gianniskpatra Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Καλησπέρα σας, έχω πάρει τον SSD evo 850 και δυστυχώς δεν έχω SATA III στην Motherboard μου. Αξίζει να πάρω κάποιον Controller που να βγάζει SATA III ; Ή απλά δεν θα πιάσω ποτέ ταχύτητες SATA III από Controller που συνδέεται σε PCI - E 2.0 ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Η γνώμη μου είναι ότι δεν αξίζει να δώσεις και άλλα χρήματα. Ποια μητρική-επεξεργαστή έχεις και τι χρήση κάνεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gianniskpatra Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, BlueBlood7 είπε Η γνώμη μου είναι ότι δεν αξίζει να δώσεις και άλλα χρήματα. Ποια μητρική-επεξεργαστή έχεις και τι χρήση κάνεις? Μητρική Asus p6t se CPU i7 920 γενικα για προγραμματισμό και κανένα fortnite Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δεν θα σε βοηθήσει να πιάσεις μεγαλύτερα για αυτά που κάνεις. Αυτό που θα σε βοηθήσει σίγουρα είναι αν αναβαθμίσεις τον επεξεργαστή με έναν ΧΕΟΝ π.χ. X5650 που και πολύ καλύτερος είναι από τον 920 και με μικρότερη κατανάλωση. Αν έχεις και λίγη ram θες και εκεί να αναβαθμίσεις. Όμως χρήματα και σε cpu και σε ram αξίζει? Αν είναι να δώσεις ένα Α ποσό για αναβάθμιση τότε και καλύτερα να πουλήσεις αυτά που έχεις και να τα κάνεις Α+ και να βάλεις ένα Β ποσό και πας σε νέα πλατφόρμα που θα έχεις όλα τα καλούδια. sata III, usb 3.1 και usb type C, πολύ μεγαλύτερες επιδόσεις, μικρότερη κατανάλωση κλπ. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gianniskpatra Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 40 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Δεν θα σε βοηθήσει να πιάσεις μεγαλύτερα για αυτά που κάνεις. Αυτό που θα σε βοηθήσει σίγουρα είναι αν αναβαθμίσεις τον επεξεργαστή με έναν ΧΕΟΝ π.χ. X5650 που και πολύ καλύτερος είναι από τον 920 και με μικρότερη κατανάλωση. Αν έχεις και λίγη ram θες και εκεί να αναβαθμίσεις. Όμως χρήματα και σε cpu και σε ram αξίζει? Αν είναι να δώσεις ένα Α ποσό για αναβάθμιση τότε και καλύτερα να πουλήσεις αυτά που έχεις και να τα κάνεις Α+ και να βάλεις ένα Β ποσό και πας σε νέα πλατφόρμα που θα έχεις όλα τα καλούδια. sata III, usb 3.1 και usb type C, πολύ μεγαλύτερες επιδόσεις, μικρότερη κατανάλωση κλπ. Μάλλον αυτή είναι η καλύτερη λύση. Όπως και να έχει σε ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 22 ώρες πριν, gianniskpatra είπε Καλησπέρα σας, έχω πάρει τον SSD evo 850 και δυστυχώς δεν έχω SATA III στην Motherboard μου. Αξίζει να πάρω κάποιον Controller που να βγάζει SATA III ; οχι αστον σε σατα 2 και για μενα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadows Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Μονο με raid θα πιασεις ταχυτητες που θα φτασουν sata 3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papadrams Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Καλησπέρα, Ήμουν στην θέση σου πριν έναν χρόνο περίπου. Τελικά δεν αγόρασα τίποτα και έμεινα με sata3 ssd και sata2 mobo. Έχω στον εταιρικό υπολογιστή sata3 ssd kai mobo και πρακτικά στην καθημερινή χρήση είδα μικρή διαφορά. Η μεγάλη διαφορά θα φανεί στις εσωτερικές μεταφορές αρχείων, που όμως μιλώντας για ssd δεν θα είναι και πολύ μεγάλες σε όγκο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gianniskpatra Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Τελικά απλά άλλαξα μια μητρική χωρίς όμως να έχει sata3.. Ήταν φίλου.. Και πλέον πιάνω πολύ καλύτερες ταχύτητες.. Αισθητές δηλαδή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diskimpex Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Παιζουν ρολο και οι ρυθμισεις στο βιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gianniskpatra Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 δηλαδή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diskimpex Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ρυθμισεις για ταχυτητα δισκων.Οχι μονο τις αυτοματες Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2018 από Diskimpex 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gianniskpatra Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Οοκ θα το ψάξω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα