Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Newbee είπε

Τι είναι αυτό;Όπως το Notepad ;

Ένας IDE είναι ένα πρόγραμμα που διευκολύνει την διαδικασία γραψίματος κώδικα. Όπως για παράδειγμα το word σε βοηθάει να γράφεις πιο έυκολα κείμενα. Κάπως έτσι.

Πάντως μην βιάζεσαι, σιγά σιγά, διαφορετικά θα σου φανούν πολλά όλα και δεν θα ξέρεις απο που να αρχίσεις.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Newbee είπε

Προφανώς.Απλά μετά πρέπει να ξέρω που θα κινηθώ. Επίσης ποια προγράμματα θεωρείτε ότι πρέπει να μάθω(πχ excel,word,pp κλπ).Για photoshop και τέτοια.Έχω διαβάσει ότι όσοι θέλουν να ασχοληθούν καλό είναι να τα μάθουν.

Ξεκίνα εσύ και μη φοβάσαι, όλα τα άλλα θα τα βρεις στην πορεία. Η Ρώμη δε χτίστηκε σε μια μέρα. 

18 χρονών είσαι!!! Ξέρεις πόσοι με τα 2πλα σου χρόνια τώρα ξεκινούν να μάθουν και είναι στο ίδιο επίπεδο (μπορεί και χαμηλότερο);; Το ζητούμενο είναι να το θες και να μην τα παρατήσεις στην 1η δυσκολία.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, becoming_I είπε

Το ζητούμενο είναι να το θες και να μην τα παρατήσεις στην 1η δυσκολία.

Αν το θέλω θα το καταλάβω μαθαίνοντας αλλά πιστεύω με ότι και να ασχοληθώ ο προγραμματισμός είναι Must.Άρα ως κύρια ασχολία(επαγγελματικά) ή σαν πρόσθετη γνώση είναι θετικό όπως και να το δει κανείς.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 4/4/2018 στις 12:39 ΠΜ, Kercyn είπε

Κατά 99.9999% είναι ξεπερασμένα και δε θα σε βοηθήσουν πουθενά (με τεράστια πιθανότητα να σου κάνουν κακό γιατί οι τρόποι και οι τεχνικές που παρουσιάζουν είναι 20 χρόνων).

Στις 4/4/2018 στις 12:34 ΠΜ, mikebol είπε

Παιδιά βρηκα ενα βιβλιοπωλείο που του εχουν μεινει κατι παλια βιβλια για εκμαθηση γλωσσων (πχ cobol, visual basic 6.0 κλπ) και τα δινει 5ευρω. Οι ημερομηνιες εκδοσης ειναι περιπου 1998-2004. Πιστευετε οτι αξιζει μια αγορα και διαβασμα ή ειναι ξεπερασμενα και δεν θα με βοηθησουν πουθενα? (Ειμαι αρχαριος και γενικα προτιμω να διαβαζω απο βιβλια αντι για video tutorials)

Αξιζουν μονο αν εισαι ρετρομανης. Αν το system σου τρεχει με pentium , στα ραφια σου υπαρχουν κιτρινισμενα τευχη RAM και τα βραδια εχεις φοβιες οτι με την αφιξη του millenium τα ρολογια των υπολογιστων θα τρελαθουν και υα ερθει η συντελεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...