Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Ευχαριστω.Αυτα τα παραπανω μπορω να τα εχω κατεβασει απο πριν και να τα κανω εγκατασταση μετα το format ?

Φυσικά. Εγώ τα έχω μέσα στο iso των 7 μαζί με τον daz. ;)

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε

Πως δημιουργεις iso με αυτα  μεσα ? 

Παίρνω το iso των windows και το ανοίγω με το ultraiso ή το poweriso. Φτιάχνω έναν φάκελο με ένα απλό όνομα π.χ. _EXTRAS (βάζω την κάτω παύλα στην αρχή για να βγαίνει πρώτο αλφαβητικά στην εξερεύνηση), πετάω μέσα ότι θέλω και σώζω το iso με νέο όνομα για να έχω το αρχικό αυτούσιο. Αν μεταφέρεις το iso σε usb δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο, απλά κάνε τον φάκελο μετά τη δημιουργία του usb.

1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε

daz ;;;;;

Spoiler

Ναι, daz... you know... acticator! ;)

• Like 1
Δημοσ.

Ε, ναι. Δεν μπορείς να προσθέσεις αρχεία σε κλειστό dvd. Μπορείς όμως να το κάνεις με τα δύο προγράμματα που ανέφερα πριν και να χώσεις και τα αρχεία μέσα. Μετά, εάν χωράει ακόμα σε dvd το ξαναγράφεις αν θέλεις ή το μεταφέρεις σε usb.

• Like 1
Δημοσ.

Εχω φτιαξει 5 φακελους  μετα αρχεια που ειπες με ονοματα 1,2,3,4,5 και εχω βαλει τα update μεσα για να ειναι με την σειρα που λες αφου εχει σημασια η σειρα εγκαταστασης . .Θα φτιαξω και τον φακελο που λες και θα βαλω μεσα τους 5 φακελους .

Μετα το dvs σε iso κλπ κλπ .

Ελπιζω να τα καταφερω . Σε ευχαριστω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έτσι το έχω κάνει κι εγώ, δεν είναι κάτι φοβερό.
Αν έχεις όρεξη μπορείς να ενσωματώσεις τα updates στα 7άρια όπως στον οδηγό ή με το ntlite.
Έχει και ακόμα έναν οδηγό εδώ που περιλαμβάνει και το ntlite.

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1
Δημοσ.

Δεξί κλικ->Νέος φάκελος στο πάνω δεξιά μέρος που βλέπεις τα αρχεία ή από το κάτω μέρος κάνεις drag-n-drop τον έτοιμο φάκελο που έχεις στον δίσκο σου.

Για σώσιμο... Αρχείο->Αποθήκευση ως

• Thanks 1
Δημοσ.

Εφτιαξα το .iso με τα update το εκανα και dvd και δοκιμασα και ειναι και bootable . 

Μολις βρω και στικακι θα το κανω και σε στικακι . 

Ευχαριστω παρα πολυ !

Καλη Ανασταση !

Δημοσ.

Φυσικά και θα είναι bootable εφόσον δεν πειράξεις το boot sector του. Σου βγήκε πάνω από 4.7gb; Εγώ που τα μετράω δεν πρέπει να είναι πάνω από 550ΜΒ και στο so σου βλέπω ελεύθερα 1358ΜΒ. Μπορείς να το κάψεις σε dvd μέσα από το ultraiso ή με το πρόγραμμα εγγραφής σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...