό χωρίς προσαυξήσεις?

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, fay259 είπε

Παιδιά επανέρχομαι γιατί το θέμα αυτο θα με κυνηγάει για άλλα δυο χρονια.

Το ποσό ενώ με ενημέρωσαν ότι ήταν 3700 ευρώ,και αφού έκανα πέρσι κάποιες κινήσεις με συνήγορο πολίτη κλπ κλπ και δεν καταφερα να βγαλω ακρη και επειδή δικαστικώς το ρωτησα αλλά δεν είχα τεκμήρια να πιστοποιούν και δικη τους υπαιτιότητα,δέχτηκα τον 36 μηνο διακανονισμό που μου κανόνισαν,το ποσό όταν πηγα για διακανονισμό ήταν 4010 ευρώ και έβαλαν προσαυξήσεις 468 ευρώ φτάνοντάς το στα 4478 ευρώ..

Περασε ενας χρόνος,εχω ρίξει το χρέος στα 3000 ευρώ,τους ρωτάω αν θα κανω νεο αιτημα διακανονισμού αν θα βάλουν νέους τόκους και σαφή απαντηση δεν παίρνω ούτε όταν ρωταω πως από τα 3700 πήγε στα 4010 για διακανονισμό.

Εχει κανείς παθών ή υδραυλικός γνωμη πώς μπορώ εφόσον το ποσο πλεον ειναι 3000 ευρώ και νεο αίτημα για μείωση δεν δέχονται οι κύριοι,μόνο αλλες 36 δοσεις και αυτό ΑΝ θα γινει αποδεκτό,τουλάχιστον να μην μπουν νέοι τόκοι αφού εβαλαν ήδη 468 ευρώ πέρσι?Ουσιαστικά μπορώ να διεκδικήσω να διακανονιστούν τα 3000 ευρώ σε νέο 36 μηνο διακανονισμό χωρίς προσαυξήσεις?

Γάμησε τα, έμπλεξες. Ό,τι θέλουν κάνουν. Πήγαινε από κει μπας και σε ακούσει κανένας διευθυντής - υποδιευθυντής.

Δημοσ.

Ειχα παρομοιο προβλημα προ ετων

Πετυχαμε μια μειωση πολυ μικροτερη ποσοστιαια απο αυτη που διαβαζω εδω,βεβαια δεν ηταν τοσο πολλα λεφτα

Δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις τιποτα,και υποψη οτι η ΕΥΔΑΠ κοβει το νερο για απληρωτους λογαριασμους ειδικα τετοιου υψους

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πηγαίνετε στην ΕΥΔΑΠ που ανήκει η περιοχή σας και ζητήστε να μπει όριο στην μηνιαία κατανάλωση στο λογαριασμό σας

Υπολογίστε ένα +20-30 % παραπάνω από το μέσο όρο  που πληρώνετε για να έχετε ένα  safety margin

Με τον τρόπο αυτό ακόμα και αν προκύψει πρόβλημα θα είστε καλυμμένοι..

Επεξ/σία από prometheas
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Η αληθεια ειναι ότι εχω μπλέξει για τα καλά,παραδείχνει ζήλο η ΕΥΔΑΠ και κανονικά θα πρεπε να το χω κυνηγησει δικαστικά αλλα δεν μαζεψα πειστήρια όταν επρεπε.

Εχω σκοπό να πάω με νέο αίτημα για άλλους 36 μήνες διακανονισμού (τωρα μετα απο ενα χρονο οι 36 μηνες ειναι πλεον αλλοι 24) αλλα αν μου χρεωσαν πρσαυξησεις 468 ευρώ στο αρχικό ποσο,αν παω και μου κανουν  αλλον με νεα προσαυξηση πόσο θα πάει πια..Δωρον αδωρον ειναι..Στελνω μειλ να μου απαντησουν επ αυτου και ή δεν καταλαβαινουν τι γραφω ή δεν ξερουν γιατι σαφη απαντηση στο αν και πόσα χρηματα παραπάνω θα χρεωθουν στα 3000 ευρω δεν εχω παρει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...