micos000 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Ευχαριστω.Αυτα τα παραπανω μπορω να τα εχω κατεβασει απο πριν και να τα κανω εγκατασταση μετα το format ? Φυσικά. Εγώ τα έχω μέσα στο iso των 7 μαζί με τον daz. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2018 από micos000 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, micos000 είπε Φυσικά. Εγώ τα έχω μέσα στο iso των 7 μαζί με τον daz. Πως δημιουργεις iso με αυτα μεσα ? daz ;;;;;
micos000 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε Πως δημιουργεις iso με αυτα μεσα ? Παίρνω το iso των windows και το ανοίγω με το ultraiso ή το poweriso. Φτιάχνω έναν φάκελο με ένα απλό όνομα π.χ. _EXTRAS (βάζω την κάτω παύλα στην αρχή για να βγαίνει πρώτο αλφαβητικά στην εξερεύνηση), πετάω μέσα ότι θέλω και σώζω το iso με νέο όνομα για να έχω το αρχικό αυτούσιο. Αν μεταφέρεις το iso σε usb δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο, απλά κάνε τον φάκελο μετά τη δημιουργία του usb. 1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε daz ;;;;; Spoiler Ναι, daz... you know... acticator! 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Ευχαριστω πολυ.Καπου εχω δει οτι μπορουμε να κατεβασουμε νομιμο iso των windows . Το εχω σε dvd.
micos000 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Μπορούσαμε, μέσω heidoc, αλλά δε δουλεύει τώρα. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Αρα πρεπει να κανω το dvd σε .iso πρωτα.
micos000 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Ε, ναι. Δεν μπορείς να προσθέσεις αρχεία σε κλειστό dvd. Μπορείς όμως να το κάνεις με τα δύο προγράμματα που ανέφερα πριν και να χώσεις και τα αρχεία μέσα. Μετά, εάν χωράει ακόμα σε dvd το ξαναγράφεις αν θέλεις ή το μεταφέρεις σε usb. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Εχω φτιαξει 5 φακελους μετα αρχεια που ειπες με ονοματα 1,2,3,4,5 και εχω βαλει τα update μεσα για να ειναι με την σειρα που λες αφου εχει σημασια η σειρα εγκαταστασης . .Θα φτιαξω και τον φακελο που λες και θα βαλω μεσα τους 5 φακελους . Μετα το dvs σε iso κλπ κλπ . Ελπιζω να τα καταφερω . Σε ευχαριστω.
micos000 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Έτσι το έχω κάνει κι εγώ, δεν είναι κάτι φοβερό. Αν έχεις όρεξη μπορείς να ενσωματώσεις τα updates στα 7άρια όπως στον οδηγό ή με το ntlite. Έχει και ακόμα έναν οδηγό εδώ που περιλαμβάνει και το ntlite. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2018 από micos000 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Σε ζαλισα....Ανοιξα το .iso των windows με το Ultra .Πως προσθετω τον φακελο και σωζω με αλλο ονομα ?
micos000 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δεξί κλικ->Νέος φάκελος στο πάνω δεξιά μέρος που βλέπεις τα αρχεία ή από το κάτω μέρος κάνεις drag-n-drop τον έτοιμο φάκελο που έχεις στον δίσκο σου. Για σώσιμο... Αρχείο->Αποθήκευση ως 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Εφτιαξα το .iso με τα update το εκανα και dvd και δοκιμασα και ειναι και bootable . Μολις βρω και στικακι θα το κανω και σε στικακι . Ευχαριστω παρα πολυ ! Καλη Ανασταση !
micos000 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Φυσικά και θα είναι bootable εφόσον δεν πειράξεις το boot sector του. Σου βγήκε πάνω από 4.7gb; Εγώ που τα μετράω δεν πρέπει να είναι πάνω από 550ΜΒ και στο so σου βλέπω ελεύθερα 1358ΜΒ. Μπορείς να το κάψεις σε dvd μέσα από το ultraiso ή με το πρόγραμμα εγγραφής σου.
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 3,99 GB μου βγηκε συνολικα και τα 997ΜΒ ειναι ο φακελος με τα update. Το εγραψα με το nero .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα