Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια. Θα ηθελα να μου πειτε αν γινεται να αλλαξω μια μπαταρια σε ενα tablet που εχω. Ειναι 3000 mah και 3.8V. Θα ηθελα να βαλω μια με 8000 mah. Ξερω οτι πρεπει να χωραει στο tablet αλλα η απορια μου ειναι 1) αν γινεται αυτο το πραγμα που ζηταω 2) αν χρειαζεται κατι πιο πολυπλοκο απο απλα μια αλλαγη με μια μεγαλυτερης χωριτικοτητας και 3) αν υπαρχουν μαγαζια που το αναλαμβανουν να το κανουν

Δημοσ.

Συνοπτικά η απάντηση ειναι οχι. Ο λόγος ειναι ο όγκος γιατί μια μπαταρία με σχεδόν τριπλάσια χωρητικότητα θα ειναι τουλάχιστον διπλάσια σε όγκο και αυτό ειναι απαγορευτικό για tablets που οι εσωτερικοι χώροι παιζουν σε δέκατα του χιλιοστου. Φαντάσου οτι τωρα εχεις ενα μπουκάλι με 3 λιτρα νερό και θες να στριμώξεις στον ίδιο χώρο ενα μπουκάλι με 8 λιτρα νερο.

Πάρε ενα powerbank και έλυσες ικανοποιητικά και πρακτικά το προβλημα της αυτονομιας με μονο μειονεκτημα τα καλωδια. Άλλη λύση δεν υπάρχει.

Δημοσ.

Αλλα γινεται να βαλεις μια αλλη μπαταρια μεγαλυτερης χωριτικοτητας. Θα δουλευει μετα το tablet , ετσι; Απλα δεν θα χωραει μεσα

Δημοσ.

Γίνεται με ότι αυτό συνεπάγεται..διαστάσεις/+παραπάνω ώρα φόρτισης..διπλάσια χωρητικότητα είναι αρκετά μεγάλη μπαταρία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...