sargus Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Εντάξει, θα μπορούσαν να είχαν μεριμνήσει για μερικά πραγματάκια. Το σενάριο εμένα μου έδινε την εντύπωση ότι γράφτηκε στο πόδι. Ισως σε μία νύχτα ολότελα! Κρίμα γιατί η κεντρική ιδέα είναι πολύ ιδιαίτερη και αν είχαν χτίσει σωστά γύρω της, θα είχαν φτιάξει κάτι καλό. Είδα το τρέιλερ και το περίμενα πως και πως αλλά απογοητεύτηκα. Ενώ συνήθως μπαίνω μέσα στο "mood" μιας ταινίας και την απολαμβάνω, σε αυτήν, εκνευριζόμουν με τις διάφορες βλακείες και έβγαινα συνεχώς από το "mood". Για εμένα, η πιο επική μ@λακία της ταινίας ήταν ότι περίμεναν μωρό και δεν είχαν προνοήσει να φτιάξουν ένα πιο "soundproof" δωμάτιο. Το υπόγειο, ή κάτι τελοσπάντων βρε αδερφέ. Και υποτίθεται μας έδειχναν ότι ο μπαμπάς ήταν μεθοδικός και έξυπνος. Τι φανταζόντουσαν ότι θα γινόταν; Δε θα έκλαιγε ποτέ το μωρό μέχρι να ενηλικιωθεί; ή θα το είχαν συνεχώς με τη μπουκάλα του οξυγόνου; όλη τη νύχτα;; 😄 Για να μην πούμε για την άλλη βλακεία με το παιχνιδάκι στην αρχή της ταινίας που έχασαν το άλλο τους παιδί... 2
star12 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 η ακομα και τη μεγαλυτερη μεγαλυτερη βλακεια πως διπλα στο σπιτι ειπηρχε καραχτης που κει μιλουσαν ελευθερα.αρα δε μπορουσαν να χτισουν εκει το σπιτι τους; ναι ωραια ταινια 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα