Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Με το minitool partition εφερα τον ssd δισκο σε αυτη την κατασταση αφου εκανα format τα windows 10. Πως μπορω τα ελευθερα 45,1GB να τα εννοποιησω με το partition που εχει τα windows 7 ? Ευχαριστω.
micos000 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Αν δε αφήνει να κάνεις resize τα 7, δημιούργησε νέο primary partition στον άδειο χώρο και μετά προσπάθησε να κάνεις πάλι resize τα 7. 1
dancer_69 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Και αυτό να κάνει, πάλι δε θα τον αφήσει. Δε γίνεται αυξομείωση μεγέθους διαμερίσματος που χρησιμοποιείται εκείνη τη στιγμή. Θα πρέπει να μπει από κάποιο bootable usb/dvd/cd(το minitool partition wizard θα πρέπει να έχει επιλογή δημιουργίας τέτοιου μέσου) και να κάνει από εκεί resize του διαμερίσματος με τα 7. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2018 από dancer_69 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Χριστος Ανεστη ! Εκανα την ..πατατα μου και δεν ξεκιναγε το pc ..Ουτε με το dvd των windows με σφαλματα κατα την εκκινηση . Για αλλη μια φορα το norton ghost με εσωσε. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2018 από Γιάννης Platano
micos000 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 13 ώρες πριν, dancer_69 είπε Και αυτό να κάνει, πάλι δε θα τον αφήσει. Δε γίνεται αυξομείωση μεγέθους διαμερίσματος που χρησιμοποιείται εκείνη τη στιγμή. Θα πρέπει να μπει από κάποιο bootable usb/dvd/cd(το minitool partition wizard θα πρέπει να έχει επιλογή δημιουργίας τέτοιου μέσου) και να κάνει από εκεί resize του διαμερίσματος με τα 7. Θα το κάνει κανονικά. Θα ζητήσει στην ανάγκη επανεκκίνηση και θα κάνει την δουλειά του σε δικό του ασφαλές περιβάλλον. Έτσι δουλεύουν αυτά τα προγράμματα. 11 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Εκανα την ..πατατα μου και δεν ξεκιναγε το pc ..Ουτε με το dvd των windows με σφαλματα κατα την εκκινηση . Τι έκανες Γιάννη και έφτασες σε αυτό το σημείο;
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Μολις το εφτιαξε ο γιος μου .Εννοπoιησε τους δισκους στον ssd και εκανε επαναφορα απο το ghost.
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Να ξαναγραψω πιο αναλυτικα . Προσπαθησα με το magic partition να κανω Merge το partition που ειχε τα windows 10 με αυτο των 7 . Η λειτουργια γινεται με επανεκκινηση του pc αλλα κολησε στο τελος πανω απο μια ωρα . Εκανα reset και αυτο ηταν.. Χαος ...Δεν μπορυσα να επαναφερω ξανα με ghost πιθανονο γιατι ειχαν πειραχτει τα partition. Εκανα καθαρη εγκατασταη windows7 και τον τροπο που ειπε ο φιλος micos000 για τα update . Παρα πολυ καλος τροπος...Μισυ ωρα κρατησε και μετα τα windows εκαναν ευκολα τα υπολοιπα update . Ελα ομως που ηθελα την παλια εγκατασταση γιατι δεν ειχα προλαβει να σωσω καποια αρχεια ... Τιποτα με ghost Ηρθε αργα το βραδυ ο γιος μου εκανε επεκταση τομου το partition με τα 7αρια και μετα με ghost εγινε κανονικα η επαναφορα .Υπαρχουν βεβια δυο πολυ μκρα partition 1 και 2ΜΒ αλλα δεν θα ασχοληθω... Μεγαλο λουκι το χθεσινο που δεν θυμαμαι να ειχα ξαναπαθει . Επεξ/σία 9 Απριλίου 2018 από Γιάννης Platano
micos000 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 40 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Ελα ομως που ηθελα την παλια εγκατασταση γιατι δεν ειχα προλαβει να σωσω καποια αρχεια Γιατί δεν έβγαλες τα αρχεία σου από το gho με το ghost explorer;
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα 5 update που εγκαθιστουμε μετα απο εγκατασταη windows 7 με απανεργοποιημενη την αυτοματη ενημερωση ειναι αυτα σε google drive https://drive.google.com/drive/folders/1dHAZHU6GOYAh-UOeSCEAMIY0GAYpN9yE?usp=sharing Ευχαριστω τον φιλο micos000 2 λεπτά πριν, micos000 είπε Γιατί δεν έβγαλες τα αρχεία σου από το gho με το ghost explorer; Δεν το σκεφτηκα και δεν το εχω δοκιμασει . Επεξ/σία 9 Απριλίου 2018 από Γιάννης Platano
BlueBlood7 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Για κατέβασμα win 7 αλλά τα Ultimate μόνο από το παρακάτω λινκ https://tb.rg-adguard.net/public.php Το heidoc όπως αναφέρθηκε δεν λειτουργεί και λογικά δεν θα λειτουργήσει ποτέ. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε Για κατέβασμα win 7 αλλά τα Ultimate μόνο από το παρακάτω λινκ https://tb.rg-adguard.net/public.php Το heidoc όπως αναφέρθηκε δεν λειτουργεί και λογικά δεν θα λειτουργήσει ποτέ. Πως βλεπουμε ποια εκδοση (build) εχουμε εγακεστημενη στο pc ? Επεξ/σία 14 Απριλίου 2018 από Γιάννης Platano
accipio Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Έναρξη (Σημαία) > Ρυθμίσεις (Γρανάζι) > Σύστημα > Πληροφορίες.
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτο μου βγαζει 7601 Επεξ/σία 14 Απριλίου 2018 από Γιάννης Platano
accipio Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Α, εγώ νόμιζα ότι αναφέρεσαι στα Windows 10, για τα 7 δεν θυμάμαι ακριβώς πώς γίνεται. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Για windows 10 δεν βλεπω να εχει διαφορες διαθεσιμες εκδοσεις .Αυτη που δινει ειναι τα pro ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα