k_w_t Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, fay259 είπε Aπό 4/5/2017 μεχρι 4/8/2017 η καταναλωση ειναι 2.458 κυβικα...Πηρα τωρα την ευδαπ και ρωτησα.. Να προχωρησω σε αιτημα για ελεγχο μετρητη κλπ κλπ ή ειναι οκ?Με μια διαιρεση με το 90 (3 μηνες) βγαινουν 27,3 κυβικα νερου...Να κανω την ολη διαδικασια για ελεγχους κλπ ή θα πετάξουν την πιπιλα ότι σας καναμε ηδη μεγαλη μειωση? Εαν εχανες 28 κυβικα την ημερα θα ηταν κομμενος τελειως ο σωληνας και λογικα δεν θα ειχε καθολου νερο - πιεση στο διαμερισμα ... 1κυβικο = 1000λιτρα δεν βγαινουν τα νουμερα....
fay259 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Tοσα ειναι φιλε...Πηρα τωρα την ΕΥΔΑΠ,ζητησα τα νουμερα και μου ειπαν οτι η χρεωση ειναι 15.000 ευρώ,το διαστημα από 4/5/2017 ως 4/8/2017 και ειναι 2458 κυβικα..Με μια απλη διαιρεση με το 90 ειναι 27,3 λιτρα την ημερα..Οντως το θεμα ηταν στο σωληνα αλλα το σπιτι ειχε κανονικα νερο...Τι κανω απο δω και περα? Ζηταω εγγραφως ελεγχο μετρητη και ποσα κυβικα την ημερα περνανε πανω?
k_w_t Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 5 λεπτά πριν, DrLo είπε ρε φίλε, Μιλάμε ότι την έκαναν την έκπτωση δε διαφωνούμε εκεί Αυτό που φαίνεται περίεργο είναι το μεγάλο αρχικό ποσό Δηλαδή φαίνεται να έχει ελεγχθεί αν η η κατανάλωση που διέρευσε είναι πραγματική ή όχι. Καταρχην το ρε φιλε δεν μου αρεσε... Την εκπτωση την κανουν με αυτο το σκεπτικο... (εχω παει 2 φορες για αφανη διαρροη στα γραφεια της ΕΥΔΑΠ στην οδ.ΑΘΗΝΑΣ) Για το μεγαλο ποσο το ανελυσα πιο πριν.. Μόλις τώρα, fay259 είπε Tοσα ειναι φιλε...Πηρα τωρα την ΕΥΔΑΠ,ζητησα τα νουμερα και μου ειπαν οτι η χρεωση ειναι 15.000 ευρώ,το διαστημα από 4/5/2017 ως 4/8/2017 και ειναι 2458 κυβικα..Με μια απλη διαιρεση με το 90 ειναι 27,3 λιτρα την ημερα..Οντως το θεμα ηταν στο σωληνα αλλα το σπιτι ειχε κανονικα νερο...Τι κανω απο δω και περα? Ζηταω εγγραφως ελεγχο μετρητη και ποσα κυβικα την ημερα περνανε πανω? Αμεσα μην μπερδευεις τα λιτρα με τα κυβικα.... 273,000 λιτρα την ημερα σε χρεωσαν.. περιπου 2,000 γεματους θερμοσιφωνες .... δεν βγαινουν τα νουμερα.. 1
fay259 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Το θεμα ειναι τι να κανω εγω απο δω και περα...Να ζητησω ελεγχο μετρητη και ποσα κυβικα περνανε την ημερα και να πατησω πανω εκει ή όπως λες και συ k_w_t θα μου πουν οτι σας καναμε εκπτωση κλπ και θα χασω τον καιρο μου αδικα?
AristidisZ Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Άρα ( χοντρικά) ένα κυβικό την ώρα, ή περίπου 19 λίτρα το λεπτό, και μάλιστα λαμβάνοντας το ακραίο σενάριο ότι η διαρροή ξεκινάει την επόμενη ημέρα της πρώτης μέτρησης Σα νούμερο μου φαίνεται υπερβολικό και εμένα... 1
k_w_t Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Οχι δεν θα χασεις τον καιρο σου γιατι εχεις πολλες περισσοτερες μερες απο 90 που ειναι η περιοδικη μετρηση της ΕΥΔΑΠ και φταινε και αυτοι.. Πχ εαν επαθες την διαρροη στης 4/1/2017 και δεν περασαν για μετρηση στις 4/2/2017 δεν φταις εσυ για τοσο μεγαλο διαστημα διαρροης....
fay259 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 οκ..Επειδη θα παω αυριο από το αρμόδιο κατάστημα,ζητάω εγγράφως ελεγχο μετρητη και πόσα λίτρα περνάνε την ημέρα από εκει? Καταθέτω και το μεγαλο λογαριασμό μαζί? Τι αλλο πρεπει να κανω? Για την διαρροή,ενημερώθηκα 6/8 με χαρτί και μέχρι 12/8 ειχε φτιαχτει..Το φτιαξα πριν φυγω διακοπες...
