Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η HTC είναι από τις λίγες εταιρείες που δεν έχουν ακόμα ανακοινώσει ναυαρχίδα για το 2018. Σύμφωνα με φήμες, το κορυφαίο U12+ πρόκειται να λανσαριστεί τον Μάϊο και θα βασίζεται στο κορυφαίο system-on-chip της Qualcomm, Snapdragon 845.

Η επερχόμενη ναυαρχίδα της HTC πρόκειται να κυκλοφορήσει με δύο εμπρόσθιες κάμερες –αν λάβουμε βεβαίως υπόψη τα renders με τις θήκες που διέρρευσαν- και δύο κάμερες στην “πλάτη” που συνοδεύονται από dual LED flash, laser autofocus αλλά και έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Η οθόνη, γνωρίζουμε ότι δεν θα διαθέτει εγκοπή (notch) αλλά θα είναι μακρόστενη με αναλογία πλευρών 18:9. Σύμφωνα με τις φήμες, στο πίσω μέρος οι κάμερες θα βασίζονται σε αισθητήρες των 12 Megapixels και 16 Megapixels (Sony IMX363).

5ac3caf236940_U12.jpg.b47c8f252319e28c85b41d96064ad9b2.jpg

Η συσκευή της HTC θα βασίζεται στο Android 8.0 Oreo, στο Sense UI και θα υποστηρίζει “Treble”.

5ac3caf158c8a_u12.thumb.jpg.ead72a0680576b3621b2a2875c4c4139.jpg

GSMArena

Δείτε ολόκληρο το άρθρο

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν με ενδιαφέρει το treble δεν με ενδιαφέρει το 18:9 ενώ είναι ευπρόσδεκτο, εννοείται μπράβο για την απουσία νοτς, απορία γιατί έβαλαν παλιό αισθητήρα στις κάμερες και τέλος είναι μια καλή εναλλακτική αν έχει και 6 και πάνω gb ram, στον μεγάλο χαμό των μοντέλων που αναμένονται με τον 845. 

Δημοσ.

Αντε ωραια κ κατι εστο λιγο διαφορετικο απο τη μαζα.Το πολυ να κανει μισο νεφρακι και αυτο 700 και και ετσι οπως ειναι καλα τα οικονομικα με βλεπω να περνω απο ενα στο χρωμα😂

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, nectons είπε

Δεν με ενδιαφέρει το treble δεν με ενδιαφέρει το 18:9 ενώ είναι ευπρόσδεκτο, εννοείται μπράβο για την απουσία νοτς, απορία γιατί έβαλαν παλιό αισθητήρα στις κάμερες και τέλος είναι μια καλή εναλλακτική αν έχει και 6 και πάνω gb ram, στον μεγάλο χαμό των μοντέλων που αναμένονται με τον 845. 

Το treble έχει μεγάλη αξία για πολλούς λόγους. Ακομη και αν αλλάζεις κινητό στα 2 χρόνια η νωρίτερα. Γιατί κρατάει μεταπωλιτικη αξία και επίσης γιατί μέσα στο διάστημα που το κατέχεις θα έχεις πάντα την τελευταία έκδοση.

Ο αισθητήρας είναι σχετικα καινούργιος και πολύ καλός μάλιστα. Πώς συμπεράνες ότι είναι παλιό; Από τον αριθμό; Γιατί δεν πάει με την αριθμιση.

Επεξ/σία από Retromaniac
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω πώς βρίσκουν χώρο για 2 κάμερες αλλά όχι για μια κάμερα με τεράστιο αισθητήρα, ειλικρινά.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, just for today είπε

Αντε ωραια κ κατι εστο λιγο διαφορετικο απο τη μαζα.Το πολυ να κανει μισο νεφρακι και αυτο 700 και και ετσι οπως ειναι καλα τα οικονομικα με βλεπω να περνω απο ενα στο χρωμα😂

700 δεν νομίζω. 700 + μισό νεφράκι ίσως :lol:. Βγάλτο μωρή HTC φουλ ξεκλείδωτο να γίνει το καινούργιο HD2. Ποτέ  όμως... 

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, x_vagos_x είπε

Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω πώς βρίσκουν χώρο για 2 κάμερες αλλά όχι για μια κάμερα με τεράστιο αισθητήρα, ειλικρινά.

Επειδή ο μεγάλος αισθητήρας θέλει τεράστιο φακό. Δεν μπορείς να βρεις χώρο και για τεράστιο φακό. Δεν το λέω από άποψη ποιότητας, τεχνικά δεν γίνεται.

• Like 2
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Το treble έχει μεγάλη αξία για πολλούς λόγους. Ακομη και αν αλλάζεις κινητό στα 2 χρόνια η νωρίτερα. Γιατί κρατάει μεταπωλιτικη αξία και επίσης γιατί μέσα στο διάστημα που το κατέχεις θα έχεις πάντα την τελευταία έκδοση.

Ο αισθητήρας είναι σχετικα καινούργιος και πολύ καλός μάλιστα. Πώς συμπεράνες ότι είναι παλιό; Από τον αριθμό; Γιατί δεν πάει με την αριθμιση.

Το 90% των χρηστών αλλάζουν κινητό σε λιγότερο από 1 χρόνο. Μετάπωλητική αξία έχει το κινητό όταν κάνει αυτά που πρέπει να κάνει ποιο σωστά από άλλα κινητά και όχι λόγο αναβαθμίσεων. Δεν συμπέρανα από το νούμερο τον αισθητήρα αλλά από τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. όταν μιλάμε για ΤΟΠ οφ δε ΤΟΠ μοντέλο μιας μεγάλης και επώνυμης  εταιρίας όπως η HTC είναι παράλογο να έχει medium range αισθητήρα που φοράνε κινητά όπως το Xiaomi Redmi Note 5 για παράδειγμα.

Δίχως να θέλω να θίξω την ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ xiaomi αλλά το μοντέλο το συγκεκριμένο ενώ κοστίζει κάτω από 150 ευρώ έχει τον ίδιο αισθητήρα που θα έχει ένα κινητό που κοστίζει 1000? Έχει ξεφύγει η κατάσταση και πρέπει να ξυπνήσει επιτέλους ο αγοραστής αυτό λέω εγώ.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nectons είπε

Το 90% των χρηστών αλλάζουν κινητό σε λιγότερο από 1 χρόνο. Μετάπωλητική αξία έχει το κινητό όταν κάνει αυτά που πρέπει να κάνει ποιο σωστά από άλλα κινητά και όχι λόγο αναβαθμίσεων. Δεν συμπέρανα από το νούμερο τον αισθητήρα αλλά από τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. όταν μιλάμε για ΤΟΠ οφ δε ΤΟΠ μοντέλο μιας μεγάλης και επώνυμης  εταιρίας όπως η HTC είναι παράλογο να έχει medium range αισθητήρα που φοράνε κινητά όπως το Xiaomi Redmi Note 5 για παράδειγμα.

Δίχως να θέλω να θίξω την ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ xiaomi αλλά το μοντέλο το συγκεκριμένο ενώ κοστίζει κάτω από 150 ευρώ έχει τον ίδιο αισθητήρα που θα έχει ένα κινητό που κοστίζει 1000? Έχει ξεφύγει η κατάσταση και πρέπει να ξυπνήσει επιτέλους ο αγοραστής αυτό λέω εγώ.

Το 90% αλλάζει στο χρόνο; Κάποιο link; Και τα κινητά αυτά τι γίνονται;

Επίσης τα specs του είναι πολύ καλα. Που τα είδες τα ασχημα specs;

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Επειδή ο μεγάλος αισθητήρας θέλει τεράστιο φακό. Δεν μπορείς να βρεις χώρο και για τεράστιο φακό. Δεν το λέω από άποψη ποιότητας, τεχνικά δεν γίνεται.

Αυτο το αντιλαμβάνομαι. Δεν μιλάω για συστήματα παλιότερων υβριδίων τύπου 1020 και S4 Zoom που ήταν ογκώδεις συσκευές για να καταφέρουν να χωρέσουν τα συστήματα φωτογραφίας τους.

Αλλά όταν έχεις κινητά με 1/1.7" (P20 Pro) όπου βλέπουμε πως είναι εφικτό πλέον τέτοια μεγέθη, είναι λίγο οπισθοδρομικό και καθαρά μαρκετίστικο το κόλπο με τις πολλαπλές κάμερες.

Παίζουν με την λάθος μεταβλητή κάθε φορά (είτε είναι το όλο και μειούμενο ή μεταβλητό f-stop, είτε τα megapixels, είτε ο αριθμός των καμερών)...

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, nectons είπε

Oύτε στις ΗΠΑ 90% των χρηστών δεν αλλάζει κινητό σε λιγότερο από 1 χρόνο παρά τις καλές επιδοτήσεις από τους παρόχους. Καλά για Ελλάδα δε μιλάμε.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, x_vagos_x είπε

Αυτο το αντιλαμβάνομαι. Δεν μιλάω για συστήματα παλιότερων υβριδίων τύπου 1020 και S4 Zoom που ήταν ογκώδεις συσκευές για να καταφέρουν να χωρέσουν τα συστήματα φωτογραφίας τους.

Αλλά όταν έχεις κινητά με 1/1.7" (P20 Pro) όπου βλέπουμε πως είναι εφικτό πλέον τέτοια μεγέθη, είναι λίγο οπισθοδρομικό και καθαρά μαρκετίστικο το κόλπο με τις πολλαπλές κάμερες.

Παίζουν με την λάθος μεταβλητή κάθε φορά (είτε είναι το όλο και μειούμενο ή μεταβλητό f-stop, είτε τα megapixels, είτε ο αριθμός των καμερών)...

Δεν κατάλαβα ότι με μεγάλο sensor εννοούσες στο μέγεθος αυτό. Φαντάστηκα κάτι κοντά στο 1" και πάνω. Έχεις πολύ δίκιο που θες τουλαχιστον 1/1.7. Παντως το μειωμένο fstop δεν θα το έλεγα λάθος παραμετρο, ουτε το αυξημένο αριθμό καμερών ειδικά όταν η δεύτερη κάμερα είναι μονοχρωματική και βοηθάει στο low light και γενικότερα.

Δεν ξέρω γιατί αλλά πιστεύω ότι θα θα έφτιαχνα πολύ καλύτερη σύνθεση από αυτά που βλέπω. Δηλαδή θα έβαζα 2 φακούς με μεταβλητό fstop και οι δύο, f1.6, f2.2 και sensor size 1/1.7 bsi. 16 mpixel και οι 2. Ο ένας μονοχρωματικος. Αυτή θα ήταν η ιδανική σύνθεση για μένα.

Επεξ/σία από Retromaniac
  • Like 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, panathatube είπε

Oύτε στις ΗΠΑ 90% των χρηστών δεν αλλάζει κινητό σε λιγότερο από 1 χρόνο παρά τις καλές επιδοτήσεις από τους παρόχους. Καλά για Ελλάδα δε μιλάμε.

Αναφαίρομαι στην Ελλάδα μόνον και στην κατηγορία smartphones αξίας 300-400 ευρώ και πάνω φίλε μου.

• Confused 1
Δημοσ.

Κάπως έτσι το φαντάζομαι κι εγώ.

Έναν αισθητήρα 1/2.3" 16mpixels, έναν 1/1.7" Β&W 21mpixels, και οι δυο με f1.8-f2.4.

Αλλιώς στη θέση του B&W έναν ακόμη 1/2.3" wide angle με f1.6 σταθερό.

Όλα με OIS.

Πρακτικά πιο δημιουργικό βρίσκω το setup των wide-angle που εφαρμόζει η LG. Ειδικά με την προσθήκη ποιοτικότερου αισθητήρα και φωτεινότερων φακών πίσω από τον wide, ανέβηκε πολύ το επίπεδο.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι αλλά ξέρω τι μου γίνεται. Αυτό είναι το σημαντικότερο στην συγκεκριμένη συζήτηση καλέ μου. Και δεν είμαστε μια παρέα... Πίσω από τα πληκτρολόγια μας είμαστε και περνάμε την ώρα μας διαβάζοντας ένα σωρό ζαρζαβατικά... get a life my friend και θα δεις και άλλα πράγματα εκτός από την ανατολή του Ηλίου. 

Πάντα φιλικά και από ιατρικής άποψης έτσι? Μην παρεξηγηθούμε δίχως λόγο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...