Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο συνηγορος του πολιτη εχει καταντησει ανεκδοτο και μαλιστα κρυο.Ακου εκει απαντηση οτι σου εκαναν γενναια μειωση..Αναρωτιεμαι ποσους αχρηστους πληρωνουμε τελικα.Λοιπον η απαντηση στο προβλημα σου ειναι εξαρχης η αυτοψια του υδραυλικου αλλα εσυ προτιμας να ασχολησε με οτιδηποτε αλλο.Βρες τον ανθρωπο και ρωτησε τον τι επισκευη εκανε και ποια ηταν η διαρροη που βρηκε.Απο εκει και περα απο αυτο που θα σου πει (θα σου γραψει να πω καλυτερα) θα καταλαβεις αν σε κοροιδευουν στην δευα.Θα σου κανει ο ανθρωπος μια εκτιμηση ποσα κυβικα μπορουν να χανονταν απο αυτο που εφτιαξε και εσυ θα κανεις τους υπολογισμους σου.Αν τα νουμερα βγαινουν τοτε πας και ζητας διακανονομισμο με παρα πολλες δοσεις.Αν οχι πας με την γραπτη μαρτυρια επισκευης του υδραυλικου και τους λες οτι δεν υπαρχει καμια περιπτωση να ειναι σωστη η καταναλωση εκτος..και αν δεν μετραγαν ποτε (εργολαβος συνηθως) και αρα εχουν υπαιτιοτητα γιατι σε ενημερωσαν εκ των υστερων και συναινεις να πληρωσεις γαι την διαρροη που πιστοποιηει ο υδραυλικος αλλα για ενα τριμηνο.Αν δεν συμφωνουν κανε διακοπη και βαλε τον υδραυλικο να τροφοδοτησει απο μια αλλη σωληνα νερο το διαμερισμα και να επιμεριζεται το κοστος..σε καθε περιπτωση αν θελησουν να πανε νομικα με την μαρτυρια του υδραυλικου εισαι καλυμενη και ας κανουν κωλοτουμπες.Εγω θα ρωταγα τον υδραυλικο αν μπορει καπως να χαλασει το ρολοι και να ισχυριστεις λαθος μετρητη...και αν σου πουν για διαρροη θα ισχυριστεις οτι πρωτη φορα το ακους...

• Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νοικιασμένο ειναι το σπίτι; Αν δεν είναι στο όνομα σου ο μετρητής μην πληρώσεις τίποτα με τους λακαμαδες της ΕΥΔΑΠ

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Zerg13 είπε

Δινεται να ριξεις γαντζο και να παρεις ρευμα ετσι; Πολυ sci fi ακουγεται η φαση... αν βρεξει πχ τι γινεται;

Γάντζο στο σύρμα και μετά το γάντζο καλώδιο άλλο ένα γάντζο στο άλλο καλώδιο να έχουν φάση και ουδέτερο και πάει σφαίρα.

Επανηλειμένα ερχόταν η ΔΕΗ τα έκοβε και αυτοί τα ξανάβαζαν.Στο τέλος αναγκάστηκε η ΔΕΗ να περάσει πλεξούδα και να καταργήσει τα σύρματα.Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται και από που κλέβουν.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, fay259 said:

Οσον αφορα τη μετρηση ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ,επειδη απο το συστημα εχουν αφαιρεσει το μεγαλο ποσό εχουν βάλει για Οκτωβρη-Γεναρη τρια κυβικα καταναλωση με 37 ευρω χρεωση..

οι μετρησεις στο λογαριασμο ειναι οκ ξεκιναει με την τελευταια μετρηση του προηγουμενου,3785 στα 3788 κυβικα..

Δεν καταλαβαίνω τι λες. Στο λογαριασμό που ήρθε 15000 ευρώ ποιά είναι η τελευταία μέτρηση; Ταιριάζει με αυτό που γράφει ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ο μετρητής ή είναι εντελώς άσχετο νούμερο;

Για παράδειγμα αν η τελευταία μέτρηση στο λογαριασμό που ήρθε 15000 ευρώ ήταν 6789 και τώρα γράφει 6795 είναι κάτι λογικό. Αν η μέτρηση ήταν 6789 και τώρα το ρολόι γράφει 1234 κάτι δεν πάει καλά.

• Like 2
Δημοσ.

Τον λογαριασμο που ηρθε μεγαλος τον εχει ο ενοικιαστης και ειναι εκτος λογω διακοπων αυτες τις μερες ωστε να το ρωτουσα..

αυτον που εχω κρατησει εγω ειναι ο επομενος που αναφερει καταναλωση 3 κυβικα ενα τριμηνο και εχει τα 15.000€ ως προηγουμενο υπολοιπο χωρις ακριβη αριθμο..Οταν ερθει θα του πω στο μεγαλο λογαριασμο να μου πει ποσα ειναι..

Θα απευθυνθω εκ νεου και στον υδραυλικο μου ζητωντας οσα λετε πιο πανω..

Η ευδαπ δεν δεχεται αλλο ονομα εκτος απο του ιδιοκτητη το χω ρωτησει.Ο ενοικιαστης μπαινει παντα ως δευτερο ονομα..Καιειναι στο ονομα μας δυστυχως!!

Αποτι καταλαβα αποσα λετε το « κλειδι» στην ολη τποθεση ειναι η μαρτυρια του υδραυλικου μου.

θα τον καλεσω μετα το Πασχα για αναλυτικη ενημερωση και εκτιμηση κοστους κατι που δεν εκανα ως τωρα αναμενοντας τις απαντησεις της επιτροπης ευδαπ

Δημοσ.

Πως έβγαλαν κατανάλωση 3 κυβικά στον επόμενο; Ο ενοικιαστής έμενε στο σπίτι για όλο το τρίμηνο; 

Ο υδραυλικός δεν θα σε βοηθήσει σε κάτι, μπορεί να λέει οτι θέλει είτε είναι αληθές είτε ψευδές, η ΕΥΔΑΠ δεν θα τον λάβει υπόψη και θα σου λέει πάλι για την μείωση που σου έκαναν.

Αυτό που πρέπει να κάνεις όπως έγραψα και στο προηγούμενο post είναι η επανακαταμέτρηση και ο έλεγχος του μετρητή, δες την ένδειξη που γράφει επάνω και αν συγκλίνει με οτι αναφέρει ο λογαριασμός σου. Σε περίπτωση που υπάρχει λάθος, θα υπολογιστεί νέα χρέωση για την κατανάλωση και μετά οι όποιες μειώσεις θα είναι επι της νέας χρέωσης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, fay259 είπε

Τον λογαριασμο που ηρθε μεγαλος τον εχει ο ενοικιαστης και ειναι εκτος λογω διακοπων αυτες τις μερες ωστε να το ρωτουσα..

αυτον που εχω κρατησει εγω ειναι ο επομενος που αναφερει καταναλωση 3 κυβικα ενα τριμηνο και εχει τα 15.000€ ως προηγουμενο υπολοιπο χωρις ακριβη αριθμο..Οταν ερθει θα του πω στο μεγαλο λογαριασμο να μου πει ποσα ειναι..

Θα απευθυνθω εκ νεου και στον υδραυλικο μου ζητωντας οσα λετε πιο πανω..

Η ευδαπ δεν δεχεται αλλο ονομα εκτος απο του ιδιοκτητη το χω ρωτησει.Ο ενοικιαστης μπαινει παντα ως δευτερο ονομα..Καιειναι στο ονομα μας δυστυχως!!

Αποτι καταλαβα αποσα λετε το « κλειδι» στην ολη τποθεση ειναι η μαρτυρια του υδραυλικου μου.

θα τον καλεσω μετα το Πασχα για αναλυτικη ενημερωση και εκτιμηση κοστους κατι που δεν εκανα ως τωρα αναμενοντας τις απαντησεις της επιτροπης ευδαπ

Ασε τι γραφει ο λογαριασμος. Το υδρομετρο σου εγραψε κυβηκα νερου που σου ζητανε; Πχ ηταν στα 800 και τώρα γραφει 2800. Εχει ενα κοντερ που ολο αυξανει...παρε οποιοδηποτε παλιο λογαριασμο λεει ποσο ειναι. Ε πηγαινε να δεις τι γραφει τωρα και πες μας. Δεν χρειαζεται λεπτομερεια σε μετρησεις, πες μας εσυ μια παλια μετρηση και ποσο γραφει τωρα και θα καταλαβουμε.

δεν μας νοιαζει η καταναλωση του λογαριασμου αλλα η ενδειξη του υδρομετρου, τα χιλιομετρα πως το λενε,...

ή φερε τον υδραυλικο θα στα πει ολα αυτος

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Mixail-1 είπε

Αν δεν συμφωνουν κανε διακοπη και βαλε τον υδραυλικο να τροφοδοτησει απο μια αλλη σωληνα νερο το διαμερισμα και να επιμεριζεται το κοστος..σε καθε περιπτωση αν θελησουν να πανε νομικα με την μαρτυρια του υδραυλικου εισαι καλυμενη και ας κανουν κωλοτουμπες.Εγω θα ρωταγα τον υδραυλικο αν μπορει καπως να χαλασει το ρολοι και να ισχυριστεις λαθος μετρητη...και αν σου πουν για διαρροη θα ισχυριστεις οτι πρωτη φορα το ακους...

Πως ακριβώς θα δείξει άγνοια για διαρροή στην ΕΥΔΑΠ όταν έχει πάει ο ίδιος χαρτί στην ευδαπ για αφανή διαρροή?

Επίσης οι μετρητές του νερού δεν γίνονται να πειραχτούν χωρίς να κοπεί το νερό από το τοπικό δίκτυο. Εδώ ένα βιντεάκι πως περίπου λειτουργούν.

Τέλος η βλακεία που λες να πάρει νερό απο αλλού, είναι παράνομο αλλά κ  τα δύο διαμερίσματα θα έχουν πρόβλημα πίεσης μετά. 

Δημοσ.
22 ώρες πριν, papoys1 είπε

Υπάρχουν και άλλες παρόμοιες τραγικές περιπτώσεις.

Κοντά σε μένα υπάρχει καταυλισμός τσιγγάνων και δίπλα υπήρχε ένα σπίτι άδειο γιατί δεν το νοίκιαζε κανείς λόγω γειτνίασης με τον καταυλισμό.Τελικά  το λάθος του ιδιοκτήτη ήταν ότι το νοίκιασε σε τσιγγάνο χωρίς να αλλάξει όνομα σε ρολόγια νερού και ΔΕΗ.Ο  Δήμος επειδή  για χρόνια ήταν άδειο δεν περνούσε για καταμέτρηση και έστελνε λογαριασμό με τα πάγια.Όταν μετά από 7-8  μήνες το πήρε είδηση ότι νοικιάστηκε,πήγε για καταμέτρηση βρήκε κατανάλωση 5.000 κυβικά γιατί ο τσιγγάνος είχε δώσει νερό σε όλο τον καταυλισμό που πριν υδρεύονταν πάλι λαθραία από το Νεκροταφείο αλλά  ο Δήμος τους είχε κόψει την παράνομη σωλήνα.

Αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να τρέχει και να μη βρίσκει άκρη γιατί ο τσιγγάνος την έκανε μόλις του ζήτησε χρήματα.

Ευτυχώς που ο καταυλισμός έκλεβε ρεύμα ρίχνοντας γάντζους στα σύρματα από τις κολώνες της ΔΕΗ που περνούσαν δίπλα γιατί ο ιδιοκτήτης θα είχε κηδεία και με τη ΔΕΗ.:lol:

Κλασικοί..! Έχω ιστορίες να σας λεω με νερό, ρεύμα, πυροσβέστες, αστυνομία. Να μην πιστεύετε αυτή την... ευρωπαϊκή φυλή.

• Like 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, papoys1 είπε

Υπάρχουν και άλλες παρόμοιες τραγικές περιπτώσεις.

Κοντά σε μένα υπάρχει καταυλισμός τσιγγάνων και δίπλα υπήρχε ένα σπίτι άδειο γιατί δεν το νοίκιαζε κανείς λόγω γειτνίασης με τον καταυλισμό.Τελικά  το λάθος του ιδιοκτήτη ήταν ότι το νοίκιασε σε τσιγγάνο χωρίς να αλλάξει όνομα σε ρολόγια νερού και ΔΕΗ.Ο  Δήμος επειδή  για χρόνια ήταν άδειο δεν περνούσε για καταμέτρηση και έστελνε λογαριασμό με τα πάγια.Όταν μετά από 7-8  μήνες το πήρε είδηση ότι νοικιάστηκε,πήγε για καταμέτρηση βρήκε κατανάλωση 5.000 κυβικά γιατί ο τσιγγάνος είχε δώσει νερό σε όλο τον καταυλισμό που πριν υδρεύονταν πάλι λαθραία από το Νεκροταφείο αλλά  ο Δήμος τους είχε κόψει την παράνομη σωλήνα.

Αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να τρέχει και να μη βρίσκει άκρη γιατί ο τσιγγάνος την έκανε μόλις του ζήτησε χρήματα.

Ευτυχώς που ο καταυλισμός έκλεβε ρεύμα ρίχνοντας γάντζους στα σύρματα από τις κολώνες της ΔΕΗ που περνούσαν δίπλα γιατί ο ιδιοκτήτης θα είχε κηδεία και με τη ΔΕΗ.:lol:

Η συγκεκριμένη περίπτωση απέχει κατά πολύ από την περίπτωση της διαρροής, μια κατάσταση που έχει συμβεί σχεδόν σε όλους, στους περισσότερους θα έρθει λογαριασμός μερικές εκατοντάδες ευρώ αυτοί είναι τυχεροί, σε κάποιους λιγότερους θα υπερβαίνει τα 1000, και σε κάποιους εξαιρετικά άτυχους όπως στον/στην ts θα έρθει πενταψήφιο νούμερο. Μόλις είχα διαβάσει το thread κατέβηκα στην πόρτα και είδα λογαριασμό ΕΥΔΑΠ, λέω έχε γούστο να δω και στον δικό μου κανένα τρελό νούμερο.... 48ευρώ ήρθε τελικά (παθόν δυο φορές με διαρροή, στην μια ήρθε 550ευρώ, στην άλλη κανένα 350αρι). 

Το πρόβλημα με τους τσιγγάνους είναι γενικό και υπάρχει παντού όπως και για τα σπίτια που είναι για πολύ καιρό άδεια δεν συντηρούνται και γενικά δίνουν την εντύπωση οτι έχουν εγκαταλειφθεί, εκεί μπορεί να περιμένεις το οτιδήποτε. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλό είναι όλοι μας να ξέρουμε να διαβάζουμε το ρολόι μας στο οποίο που και που να ρίχνουμε κάποια ματιά και να βλέπουμε αν τα κυβικά συμπίπτουν με το λογαριασμό.

Δυστυχώς πολλοί δεν ξέρουν καν που είναι το ρολόι της ΕΥΔΑΠ ή της ΔΕΗ όταν π.χ. μένουν σε πολυκατοικία.Αν οTS το έκανε κάθε τόσο (έστω μία φορά κάθε 3-4 μήνες) σίγουρα θα είχε αντιληφθεί τη διαρροή η οποία τελικά και από όσα διαβάζουμε πρέπει να ήταν πολύ καιρό και απλά η ΕΥΔΑΠ έστελνε λογαριασμό στο περίπου.Θα μου πείτε τι θα έκανε;;;;

Παράνομο αθέμιτο πέστε το όπως θέλετε θα μπορούσε π.χ. με κάποιο τρόπο να καταστρέψει το ρολόι να αναφέρει δολιοφθορά να τη βγάλει με κάποιο πρόστιμο 100-150 ευρώ και να γλιτώσει όλο αυτό το πακέτο.Έβλεπα παλαιότερα στο youtube τον Ψινάκη στο Μαραθώνα με μπουλντόζα να περνάει και να ξηλώνει παράνομες υδροληψίες.Άντε να βρήκε 2-3-10 .Φανταστείτε πόσες υπάρχουν. Εκεί που έχω το εξοχικό παίζει να είμαι και ο μοναδικός που το ρολόι νερού μετράει κανονικά.Όλοι τα έχουν χαλασμένα ή έχουν μία παροχή με χαλασμένο από την οποία παίρνουν νερό πληρώνοντας μόνο το πάγιο και μία κανονική για τη μέτρηση καταναλώνοντας για τα μάτια ελάχιστα κυβικά..Και ο Δήμος τι κάνει;;;; Τίποτε αν και το ξέρει γιατί και εγώ το έχω αναφέρει.

Αν ο Δήμαρχος εφαρμόσει το Νόμο θα χάσει ψήφους.

Μάλλον ξέφυγα πολύ οφτόπιτς αλλά καλό είναι να ανταλάσουμε και άλλες απόψεις.Μπορεί κάποια στιγμή να μας χρειαστούν.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, bilya είπε

Πως ακριβώς θα δείξει άγνοια για διαρροή στην ΕΥΔΑΠ όταν έχει πάει ο ίδιος χαρτί στην ευδαπ για αφανή διαρροή?

Επίσης οι μετρητές του νερού δεν γίνονται να πειραχτούν χωρίς να κοπεί το νερό από το τοπικό δίκτυο. Εδώ ένα βιντεάκι πως περίπου λειτουργούν.

Τέλος η βλακεία που λες να πάρει νερό απο αλλού, είναι παράνομο αλλά κ  τα δύο διαμερίσματα θα έχουν πρόβλημα πίεσης μετά. 

Τι δεν καταλαβαινεις ακριβως. Εδω φαινεται ξακαθαρα τι εχει γινει. Τοσο καιρο κανενας δεν μετραγε το ρολοι ενω υπηρχε διαρροη και της εβαζαν συμβολικη καταναλωση.Οταν τελικα καποιος μετρησε το κακο ειχε παραγινει και τωρα ζητανε απο την κοπελα να πληρωσει τα σπασμενα για τα οποια εχουν και αυτοι ευθυνη και κανουν τους κινεζους.Κατα τα αλλα σου φαινονται βλακειες οποιαδηποτε αλλη λυση αλλα αν σου τυχαινε εσενα να δω τι θα εκανες.

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, bilya είπε

Σιγουρα πρέπει να κοπεί; Γιατι ειχα δει σε μαγαζιά στην αθήνα που σου επερνε τον μετρητη και στον εφερνε τροποποιημενο πισω να μη γραφει πολυ σε μια μερα.  Το πως το καναν δε ξερω αλλα εχουν τροπο

Δημοσ.
6 ώρες πριν, ParhsG είπε

Σιγουρα πρέπει να κοπεί; Γιατι ειχα δει σε μαγαζιά στην αθήνα που σου επερνε τον μετρητη και στον εφερνε τροποποιημενο πισω να μη γραφει πολυ σε μια μερα.  Το πως το καναν δε ξερω αλλα εχουν τροπο

Δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά αν η βάνα της κεντρικής παροχής βρίσκεται πριν το ρολόι, τότε κλείνεις την βάνα και κάνεις οτι θες, αν η βάνα βρίσκεται μετά τότε για να αφαιρεθεί το ρολόι πρέπει να διακοπεί η παροχή από πιο κεντρική βάνα που προφανώς θα κόψει το νερό και σε ολόκληρο κλάδο άλλων παροχών. 

8 ώρες πριν, Mixail-1 είπε

Τι δεν καταλαβαινεις ακριβως. Εδω φαινεται ξακαθαρα τι εχει γινει. Τοσο καιρο κανενας δεν μετραγε το ρολοι ενω υπηρχε διαρροη και της εβαζαν συμβολικη καταναλωση.Οταν τελικα καποιος μετρησε το κακο ειχε παραγινει και τωρα ζητανε απο την κοπελα να πληρωσει τα σπασμενα για τα οποια εχουν και αυτοι ευθυνη και κανουν τους κινεζους.Κατα τα αλλα σου φαινονται βλακειες οποιαδηποτε αλλη λυση αλλα αν σου τυχαινε εσενα να δω τι θα εκανες.

Δεν γνωρίζω περίπτωση που η ΕΥΔΑΠ υπολογίζει προσεγγιστικά την κατανάλωση και σου στέλνει λογαριασμό σαν τους έναντι της ΔΕΗ, εαν γίνει αυτό τότε πρέπει αν και όταν καταμετρήσουν την σωστή κατανάλωση να σου αφαιρέσουν οτι μέτρησαν και πληρώθηκε στους προηγούμενους λογαριασμούς.

Το πρόβλημα με την συγκεκριμένη περίπτωση της διαρροής που δεν μέτρησε κανένας, είναι πως θα μπορέσεις να αποδείξεις οτι όντως δεν πέρασε να μετρήσει ο υπάλληλος καταμέτρησης καθώς και πόσο ήταν το διάστημα της διαρροής, γιατί και από το διάστημα της διαρροής αλλάζει ο τρόπος χρέωσης και ο υπολογισμός. Ακόμα και δικαστήριο να γίνει, η ΕΥΔΑΠ άνετα θα καλύψει τον υπάλληλο και θα κάνει την υπόθεση να φανεί οτι ο καταμετρητής μέτρησε κανονικά, αν προσπαθήσεις να αποδείξεις από την διατομή του σωλήνα, να φέρεις πραγματογνώμονες κτλ, στην τελική και να κερδίσεις, την όποια μείωση επιτευχθεί θα την έχεις ήδη δώσει για αμοιβές δικηγόρων και λοιπών. 

Κάτι που θα μπορούσε να κάνει είναι μήπως να έρθει σε συνεννόηση με ενοίκους της πολυκατοικίας και γείτονες και να ελέγξουν τι αναγράφεται στους δικούς τους λογαριασμούς, γιατί αν δεν πέρασε άνθρωπος να μετρήσει θα πρέπει όλοι οι λογαριασμοί να έχουν έρθει με προσεγγιστική κατανάλωση;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά αν η βάνα της κεντρικής παροχής βρίσκεται πριν το ρολόι, τότε κλείνεις την βάνα και κάνεις οτι θες, αν η βάνα βρίσκεται μετά τότε για να αφαιρεθεί το ρολόι πρέπει να διακοπεί η παροχή από πιο κεντρική βάνα που προφανώς θα κόψει το νερό και σε ολόκληρο κλάδο άλλων παροχών. 

Δεν γνωρίζω περίπτωση που η ΕΥΔΑΠ υπολογίζει προσεγγιστικά την κατανάλωση και σου στέλνει λογαριασμό σαν τους έναντι της ΔΕΗ, εαν γίνει αυτό τότε πρέπει αν και όταν καταμετρήσουν την σωστή κατανάλωση να σου αφαιρέσουν οτι μέτρησαν και πληρώθηκε στους προηγούμενους λογαριασμούς.

Το πρόβλημα με την συγκεκριμένη περίπτωση της διαρροής που δεν μέτρησε κανένας, είναι πως θα μπορέσεις να αποδείξεις οτι όντως δεν πέρασε να μετρήσει ο υπάλληλος καταμέτρησης καθώς και πόσο ήταν το διάστημα της διαρροής, γιατί και από το διάστημα της διαρροής αλλάζει ο τρόπος χρέωσης και ο υπολογισμός. Ακόμα και δικαστήριο να γίνει, η ΕΥΔΑΠ άνετα θα καλύψει τον υπάλληλο και θα κάνει την υπόθεση να φανεί οτι ο καταμετρητής μέτρησε κανονικά, αν προσπαθήσεις να αποδείξεις από την διατομή του σωλήνα, να φέρεις πραγματογνώμονες κτλ, στην τελική και να κερδίσεις, την όποια μείωση επιτευχθεί θα την έχεις ήδη δώσει για αμοιβές δικηγόρων και λοιπών. 

Κάτι που θα μπορούσε να κάνει είναι μήπως να έρθει σε συνεννόηση με ενοίκους της πολυκατοικίας και γείτονες και να ελέγξουν τι αναγράφεται στους δικούς τους λογαριασμούς, γιατί αν δεν πέρασε άνθρωπος να μετρήσει θα πρέπει όλοι οι λογαριασμοί να έχουν έρθει με προσεγγιστική κατανάλωση;

εχω δουλεψει σε καταμετρηση δεη και εχω γνωστο με εργολαβεια στην ευδαπ..ο υπαλληλος του εργολαβου μπορει να κανει τον κοπο να κοιταξει μπορει και οχι..αναλογα τα κεφια και το πως κανει την δουλεια του..συνηθως υπαρχει ενας υπολογιστης χειρος και σου δειχνει καταναλωσεις και αν αυτος ειδε τις ιδιες ανα τριμηνο μπορει να του μπουμπουνησε ξανα την ιδια και να μην μπηκε στον κοπο να ελεγξει αλλα δεν ειναι και λιγες οι περιπτωσεις που η υπηρεσια κανει ελεγχο μετρητη ανα εξαμηνο και στο τριμηνο σου βαζουν αυτοι μια καταναλωση βαση στατιστικης (οπως η δεη εναντι-εκκαθαριστικο) οποτε αν ησουν τρομερα ατυχος και επαθες ζημια στην αρχη τοτε....

το κακο ειναι οτι αυτοι ειναι οκ μιας και ειναι δυσκολο να αποδειξεις το εναντιον αλλα αν υδραυλικος πιστοποιει οτι η ζημια δεν δικαιολογει τοση διαρροη για αυτο το διαστημα και αρα εχει δικιο ο πελατης τοτε καλυτερα να βρει ενα δικηγορο και να του ορισει μια τιμη πχ 500 ευρω για την υποθεση και αν νικησει + εξτρα και οτι γινει (στην χειροτερη θα χασει 500 ευρω αλλα και τα 3700 λιγα ειναι?)

μην ξεχναμε οτι μιλαμε για νερο και 3700 σε αυτη την εποχη..

εγω παω στοιχημα οτι επειδη ειναι ενοικιαζομενο δεν τους καιγεται καρφι και θελουν να τα αρπαξουν.το τι εχω δει τοσα χρονια ειναι να φρηξεις

κανε και μια προσπαθεια και δες τον διευθυντη της δευα και πες του στα ισα οτι δεν υπαρχει περιπτωση να δωσεις τοσα χρηματα γιατι πολυ απλα δεν τα εχεις

και καντου προταση οτι δεχεσαι να πληρωσεις τα μισα στην χειροτερη σε 12 δοσεις και τελος

Επεξ/σία από Mixail-1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...