k_w_t Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, fay259 είπε οκ..Επειδη θα παω αυριο από το αρμόδιο κατάστημα,ζητάω εγγράφως ελεγχο μετρητη και πόσα λίτρα περνάνε την ημέρα από εκει? Καταθέτω και το μεγαλο λογαριασμό μαζί? Τι αλλο πρεπει να κανω? Για την διαρροή,ενημερώθηκα 6/8 με χαρτί και μέχρι 12/8 ειχε φτιαχτει..Το φτιαξα πριν φυγω διακοπες... Ζητας βεβαιωση απο το τεχνικο τμημα ποσα λιτρα - κυβικα μπορουν να περαουν την ημερα απο το στομιο του μετρητη.. Θα δεις οτι δεν βγαινουν τα νουμερα. Μετα πας και συνήγορο του πολίτη και κανεις καταγγελια... Το μεγιστο που μπορεις να πληρωσεις οτι γραψει η βεβαιωση x90 που και παλι θα ειναι πολυ πιο μικρο το ποσο .....το ελαχσιστο τωρα δεν ξερω θα αποφασισει η δικαιοσύνη
fay259 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Στο συνηγορο εχω ηδη απευθυνθει...Τους ανεφερα το τεραστιο ποσό,αναλυτικα με αποδείξεις κλπ και εκει μου ειπαν ότι ειναι γενναια η μειωση,τους εχουν στειλει και από εκεί αίτημα για μειωση και παραπανω δοσεις αλλά ούτε αυτό εγινε δεκτό..Πατανε στο "σας καναμε μειωση από 15.000 ευρω στα 3712 ευρω,δεν γινεται κατι αλλο"..Τωρα δεν ξερω αν εχοντας τα νουμερα απο τις καταναλωσεις γινει κατι διαφορετικό
nvel Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 το υδρόμετρο που θα έχει άνετα δίνει αυτές τις παροχές
fay259 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Με το ποσό που μου όρισαν να πληρώσω,3712 ευρώ,αν το διαιρεσω με το 90 που ειναι οι μερες από Μαη μεχρι Αυγουστο βγαίνει 41 ευρώ την ημερα χρέωση...Επειδή δεν το "χω" πόση καταναλωση ειναι αυτή?
k_w_t Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 5 λεπτά πριν, fay259 είπε Στο συνηγορο εχω ηδη απευθυνθει...Τους ανεφερα το τεραστιο ποσό,αναλυτικα με αποδείξεις κλπ και εκει μου ειπαν ότι ειναι γενναια η μειωση,τους εχουν στειλει και από εκεί αίτημα για μειωση και παραπανω δοσεις αλλά ούτε αυτό εγινε δεκτό..Πατανε στο "σας καναμε μειωση από 15.000 ευρω στα 3712 ευρω,δεν γινεται κατι αλλο"..Τωρα δεν ξερω αν εχοντας τα νουμερα απο τις καταναλωσεις γινει κατι διαφορετικό Tο σκεπτικο σου εξηγησα ποιο ειναι.. Να αποδειξεις οτι είχες περισσοτερες απο 90 μερες την διαρροη και με υπαιτιοτητα της ΕΥΔΑΠ δεν το ηξερες..
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 39 minutes ago, fay259 said: Aπό 4/5/2017 μεχρι 4/8/2017 η καταναλωση ειναι 2.458 κυβικα...Πηρα τωρα την ευδαπ και ρωτησα.. Να προχωρησω σε αιτημα για ελεγχο μετρητη κλπ κλπ ή ειναι οκ?Με μια διαιρεση με το 90 (3 μηνες) βγαινουν 27,3 κυβικα νερου την ημερα...Να κανω την ολη διαδικασια για ελεγχους κλπ ή θα πετάξουν την πιπιλα ότι σας καναμε ηδη μεγαλη μειωση? 27,3 κυβικά. Την ημέρα. 27.300 λίτρα νερό. Δηλαδή 18.200 μπουκάλια του ενάμιση λίτρου. Δηλαδή κοντά 70 ευρωπαλέτες μπουκάλια του ενάμιση λίτρου την ημέρα. Κι εσείς αντί να είχατε νεκρούς από πνιγμό με τόσο νερό, δεν παρατηρήσατε ούτε σταγόνα. Προσωπικά θα έκανα αγωγή στην ΕΥΔΑΠ. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2018 από Malthador 2
k_w_t Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, fay259 είπε Με το ποσό που μου όρισαν να πληρώσω,3712 ευρώ,αν το διαιρεσω με το 90 που ειναι οι μερες από Μαη μεχρι Αυγουστο βγαίνει 41 ευρώ την ημερα χρέωση...Επειδή δεν το "χω" πόση καταναλωση ειναι αυτή? μιας 4μελους οικογενειας το τριμηνο..
fay259 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Οκ..Αυριο παω απο κει..Καταθετω αιτημα για ελεγχο μετρητη και γραπτή απάντηση για τα κυβικά ανα μερα/μηνα..Το στειλα ηδη με μειλ αλλα θα παω και απο κει αυριο.. Μου απαντάνε...Τι κανω μετά? Πιθανότατα θα επικαλεστούν το τελικό ποσό 3712 ευρώ που βγαίνει 41,3 ευρω χρεωση την ημερα..Το οποίο και πάλι ειναι υπερβολικό..Μετά πού απευθύνομαι εφόσον αίτημα για μειωση δεν δεχονται αλλο και εχουν βγαλει απαντηση 3712 ευρω σε 36 δοσεις? Επεξ/σία 4 Απριλίου 2018 από fay259
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα