Ukforthemoment Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2024 1 λεπτό πριν, cumulus είπε Είχα ρωτήσει και εγώ την ΕΥΔΑΠ γιατί το χρεος δεν επιβαρυνει τον ενοικιαστή όπως κάνει η ΔΕΗ και η απάντηση ήταν ότι επειδή η ΔΕΗ είναι "μία" το χρεος φαίνεται με το αφμ ,όπου και να βάλει ρεύμα στην Ελλάδα, αλλά η κάθε υπηρεσία παροχής νερού δεν έχει στοιχεία από τις άλλες. Έχω πληρώσει και εγώ μπόλικα κερατιάτικα σε ΕΥΔΑΠ . Φαντάζομαι θα ήταν πριν βγουν οι πάροχοι ρευματος. Ασε που ο δήμος μπορεί μια χαρά να στείλει χρέος στην εφορία όπως κάνει με τις κλήσεις. Σε άλλα νέα ,την προηγούμενη εβδομάδα ήρθαν να μετρήσουν το ρολόι του νερού,σπίτι σε χωριό.Ο μετρητής γύρναγε σαν ανεμιστήρας ,πριν 6 μήνες που πήραν πάλι μέτρηση ήταν οκ.Ενδιάμεσα ερχονται εναντι λογαριασμοί,ο τελευταίος ήρθε την επόμενη της μετρησης χωρίς να την εμπεριέχει.Ηρθε υδραυλικός,διόρθωσε την ζημιά,έσπασε τσιμέντα στην αυλή να βρει την διαρροή που δεν φαινόταν πουθενά.Είπαμε για το χαρτί που θα πρέπει να δώσουμε και είπε ότι θα μας το φτιάξει.Αλλά πρέπει να πάει μετά την έκδοση του λογαριασμου με την διαρροή.Θα δούμε τι θα γίνει.
cumulus Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2024 11 minutes ago, Ukforthemoment said: Φαντάζομαι θα ήταν πριν βγουν οι πάροχοι ρευματος. Ασε που ο δήμος μπορεί μια χαρά να στείλει χρέος στην εφορία όπως κάνει με τις κλήσεις. Σε άλλα νέα ,την προηγούμενη εβδομάδα ήρθαν να μετρήσουν το ρολόι του νερού,σπίτι σε χωριό.Ο μετρητής γύρναγε σαν ανεμιστήρας ,πριν 6 μήνες που πήραν πάλι μέτρηση ήταν οκ.Ενδιάμεσα ερχονται εναντι λογαριασμοί,ο τελευταίος ήρθε την επόμενη της μετρησης χωρίς να την εμπεριέχει.Ηρθε υδραυλικός,διόρθωσε την ζημιά,έσπασε τσιμέντα στην αυλή να βρει την διαρροή που δεν φαινόταν πουθενά.Είπαμε για το χαρτί που θα πρέπει να δώσουμε και είπε ότι θα μας το φτιάξει.Αλλά πρέπει να πάει μετά την έκδοση του λογαριασμου με την διαρροή.Θα δούμε τι θα γίνει. Φαίνεται το χρεος και στους παρόχους Είναι σαν το Τειρεσία.
mariosnik_ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2024 2 ώρες πριν, cumulus είπε Είχα ρωτήσει και εγώ την ΕΥΔΑΠ γιατί το χρεος δεν επιβαρυνει τον ενοικιαστή όπως κάνει η ΔΕΗ και η απάντηση ήταν ότι επειδή η ΔΕΗ είναι "μία" το χρεος φαίνεται με το αφμ ,όπου και να βάλει ρεύμα στην Ελλάδα, αλλά η κάθε υπηρεσία παροχής νερού δεν έχει στοιχεία από τις άλλες. Έχω πληρώσει και εγώ μπόλικα κερατιάτικα σε ΕΥΔΑΠ . Δικαιολογίες.... Αυτο που είπαν έχει νόημα μόνο υπό την υπόθεση ότι αυτός που άφησε χρέος πχ στην ΕΥΔΑΠ πάει να ζήσει σε άλλη πόλη κι αν μετά αφήσει χρέος στην άλλη πόλη φύγει για άλλο χωριό ή μέρος της επαρχίας με άλλον παροχο ύδρευσης. Σπάνιο να συμβεί σε κάποιον. Απλά τους βολεύει να λειτουργουν έτσι, δεν τους νοιάζει. Αν είναι παράνομο όπως λέει ο xsterg, μόνο αν βρεθεί κανένας πολίτης δικομανης να τους τρέχει στα δικαστήρια να τους βάλει στην θέση τους.
alejsalonica Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 Είστε σίγουροι ότι όλα αυτά ισχύουν κι όταν το ρολόι είναι στο όνομα του ενοικιαστή;
xsterg Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2024 Στις 12/10/2024 στις 3:44 ΜΜ, cumulus είπε Είχα ρωτήσει και εγώ την ΕΥΔΑΠ γιατί το χρεος δεν επιβαρυνει τον ενοικιαστή όπως κάνει η ΔΕΗ και η απάντηση ήταν ότι επειδή η ΔΕΗ είναι "μία" το χρεος φαίνεται με το αφμ ,όπου και να βάλει ρεύμα στην Ελλάδα, αλλά η κάθε υπηρεσία παροχής νερού δεν έχει στοιχεία από τις άλλες. Έχω πληρώσει και εγώ μπόλικα κερατιάτικα σε ΕΥΔΑΠ . φιλε μου εχεις δικιο. αυτη ειναι η απαντηση τους γιατι δεν θελουν να μπλεξουν με τον ενοικιαστη. ο ιδιοκτητης απο την αλλη ειναι σιγουρη λεια. τον εκβιαζουν με κατασχεση του ακινητου του. σιγα μην δεν μπορουν να βρουν μεσα στην ελληνικη επικρατεια τον κακοπληρωτη ενοικιαστη. απλα θελει λιγο ψαξιμο παραπανω γι αυτο και τα ριχνουν ολα στον μαλακα, δηλαδη στον ιδιοκτητη. εαν ο ιδιοκτητης δεν κατοικει μεσα στα ορια του δημου και ειναι πχ στην αλλη ακρη της ελλαδας δεν μπορουν να τον βρουνε? βεβαιως και τον βρισκουν. εχω δει δεκαδες υποθεσεις παρομοιες με την δικη μου στην δευαπ. παντοτε την πληρωνει ο ιδιοκτητης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα